• Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr
  • Μαστίχα χίου 10gr

Μαστίχα χίου 10gr

Αποκτήστε τη μοναδική γεύση και αρωματική εμπειρία της Μαστίχας Χίου 10gr. Απολαύστε ένα αυθεντικό προϊόν από την πανέμορφη Χίο και ανακαλύψτε τη μαγεία της φύσης σε κάθε δάγκωμα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα κομμάτι από την παράδοση και την ιστορία της Ελλάδας. Αγοράστε τώρα και ζήστε μια μοναδική γαστρονομική εμπειρία!
15978
5202772111129
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα σκόρδο γκρανουλέ 55gr

Σκόρδο της εταιρείας Matina σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Το σκόρδο αυτής της μορφής είναι κατασκευασμένο από σκελίδες σκόρδου που έχουν υποστεί αφυδάτωση και έχει τριφτεί σε μικροσκοπικά κομμάτια. Η γεύση του είναι σκόρδου, αλλά πολύ διαφορετική από ό,τι το φρέσκο ψιλοκομμένο σκόρδο. Τείνει προς τη γλυκιά και πολύ λιγότερο δυναμική γεύση από ό,τι το φρέσκο σκόρδο, αλλά και χωρίς τις λεπτές αποχρώσεις που χαρίζει το καραμελωμένο ψητό ή σωτέ σκόρδο.

Τιμή 2,12 €

Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr

Η Arion food καρύδα τριμμένη αποξηραμένη 150gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν υψηλής ποιότητας προϊόντα. Με τη μοναδική της γεύση και την απίστευτη αίσθηση τραγανής καρύδας, θα σας ταξιδέψει σε νέες γευστικές εμπειρίες. Απολαύστε την καρύδα τριμμένη σε σαλάτες, γλυκά ή ακόμα και σαν σνακ. Αφεθείτε στην ποιότητα και την αυθεντικότητα της Arion food και ανακαλύψτε τη γεύση που θα σας κερδίσει.
Τιμή 1,15 €

Ινδία κάρυ βάζο 40gr

Κάρυ της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 40 γραμμαρίων. Το κάρυ είναι το πιο δημοφιλές μείγμα μπαχαρικών, με προέλευση από την Ινδία. Είναι υπέροχο σε ένα τεράστιο εύρος πιάτων, όπως συνταγές πουλερικών, κρεάτων, ρυζιού αλλά και θαλασσινών. Υπάρχουν άπειρες παραλλαγές αυτού του μείγματος μπαχαρικών, από εντελώς ήπιο μέχρι εξαιρετικά καυτερό. Σε κάθε σπίτι στην Ινδία θα βρείτε και μια διαφορετική παραλλαγή, ανάλογα με τα διαθέσιμα μπαχαρικά της περιοχής και τις διατροφικές συνήθειες.

Τιμή 1,10 €

Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μια μοναδική γεύση στις μακαρονάδες σας. Με την αυθεντική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτό το προϊόν θα κάνει τις μακαρονάδες σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με τη Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr!
Τιμή 1,92 €

Κορυφαία προϊόντα

Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml

Το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα 340ml της εταιρίας Blue fire είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν ένα μοναδικό και εντυπωσιακό φωτιστικό για τον χώρο τους. Με το εκλεπτυσμένο design του και την ποιότητα των υλικών που χρησιμοποιούνται, το Blue fire φωτιστικό οινόπνευμα θα δώσει μια μοναδική ατμόσφαιρα στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα μόνο προϊόν!
Τιμή 0,96 €

Endless σακούλες τροφίμων μεσαίες 50τεμ

Οι διαφανείς σακούλες τροφίμων μεγάλες μεγέθους της εταιρείας Endless σε διάσταση 28x36cm, διατηρούν τα τρόφιμα και κρατούν τις μυρωδιές μακρυά. Προϊόν κατάλληλο για επαφή με τρόφιμα. Πρακτικές και υγιεινές σακούλες τροφίμων για εξοικονόμηση χώρου στο ψυγείο, στην κατάψυξη, στην κουζίνα.

Τιμή 1,13 €

Okf smoothie mixed fruits purple 350ml

Πυκνό και κρεμώδες ρόφημα, το Purple Smoothie είναι ένα μείγμα πουρέ από blueberry, κόκκινα σταφύλια και μάνγκο. Το μωβ smoothie περιέχει Lactobacillus, το οποίο είναι ένα φιλικό προς τον άνθρωπο βακτήριο, πράγμα που το κάνει και ένα προβιοτικό υγιεινό ρόφημα. Αυτό το προϊόν περιέχει επίσης άπαχο γάλα σε μικρή ποσότητα.

Τιμή 1,44 €

Spark spray κατά των αλάτων 750ml

Καθαριστικό spray της εταιρείας Spark, που αφαιρεί άλατα, υπολείμματα σαπουνιού και στίγματα νερού από τις επιφάνειες του μπάνιου και ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα. Η συχνή χρήση του, συμβάλλει στην πρόληψη επανεμφάνισης των αλάτων.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 2,82 €