• Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
  • Ινδία ρίγανη βάζο 55gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΙνδία

Ινδία ρίγανη βάζο 55gr

Ρίγανη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 55 γραμμαρίων. Κυριαρχεί στις κουζίνες της Μεσογείου και ιδιαίτερα στην ελληνική και την ιταλική, όπου είναι απαραίτητη σε ντοματοσαλάτες, σάλτσα για πίτσα ή σπαγγέτι, σουβλάκια και γενικότερα ψητά κρέατα,αλλά και ψάρια. Είναι ιδιαίτερα αρωματική και η γεύση της είναι ευχάριστη, έντονη και ελαφρά πικρή. Συνδυάζεται με λεμόνι, δενδρολίβανο, μαϊντανό, σκόρδο, μαντζουράνα, μουστάρδα, θυμάρι, θρούμπι και φασκόμηλο.

12717
5201861030723
1,68 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ματίνα κουρκουμάς 35gr

Κουρκουμάς της εταιρείας Matina σε συσκευασία 35 γραμμαρίων. Είναι ένα μπαχαρικό που προέρχεται από το φυτό κουρκούμη (turmeric). Χρησιμοποιείται συνήθως στην ασιατική κουζίνα και αποτελεί το κύριο μπαχαρικό στο κάρυ. Έχει μια ζεστή, πικρή γεύση και χρησιμοποιείται συχνά για να δώσει γεύση και χρώμα σε σκόνες κάρυ, μουστάρδες, βούτυρα και τυριά.

Τιμή 1,30 €

Ήλιος βασιλικός 30gr

Ο βασιλικός είναι ένα βότανο με έντονο αρωματικό άρωμα και γεύση. Συνήθως χρησιμοποιείται ως φυτική προσθήκη σε μαγειρικά πιάτα, σάλτσες, σαλάτες, πίτσες και πολλά άλλα. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε φρέσκος είτε στεγνός.

Τιμή 1,70 €

Ινδία κουκουνάρι 15gr

Κουκουνάρι της εταιρείας Ινδία, το οποίο χρησιμοποιείται στις περισσότερες συνταγές για τη γέμιση της γαλοπούλας. Είναι πλούσιο σε πρωτεΐνες και Ωμέγα 3 λιπαρά οξέα, τα οποία είναι ευεργετικά για το καρδιαγγειακό σύστημα. Είναι πλούσια πηγή βιταμινών, φυτικών ινών, φυλλικού οξέος, ασβεστίου, φωσφόρου και σιδήρου και μπορεί να λειτουργήσει και ως συμπλήρωμα διατροφής, χάρη στην υψηλή ενεργειακή του αξία.

Τιμή 1,56 €

Καγιά κόκκινο πιπέρι γλυκό 100gr

​Η γλυκιά πάπρικα της εταιρίας Καγιάς χρησιμοποιείται στο μαγείρεμα ψητών σχάρας, σε σάλτσες, σούπες και κοκκινιστά, δίνοντας ιδιαίτερο άρωμα.

Τιμή 0,97 €

Ινδία κόλιανδρο βάζο 30gr

Κόλιανδρος της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 30 γραμμαρίων. Ο κόλιανδρος έχει λεμονάτο άρωμα και λεπτή γλυκιά γεύση. Ταιριάζει σε όλα τα κόκκινα κρέατα, τα πουλερικά και τα ψάρια όπως επίσης σε όσπρια, πατάτες φούρνου και κεφτέδες. Είναι απαραίτητο στην ινδική κουζίνα και αποτελεί κύριο συστατικό στην παρασκευή λουκάνικων όπως και άλλων αλαντικών. Το κόλιανδρο επίσης προστίθεται σε τουρσιά, μαρινάδες κρεάτων και πουλερικών καθώς και στα όσπρια.

Τιμή 0,99 €

Κορυφαία προϊόντα

Pellito φυστίκια peanuts με ρίγανη 50gr

Φιστίκια πίνατς της εταιρείας Pellito, τα οποία είναι είδος ξηρού καρπού γνωστά για την πλούσια διατροφική τους αξία και τη νόστιμη τους γεύση. Ο ξηρός αυτός καρπός μπορεί να καταναλωθεί είτε ωμός ή μαγειρεμένος είτε μπορεί να εμπλουτίσει διατροφικά διάφορα πιάτα, αλμυρά ή γλυκά. Είναι πλούσια σε θρεπτικά συστατικά όπως φυτικές πρωτεΐνες, φυτικές ίνες, καλά (ακόρεστα) λιπαρά, βιταμίνες και ιχνοστοιχεία. Ωστόσο, περιέχουν αρκετές θερμίδες οπότε η κατανάλωση τους χρειάζεται μέτρο και ισορροπία.

Βάρος: 50gr

Τιμή 0,50 €

Tesori αφρόλουτρο fiore del dragone 500ml

BATH CREAM DRAGON FLOWER Dragon Flower and Pitaya 500 ml Ένα τροπικό φυτό σπάνιας ομορφιάς, τα θαυμάσια λευκά του λουλούδια εκπέμπουν ένα έντονο και μαγικό άρωμα. Βυθιστείτε στο εντυπωσιακό άρωμα του Λουλουδιού Δράκου και παραδώστε το μυστηριώδες και προκλητικό άρωμα του. Διαμορφώνεται με εκχυλίσματα Pitaya (ο Pitaya είναι ο καρπός του Δράκου), γνωστός για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες και κάποτε θεωρούμενο ως το ελιξίριο της μακράς ζωής στην αρχαία Κίνα. Ένα μυστήριο και ανησυχητικό άρωμα, που γεννήθηκε από τέσσερα διαφορετικά είδη αρώματος. το βερίκοκο και το αμύγδαλο γλυκόξινο συνδυασμό η πολύτιμη και έντονη πολυτέλεια της Sambc Jasmine, η αισθησιακή έκκληση του μόσχου και του σανταλόξυλου, η υπνωτική γοητεία της βανίλιας και της κεχριμπαριού. Product: Bath Cream Fragrance: flower of the Dragon Skin: normal Skin Characteristics: silicon freeParaben-freewithout Mineral Oilswithout Coloring

Τιμή 4,10 €

Vincinni κέικ με φρούτα 300gr

Το Vincinni κέικ με φρούτα 300γρ είναι ένα γλυκό προϊόν από την εταιρεία Vincinni που συνδυάζει τον μαλακό και νόστιμο κέικ με τη φρεσκάδα και την γεύση των φρούτων.

Τιμή 2,08 €