• Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
  • Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΚαγιά μπαχαρικά

Καγιά πιπέρι τριμμένο βάζο 60gr

Το τριμμένο Καγιά πιπέρι βάζο 60gr είναι η ιδανική προσθήκη στην κουζίνα σας. Με την απαλή του γεύση και την έντονη αρωματική του νότα, θα δώσει μια μοναδική γευστική εμπειρία σε κάθε πιάτο που ετοιμάζετε. Αφήστε το Καγιά πιπέρι να αναδείξει τις γεύσεις και να κάνει τα πιάτα σας ακόμη πιο ελκυστικά. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη γαστρονομική σας εμπειρία!
12744
5201346400218
2,53 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ινδία πιπέρι κόκκινο καυτερό 100gr

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό, γνωστό και ως "κόκκινο chili powder," είναι ένα δημοφιλές μπαχαρικό που προέρχεται από διάφορες πιπεριές Capsicum annuum, οι οποίες είναι γνωστές για την καυτή και πικάντικη γεύση τους. Το κόκκινο πιπέρι καυτερό παρέχει ένα έντονο καυτερότητα σε μια ποικιλία συνταγών.

Συχνά χρησιμοποιείται σε πιάτα όπως κάρυ, μαρινάτες, σάλτσες, και πικάντικα φαγητά γενικά. Μπορεί να προστεθεί στο μαγείρεμα για να προσδώσει έντονη γεύση και πικάντικο αρωματικό προφίλ.

Το κόκκινο πιπέρι καυτερό είναι διαθέσιμο σε μορφή σκόνης και σε κόκκους. Ο βαθμός της καυτερότητάς του μπορεί να ποικίλλει ανάλογα με την ποικιλία των πιπεριών που χρησιμοποιούνται και τον τρόπο παρασκευής. Είναι σημαντικό να το χρησιμοποιείτε με προσοχή, καθώς μπορεί να είναι πολύ καυτερό αν χρησιμοποιηθεί υπερβολικά.

Τιμή 1,34 €

Ματίνα κόλιανδρο τριμμένο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Matina σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 1,23 €

Καγιά γαρύφαλλο άτριβο 10gr

Γαρύφαλλο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 10 γραμμαρίων. Ένα από τα βασικά μπαχαρικά που υπάρχει στο ράφι κάθε κουζίνας. Ιδιαίτερα αρωματικό, με γλυκιά και πιπεράτη γεύση ταιριάζει σε γλυκά όπως κέικ, φανουρόπιτες, κουραμπιέδες μπισκότα, γλυκά του κουταλιού, σιρόπια κ.α. Μπορεί όμως να προστεθεί και σε μαρινάδες κρεατικών, κοκκινιστά και σάλτσες. Εκτός από την χρήση του στην μαγειρική και τη ζαχαροπλαστική, είναι πολύτιμο και για την βιομηχανία καλλυντικών και φαρμάκων.

Τιμή 0,54 €

Anatoli βανιλίνη 5x0,3gr

Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Η επιμονή στην ποιότητα αποδίδει πάντα καρπούς! Πιστή σε αυτή τη φράση από το 1977, η εταιρία ΑΝΑΤΟΛΗ εισάγει από όλες τις γωνιές του κόσμου τα πιο εκλεκτά μπαχαρικά.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.Ταυτόχρονα, φροντίζει ιδιαίτερα τις συνθήκες συσκευασίας και μεταφοράς των πρώτων υλών, ώστε να διατηρούνται ατόφια τα μοναδικά χαρακτηριστικά τους. Χάρη σ΄αυτή την επιμονή έχει κατακτήσει την εμπιστοσύνη των καταναλωτών.Όμως δε σταματά εδώ! Βελτιώνοντας διαρκώς τις συσκευασίες και εμπλουτίζοντας την ποικιλία των προϊόντων της, δημιουργεί μια νέα γενιά μπαχαρικών ικανοποιώντας όλο και περισσότερο τις ανάγκες της αγοράς.Σήμερα, οι ολοκληρωμένες σειρές των προϊόντων της ΑΝΑΤΟΛΗΣ ανοίγουν μια νέα εποχή στο χώρο των μπαχαρικών.

Τιμή 0,58 €

Κορυφαία προϊόντα

Zewa wisch & weg extra lang χαρτί κουζίνας 2φυλλο 2τεμ

Μπορείτε πάντα να βασίζεστε στην ποιότητα αυτού του χαρτιού κουζίνας, καθώς είναι εξαιρετικά απορροφητικό, δεν κόβεται και είναι αξιόπιστο. Το σχέδιό του αλλάζει συχνά για να δίνει στο σπίτι σας μια όμορφη πινελιά με τετράχρωμα μοτίβα. Πέρα από αυτό μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το απαλό χαρτί κουζίνας σαν κομψές χαρτοπετσέτες.

Τιμή 7,80 €

Cera di cupra κρέμα χεριών σε σωληνάριο 75ml

Κρέμα χεριών με κερί μελισσών που εξασφαλίζει φυσική προστασία του δέρματος, καθυστερώντας τα σημάδια γήρανσης. Η γλυκερίνη προσφέρει μαλακτική δράση. Ενδείκνυται και για τα πιο ευαίσθητα δέρματα.

Τιμή 1,16 €

Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδα ωκεανού 41μεζ 861ml

Το Lenor συμπ, μαλακτικό ρούχων φρεσκάδας ωκεανού 41μεζ 861ml της εταιρίας Lenor θα σας χαρίσει μια αναζωογονητική αίσθηση φρεσκάδας που θα κρατήσει για πολλές μέρες. Αφήστε τα ρούχα σας να αγκαλιάσουν τον αέρα του ωκεανού και να αποπνέουν ένα μοναδικό άρωμα που θα σας κάνει να νιώθετε φρέσκοι κάθε φορά που τα φοράτε. Με το Lenor συμπ, η φρεσκάδα γίνεται αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς σας.
Τιμή 3,85 €

El Greco τσάι δυόσμος 20x1,1gr

Δυόσμος της εταιρείας El Greco σε συσκευασία 20 φακελίσκων. Ο δυόσμος είναι είδος μέντας το οποίο είναι ιθαγενές της Ευρώπης και της Νοτιοδυτικής Ασίας. Ο δυόσμος πέρα από τη χρήση του ως αντισπασμωδικό, τονωτικό και χωνευτικό βότανο, χρησιμοποιείται για να αρωματίσει διάφορα φαγητά.

Τιμή 2,61 €