• Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
  • Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςAgnella

Agnella οδοντόβουρτσα μέτρια e606 σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα Agnella medium e606 είναι μια μεσαία σκληρότητα οδοντόβουρτσας που παρέχει αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων. Η σχεδίασή της είναι εργονομική και προσφέρει άνετη χρήση κατά το βούρτσισμα. Κατασκευάζεται από υψηλής ποιότητας υλικά και είναι ιδανική για καθημερινή χρήση.

11644
3800234421889
0,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

AIM οδοντόβουρτσα vertical expert μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με θυσάνους σε σχήμα βεντάλιας που διευκολύνουν το βούρτσισμα των δοντιών με κάθετες κινήσεις. Επιστημονικά τεκμηριωμένο ότι απομακρύνει την οδοντική πλάκα πιο αποτελεσματικά* από μια απλή οδοντόβουρτσα. Προσφέρει ακριβή καθαρισμό στα μεσοδόντια διαστήματα, χάρη στις μακριές και πολύ λεπτές ίνες. Για αποτελεσματική προστασία των δοντιών βουρτσίζετε δύο φορές την ημέρα, όπως συνιστούν οι οδοντίατροι.

* Επιστημονικές μελέτες, σε σύγκριση με μια απλή οδοντόβουρτσα με επίπεδο προφίλ θυσάνων.

Τιμή 2,29 €

Colgate οδοντόβουρτσα classic deep clean μέτρια σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Οδοντόβουρτσα με μέτρια σκληρότητα της εταιρείας Colgate σε μπλε χρώμα, η οποία καθαρίζει αποτελεσματικά τα δόντια και τα ούλα από υπολείμματα τροφίμων, βακτήρια και πλάκα, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και από άτομα που συγκεντρώνουν σε μικρό χρονικό διάστημα μετά τον καθαρισμό οδοντική πέτρα.

Σκληρότητα: Medium

Οι χρήστες που την έχουν αγοράσει την ξεχωρίζουν κυρίως γιατί είναι βολική στη χρήση.

Τιμή 0,53 €

Oral-b ανταλλακτικό οδοντόβουρτσας cross action 2τεμ

Η οδοντόβουρτσα Oral-B Cross Action 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να διατηρήσετε την στοματική υγεία σας. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία της Oral-B, αυτό το ανταλλακτικό διαθέτει ειδικά σχεδιασμένες ίνες που φροντίζουν για τον αποτελεσματικό καθαρισμό των δοντιών και των ούλων σας. Μην αφήνετε την υγεία της στοματικής σας κοιλότητας σε δεύτερη μοίρα και αποκτήστε την Oral-B Cross Action 2τεμ για να απολαμβάνετε ένα υγιές και λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρ
Τιμή 15,02 €

AIM οδοντόβουρτσα white system σκληρή σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Για όσους δίνουν έμφαση στη λευκότητα των δοντιών τους. Αποτελείται από ελαστική μεμβράνη που περιέχει περλίτη - ένα υλικό στίλβωσης που χρησιμοποιούν οι οδοντίατροι, το οποίο βοηθά στην αφαίρεση λεκέδων και στο γυάλισμα του σμάλτου για φυσικά λευκότερα δόντια, που παραμένουν λευκά.

87% ανακυκλωμένη πλαστική συσκευασία*.

* αφορά το πλαστικό περίβλημα.

Τιμή 2,29 €

Κορυφαία προϊόντα

Snapy σακούλες απορριμμάτων με κορδόνι 54x75cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων σε μεγάλο μέγεθος, κατάλληλες για μεγάλους κάδους κουζίνας. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο. Είναι φτιαγμένες από ανθεκτικό υλικό, υψηλής αντοχής.

Τιμή 0,54 €

Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt

Το Allways κρεμοσάπουνο με αντλία muschio bianco 1lt είναι η ιδανική επιλογή για καθημερινή χρήση. Με το μοναδικό άρωμα muschio bianco, αφήνει το δέρμα σας αναζωογονημένο και ενυδατωμένο. Η βελούδινη υφή του κρεμοσάπουνου αγκαλιάζει το δέρμα σας, προσφέροντας μια ευχάριστη εμπειρία κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και καθαριότητας.
Τιμή 1,09 €

Agnotis μωρομάντηλα υποαλλεργικά χωρίς parabens & οινόπνευμα 24x70τεμ

Τα Agnotis μωρομάντηλα είναι ιδανικά για την απαλή φροντίδα του μωρού σας. Χωρίς parabens και οινόπνευμα, είναι υποαλλεργικά και φροντίζουν το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας με ασφάλεια. Με το μέγεθος 24x70τεμ, προσφέρουν μακράς διαρκείας απορροφητικότητα και απαλότητα. Αποκτήστε τα τώρα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που του αξίζει.
Τιμή 20,99 €
  • Πακέτο

Κύκλωψ ανοιχτήρι τριμπουσόν κρασιού & σαμπάνιας

Ανοιχτήρι μπύρας και τιρμπουσόν, της εταιρίας Cyclops. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε πρόκειται για επαγγελματική είτε για οικιακή χρήση. Ανοίγει κάθε τύπου μεταλλικό καπάκι ποτού (μπύρας, αναψυκτικού κ.α.), καθώς και μπουκάλια με πώμα φέλλου όπως το κρασί. Διαθέτει πλαϊνά πτερύγια που βοηθάνε σε πιο σταθέρο κράτημα και στην σωστή άσκηση πίεσης για την εξαγωγή του φελλού.

Τιμή 3,06 €

Galaxy κρέμα βαλσάμικου με ρόδι 250ml

Κρέμα βαλσάμικου της εταιρείας Galaxy, η οποία παρασκευάζεται από βαλσάμικο ξίδι στο οποίο έχουν προστεθεί βιομηχανικά σάκχαρα με σκοπό το τελικό μίγμα να έχει πιο γλυκιά γεύση. Είναι κατάλληλη για χρήση σε πράσινες σαλάτες, ιδιαίτερα σε όσες περιέχουν αλλαντικά ή λιπαρά τυριά, αλλά και για να δημιουργήσετε dressing. Βοηθάει στην καλή διατήρηση της υγείας του δέρματος, στη ρύθμιση του σακχάρου στο αίμα, προάγει την υγιή πέψη και συμβάλει στη ρύθμιση της χοληστερόλης. Καλό θα είναι να αποθηκεύεται σε δροσερό και σκοτεινό μέρος για να διατηρείται σε καλή κατάσταση.

Τιμή 2,24 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού