Ξηροί καρποί - Αποξηραμένα φρούτα

Ενεργά φίλτρα

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg

Οι αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την πλούσια θρεπτική τους αξία, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και γεύστε τη διαφορά που μπορούν να φέρουν στο γεύμα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν της Arion food!
Τιμή 26,43 €

Arion food αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr

Τα αμύγδαλα ψημένα αλατισμένα ψίχα 200gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή διατροφική αξία τους, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως επιδόρπιο, σνακ ή προσθέστε τα στις σαλάτες και τα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία που προσφέρου
Τιμή 4,76 €

Arion food αμύγδαλα ψημένα ανάλατα ψίχα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψημένα ανάλατα ψίχα 200gr είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και θρεπτικής αξίας. Αφράτα και νόστιμα, αυτά τα αμύγδαλα θα σας καταπλήξουν με την ποιότητά τους. Απολαύστε τα ως σνακ ή προσθέστε τα στα γεύματά σας για μια εμπειρία γεύσης που θα σας μείνει αξέχαστη. Αγοράστε τώρα τα Arion food αμύγδαλα και απολαύστε τη μοναδική τους γεύση!
Τιμή 5,14 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 1kg

Τα αποφλοιωμένα αμύγδαλα ψίχα της Arion food είναι η τέλεια προσθήκη στη διατροφή σας. Φρέσκα, τραγανά και γεμάτα θρεπτικά συστατικά, αυτά τα αμύγδαλα θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία. Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων μας και δώστε μια νότα υγείας και γεύσης στις γεύσεις σας. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση τους!
Τιμή 24,24 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη θρεπτική τους αξία, τα αμύγδαλα αποφλοιωμένα της Arion food θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα ως σνακ ή προσθέστε τα στα γεύματά σας για μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή. Μην αφήνετε την ευκαιρία να πάει χαμένη και αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα 200gr τώρα!
Τιμή 4,94 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα κροκάν 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα κροκάν 500gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στον τομέα της διατροφής. Με την εγγύηση ποιότητας της εταιρίας Arion food, αυτά τα αμύγδαλα ψίχα θα σας προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα λατρέψετε. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη του στην υγεία σας. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφ?
Τιμή 10,14 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 150gr

Οι αποφλοιωμένες αμύγδαλες ψίχα από την Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση τους, αυτά τα αμύγδαλα ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Απολαύστε τα ως σνακ μεταξύ γευμάτων, σε σαλάτες ή ακόμα και σε γλυκά! Αγοράστε τώρα τα Arion food αμύγδαλα ψίχα και απολαύστε την υπέροχη γεύση και διατροφική αξία τους.
Τιμή 3,35 €

Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ψίχα αποφλοιωμένα σε φέτες 500gr είναι το τέλειο σνακ για όλες τις ώρες της ημέρας. Με υψηλή ποιότητα και φρεσκάδα, αυτά τα αμύγδαλα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την τραγανή γεύση και τα θρεπτικά οφέλη των αμυγδάλων μας και ανανεώστε τις ενέργειές σας με ένα υγιεινό σνακ που δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε. Αποκτήστε τα Arion food αμύγδαλα ψίχα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρ
Τιμή 11,00 €

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 1kg

Απολαύστε τη νοστιμιά και τη φρεσκάδα των ωμών αμυγδάλων ψίχα 1kg της Arion food. Μια υγιεινή επιλογή για να απολαύσετε ως σνακ ή να προσθέσετε στις αγαπημένες σας συνταγές. Αγοράστε τώρα και απολαύστε τη γεύση και τα οφέλη των αμυγδάλων ψίχα της Arion food!
Τιμή 22,70 €

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr

Τα Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υγιεινά σνακ με μοναδική γεύση. Απολαύστε την φρεσκάδα και τη θρεπτική αξία των αμυγδάλων σε κάθε δαγκωνιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανανεώστε την διατροφή σας με ένα προϊόν υψηλής ποιότητας από την Arion food!
Τιμή 4,74 €

Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr

Τα Arion food αμύγδαλα ωμά ψίχα 500gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα στη διατροφή τους. Με τη φρεσκάδα και τη φυσική γεύση τους, τα αμύγδαλα Arion food θα σας ενθουσιάσουν με την πλούσια θρεπτική τους αξία και τον αυθεντικό χαρακτήρα τους. Απολαύστε τη μοναδική γεύση και τα οφέλη των ωμών αμυγδάλων Arion food σε κάθε διατροφική σας επιλογή.
Τιμή 11,69 €

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 150gr

Απολαύστε τη γεύση του φρέσκου ηλιόσπορου, ψημένου και αλατισμένου με τον καλύτερο τρόπο από την εταιρία Arion food. Η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ που θα σας δώσει ενέργεια και θρεπτικά συστατικά. Αποκτήστε τον Arion food ηλιόσπορο ψημένο αλατισμένο 150gr τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,18 €

Arion food ηλιόσπορος ψημένος αλατισμένος 500gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση του ηλιόσπορου ψημένου αλατισμένου της Arion food! Με την ποιότητα και τη φρεσκάδα που διακρίνουν τα προϊόντα της εταιρίας, αυτός ο ηλιόσπορος θα σας καταπλήξει με την απίστευτη γεύση του. Απολαύστε τον ως σνακ μεταξύ γευμάτων ή προσθέστε τον στις σαλάτες και τα φαγητά σας για έναν πλούσιο και υγιεινό συνδυασμό γεύσεων. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τον ηλιόσπορο Arion food και να ανακαλύψετε τη γεύση που θα
Τιμή 4,04 €

Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 150gr

Απολαύστε τον ηλιόσπορο ψημένο ανάλατο της Arion food, ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τον σαν σνακ μεταξύ γευμάτων, σε σαλάτες ή σε οποιαδήποτε συνταγή επιθυμείτε. Αγοράστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση του σε κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,18 €

Arion food ηλιόσπορος ψημένος ανάλατος 500gr

Απολαύστε τη γεύση του ηλιόσπορου ψημένου ανάλατου 500gr από την Arion food. Μια νόστιμη και υγιεινή επιλογή που θα σας κερδίσει με την ποιότητά του. Απολαύστε τον ηλιόσπορο σε κάθε δική σας στιγμή, αφήστε τον να σας ταξιδέψει με τη γεύση και τη θρεπτική του αξία.
Τιμή 4,04 €

Arion food ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr

Ο ηλιόσπορος ωμός ψίχα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για την υγιεινή διατροφή σας. Με φρέσκο, ποιοτικό προϊόν που προέρχεται από τη φύση, θα αισθανθείτε τη φρεσκάδα και την ενέργεια που προσφέρει με κάθε δείγμα. Απολαύστε τον ηλιόσπορο ωμό ψίχα 200gr της Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της υγιεινής διατροφής!
Τιμή 1,31 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 200gr είναι η τέλεια λύση για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την μοναδική του γεύση και την πλούσια θρεπτική του αξία, το Arion food καλαμπόκι σνακ θα σας κάνει να ξεχάσετε όλα τα άλλα σνακ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,50 €

Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr

Το Arion food καλαμπόκι σνακ 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και υγιεινό σνακ. Με την απίστευτη γεύση του καλαμποκιού και την τραγανή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα σνακ και θα σας κάνει να θέλετε να το δοκιμάσετε ξανά και ξανά. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food!
Τιμή 3,86 €

Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg

Απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση με το Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg! Μια νόστιμη και τραγανή επιλογή που θα σας καθηλώσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το ως σνακ στις βραδινές σας συγκεντρώσεις ή σαν υγιεινή επιλογή για τις ανάγκες του καθημερινού σας διαιτολογίου. Αποκτήστε το Arion food καλαμπόκι ωμό ποπ κορν 2kg τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 7,05 €

Arion food καρύδια ψίχα 200gr

Τα Arion food καρύδια ψίχα 200gr είναι η ιδανική επιλογή για να προσθέσετε γεύση και θρεπτική αξία στα γεύματά σας. Με πλούσια γεύση και υψηλή ποιότητα, αυτά τα καρύδια ψίχα θα σας ενθουσιάσουν. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 4,80 €

Arion food καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr

Ζουμερά και νόστιμα καρύδια ψίχα ανάμικτα 800gr από την Arion food! Απολαύστε την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία αυτού του υγιεινού σνακ, που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε σας διαλείμμα!
Τιμή 18,39 €

Arion food κάσιους ψημένα αλατισμένα 200gr

Απολαύστε τη γευστική απόλαυση των Arion food κάσιους ψημένων αλατισμένων 200gr. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσης και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε νέες γευστικές απολαύσεις. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη μοναδική γεύση των Arion food κάσιους ψημένων αλατισμένων 200gr.
Τιμή 5,07 €

Arion food κάσιους ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα κάσιους ψημένα αλατισμένα 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας κερδίσουν αμέσως. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο, σαν επιλογή στο πικνίκ σας ή απλά σαν ένα γευστικό σνακ κατά τη διάρκεια της βραδινής σας έξοδο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση τους!
Τιμή 12,19 €

Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food κάσιους ψημένα ανάλατα 200gr είναι ο ιδανικός συνοδός για κάθε στιγμή της ημέρας. Με την απίστευτη γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι θα ενθουσιαστείτε με κάθε μπουκιά. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα ξαναπροτιμήσετε ξανά και ξανά.
Τιμή 5,01 €

Arion food κράνμπερι αποξηραμένα ζαχαρωμένα 200gr

Τα Arion food cranberries είναι ένα απολαυστικό σνακ που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Με την γλυκιά τους γεύση και την τραγανή υφή, αυτά τα αποξηραμένα ζαχαρωμένα κράνμπερι θα σας κάνουν να τα θέλετε κάθε μέρα. Προσθέστε τα στο πρωινό σας δημητριακά ή απλά απολαύστε τα ως σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αγοράστε τώρα τα Arion food cranberries και απολαύστε τη γεύση τους!
Τιμή 2,92 €

Arion food κράνμπερι αποξηραμένα ζαχαρωμένα 500gr

Τα Arion food κράνμπερι αποξηραμένα ζαχαρωμένα 500gr είναι ένα προϊόν που δεν πρέπει να λείπει από το καθημερινό σας διατροφικό πρόγραμμα. Με την υψηλή ποιότητα και την απολαυστική γεύση τους, αυτά τα κράνμπερι θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους, σαν σνακ, ή προσθέστε τα σε σαλάτες και γλυκά για να προσθέσετε μια νότα γεύσης και θρεπτικών οφελών. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food κ
Τιμή 7,29 €

Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι 1kg

Οι Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι 1kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και θρεπτικά σνακ. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη καρπών, αυτό το προϊόν θα σας κερδίσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε τους σαν μεσημεριανό σνακ, ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί, ή ακόμα και ως υγιεινή επιλογή στα παιδικά τους γεύματα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τους Arion food ξηρούς καρπούς ανάμεικτους 1kg κ
Τιμή 8,49 €

Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι 5kg

Οι αναμεικτοί ξηροί καρποί Arion food 5kg είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη ξηρών καρπών, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με τη γεύση και την ποιότητά του. Απολαύστε τους καρπούς Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση του υγιεινού σνακ!
Τιμή 31,22 €

Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι με κράνμπερι 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τους ανάμεικτους ξηρούς καρπούς μας, εμπλουτισμένους με το γλυκό και ξινό κράνμπερι. Απολαύστε την τέλεια ισορροπία γεύσεων και υφών σε κάθε δαγκωνιά. Ανακαλύψτε την πλούσια γεύση και τη θρεπτική αξία των Arion food ξηρών καρπών μας, που θα σας κάνουν να τους επιλέξετε ξανά και ξανά.
Τιμή 12,63 €

Arion food ξηροί καρποί ανάμεικτοι με σταφίδα και κράνμπερι 500gr

Απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τους αναμεμεικτούς ξηρούς καρπούς της Arion food, εμπλουτισμένους με τη γλυκιά γεύση της σταφίδας και το ξινό αίσθημα των cranberries. Μια απολαυστική συνδυαστική γεύση που θα σας κάνει να το λατρέψετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε το σε κάθε σας γεύμα!
Τιμή 11,49 €

Arion food πασατέμπος χονδρός ψημένος ανάλατος 150gr

Ο Arion food πασατέμπος χονδρός ψημένος ανάλατος 150gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη γεύση και την ποικιλία του. Απολαύστε τον χονδρό παστέμπο ψημένο με τον παραδοσιακό τρόπο, απολαύστε τον υπέροχο συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων που θα σας κάνει να τον λατρέψετε. Αποκτήστε τον Arion food πασατέμπο χονδρό ψημένο ανάλατο και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει.
Τιμή 2,81 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 200gr της εταιρίας Arion food είναι ο τέλειος συνδυασμός γεύσης και ποιότητας. Με τη μοναδική του γεύση και την απαλή υφή του, σίγουρα θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σαλάτες, σάντουιτς ή απλά ως σνακ. Αποκτήστε τον τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση!
Τιμή 1,88 €

Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 500gr

Ο Arion food πασατέμπος ψιλός ψημένος αλατισμένος 500gr είναι η τέλεια προσθήκη στο καθημερινό σας γεύμα. Με τη μοναδική του γεύση και πλούσιο άρωμα, θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τον σε σάντουιτς, σαλάτες ή ακόμα και μόνο του ως ελαφρύ σνακ. Αγοράστε τώρα το Arion food πασατέμπος και αφήστε τη γεύση του να σας μαγέψει!
Τιμή 4,66 €

Arion food σταφίδες μαύρες ελληνικές 200gr

Οι μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση της Ελλάδας στο σπίτι σας. Με πλούσιο γευστικό προφίλ και υψηλή ποιότητα, αυτές οι σταφίδες θα σας καταπλήξουν με τη φρεσκάδα και το άρωμά τους. Απολαύστε τις μόνες τους, προσθέστε τις σε σαλάτες ή γλυκά, ή ακόμα και σαν σνακ. Αγοράστε τώρα τις μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food και ανακαλύψτε την απόλαυση της πραγματικής ελληνικής γεύσης!
Τιμή 1,45 €

Arion food σταφίδες μαύρες ελληνικές 500gr

Οι μαύρες ελληνικές σταφίδες Arion food 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε τη γεύση και την ποιότητα των ελληνικών σταφιδιών. Με μοναδική γεύση και θρεπτικές ιδιότητες, αυτές οι σταφίδες θα σας καταπλήξουν με την ποιότητά τους. Αποκτήστε τις σήμερα και απολαύστε τον μοναδικό τους χαρακτήρα!
Τιμή 3,16 €

Arion food σταφίδες σουλτανίνα 500gr

Οι σταφίδες σουλτανίνα 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε μια λαχταριστή γεύση και ποιότητα. Απολαύστε τις σε κάθε σας γεύμα ή σαν ενεργειακό σνακ καθ' όλη τη διάρκεια της ημέρας. Αφήστε τις σταφίδες Arion food να σας κερδίσουν με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους.
Τιμή 3,23 €

Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και τραγανά σνακ. Με την αλμυρή τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα κλασικά σνακ και να επιλέξετε τα Arion food στραγάλια ξανά και ξανά. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο μπύρα για μια ακόμα πιο απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,31 €

Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αλατισμένα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, δεν μπορείς παρά να τα λατρέψεις. Απολαύστε τα μόνα τους ή συνοδεύστε τα με ένα ποτήρι κρύο αναψυκτικό για το τέλειο σνακ στιγμή. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,08 €

Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα 200gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο σνακ όποτε θέλετε. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα στο σπίτι, στο γραφείο, ή ακόμα και στο δρόμο. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με τα Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα 200gr.
Τιμή 1,38 €

Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα 500gr

Τα Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε ένα νόστιμο γεύμα. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα υπόλοιπα στραγάλια που έχετε δοκιμάσει. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη μοναδική γευστική εμπειρία που σας προσφέρουν!
Τιμή 3,39 €

Arion food στραγάλια ψημένα αφράτα με σταφίδα σουλτανίνα 200gr

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Arion food στραγάλια ψημένα με σταφίδα σουλτανίνα 200gr. Ένα νόστιμο σνακ που θα σας κερδίσει με την αφράτη υφή του και τη γλυκιά νότα της σταφίδας. Απολαύστε τα κάθε στιγμή της ημέρας και ανακαλύψτε τον κόσμο των γεύσεων με τα Arion food στραγάλια ψημένα.
Τιμή 1,69 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη 200gr

Η ψίχα φουντουκιού Arion food 200gr είναι η τέλεια επιλογή για να απολαύσετε την τραγανή γεύση του φουντουκιού σας. Με ποικιλία συνταγών και υψηλή ποιότητα, αυτή η ψίχα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα συνηθισμένα φουντούκια. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 4,32 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη 500gr

Οι φουντούκια ψίχα ψημένη 500gr της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ! Απολαύστε την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή τους κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε τα φουντούκια Arion food να σας κατακτήσουν με την ποιότητά τους και την απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 10,43 €

Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr

Τα Arion food φουντούκια ψίχα ψημένη κροκάν 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμα και υγιεινά σνακ. Η πλούσια γεύση του φουντουκιού συνδυάζεται με την τραγανή υφή της ψίχας, προσφέροντας μια μοναδική απόλαυση. Απολαύστε τα σε κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα των προϊόντων Arion food.
Τιμή 4,91 €

Arion food φυστίκια αράπικα με κέλυφος ψημένα αλατισμένα 250gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των φυστικιών Arion food, με το αρωματικό κέλυφος που τα κάνει μοναδικά. Τα ψημένα αλατισμένα φυστίκια 250gr θα σας καταπλήξουν με την ποιότητά τους και την απόλυτη απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση τους σε κάθε σας μασχάλη!
Τιμή 1,65 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την πλούσια γεύση τους και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ στο γραφείο ή σαν συνοδευτικό σε ένα ποτό με φίλους. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,57 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 2kg

Τα φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 2kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαράμιλλη ποιότητα, θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σε κάθε σας δραστηριότητα και ανανεώστε τις ενέργειες σας με αυτό το υπέροχο προϊόν από την Arion food.
Τιμή 15,13 €

Arion food φυστίκια αράπικα ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα φυστίκια Arion food είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, σίγουρα θα σας κερδίσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ ή ως συνοδευτικό σε ένα ποτήρι κρασί. Αγοράστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,86 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 1kg

Τα φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 1kg της Arion food είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε τα μόνα τους ως ένα υγιεινό σνακ ή προσθέστε τα σε σαλάτες και φαγητά για έναν επιπλέον χορταστικό παράγοντα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 35,46 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 200gr

Τα φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 200gr της Arion food είναι η ιδανική επιλογή για ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ. Με την υψηλή ποιότητα των προϊόντων της Arion food, θα απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κάνει να τα αγαπήσετε αμέσως. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική απόλαυση που προσφέρουν τα προϊόντα της Arion food.
Τιμή 7,58 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 500gr

Τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα αλατισμένα 500gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Με την απίστευτη γεύση τους και την τραγανή υφή τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σκέτα ή προσθέστε τα σε σαλάτες και φαγητά για ένα ακόμα πιο γευστικό αποτέλεσμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν από την Arion food!
Τιμή 18,85 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα ανάλατα 200gr

Τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ψημένα ανάλατα 200gr είναι ένα νόστιμο και θρεπτικό σνακ που δεν μπορεί να λείπει από το σπίτι σας. Με την υψηλή ποιότητα που προσφέρουν, αυτά τα φυστίκια θα σας κερδίσουν με τη γεύση και την τραγανή υφή τους. Απολαύστε τα σαν σνακ μεταξύ γευμάτων, σε συνταγές ή ακόμα και σαν topping σε σαλάτες. Μην χάσετε την ευκαιρία να γευτείτε αυτό το υπέροχο προϊόν της Arion food!
Τιμή 8,17 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψίχα ωμά 200gr

Τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ψίχα ωμά 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με τη φρεσκάδα και τη γεύση τους, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε αμέσως. Απολαύστε την τεράστια ποικιλία θρεπτικών οφελών που προσφέρουν και απολαύστε ένα υγιεινό σνακ που μπορείτε να απολαύσετε οποιαδήποτε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ψίχα ωμά 200gr και να απολαύσετε μια μοναδική γευστικ
Τιμή 10,84 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ψίχα ωμά σε φέτες 200gr

Απολαύστε την τραγανή γεύση των Arion food φυστικιών κελυφωτών ψιχών σε φέτες 200gr. Μια νόστιμη επιλογή για όλες τις ώρες της ημέρας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε τη γεύση που θα σας κάνει να τα λατρέψετε.
Τιμή 9,89 €

Arion food φυστίκια κελυφωτά ωμά 200gr

Τα Arion food φυστίκια κελυφωτά ωμά 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα υγιεινό σνακ! Με φρέσκο, αφράτο και νόστιμο γεύση, αυτά τα φυστίκια θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν μεσημεριανό σνακ, σαν ενέργεια πριν την προπόνηση ή απλώς σαν γευστική προσθήκη στο καθημερινό σας διαιτολόγιο. Μην αφήνετε αυτήν την ευκαιρία να πάει χαμένη - δοκιμάστε τα τώρα και ανακαλύψτε τη γεύση τους!
Τιμή 5,21 €

Arion food φυστίκια κροκερίνο 200gr

Τα Arion food φυστίκια κροκερίνο 200gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα νόστιμο σνακ! Απολαύστε την τραγανή υφή και την πλούσια γεύση τους σε κάθε δαγκωνιά. Αποκτήστε τα τώρα και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν!
Τιμή 1,65 €

Arion food φυστίκια πίνατς 1kg

Τα Arion food φυστίκια πίνατς 1kg είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική τους γεύση και τη φρεσκάδα τους, θα σας καθηλώσουν από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα σαν σνακ, προσθέστε τα σε σαλάτες ή χρησιμοποιήστε τα στη μαγειρική σας. Αγοράστε τώρα τα Arion food φυστίκια πίνατς 1kg και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,27 €

Arion food φυστίκια πίνατς 200gr

Τα Arion food φυστίκια πίνατς 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο σνακ. Με φρέσκα και πλούσια σε γεύση φυστίκια πίνατς, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να ξεχάσετε τις υπόλοιπες επιλογές. Απολαύστε τα μόνα τους ή προσθέστε τα σε σαλάτες και φαγητά για έναν εκλεπτυσμένο γευστικό συνδυασμό. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προϊόν της Arion food!
Τιμή 1,38 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού