• Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
  • Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςΉλιος

Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr

Το Ήλιος πιπέρι καγιέν βάζο 30gr της εταιρίας Ήλιος είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας και θα προσθέσει πικάντικες νότες στα φαγητά σας. Με την πλούσια γεύση και την έντονη πικάντικη γεύση του, το πιπέρι καγιέν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια διαφορετική εμπειρία γεύσης. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε τις γεύσεις σας με το Ήλιος πιπέρι καγιέν!
12654
5201165020338
1,37 €
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Καγιά κύμινο τριμμένο 500gr

Κύμινο της εταιρείας Καγιά σε συσκευασία 500 γραμμαρίων. Είναι παγκοσμίως δημοφιλές και αποτελεί βασικό άρτυμα σε πολλές κουζίνες, ιδιαίτερα στις κουζίνες της Νότιας Ασίας, της Βόρειας Αφρικής και της Λατινικής Αμερικής. Επιπλέον, το κύμινο μπορεί να αποτελέσει συστατικό σε τυριά, όπως το τυρί Leyden και σε ορισμένα παραδοσιακά ψωμιά από τη Γαλλία. Το κύμινο μπορεί να είναι συστατικό στη σκόνη τσίλι ή να βρίσκεται σε μείγματα μπαχαρικών. Παραδοσιακά, σε ελληνικές συνταγές το κύμινο χρησιμοποιείται σε συνταγές με κρέας και ειδικά με κιμά. Όμως, ταιριάζει πολύ σε συνταγές με όσπρια αλλά και για τους πιο τολμηρούς με ψητό ψάρι. Ενώ για αυτούς που αναζητούν πιο ιδιαίτερες γεύσεις πρέπει να δοκιμάσουν φαλάφελ ή αλλιώς ρεβιθοκεφτέδες.

Τιμή 7,42 €

Ήλιος κανέλα ξύλο 50gr

Κανέλα της εταιρείας Ήλιος σε συσκευασία 50 γραμμαρίων. Η κανέλα με το μοναδικό της άρωμα, μπορεί να προστεθεί σε πολλές παρασκευές ή να την πασπαλίσουμε πάνω από γλυκά ή γεύματα. Επίσης, συχνά προστίθεται σε σιρόπια, προκειμένου να τα αρωματίσει. Επιπλέον, μια μικρή ποσότητα μπορεί να δώσει ένα έξτρα άρωμα βάζοντας είτε ξυλάκι κανέλας είτε λίγη αλεσμένη στα γεύματά μας και στα αφεψήματα.

Τιμή 1,47 €

Ινδία πάπρικα καπνιστή βάζο 35gr

Ζωηρό και αρωματικό Ινδικό πάπρικα καπνιστό βάζο 35gr από την εταιρία Ινδία. Απογειώστε τις γεύσεις σας με αυτό το μοναδικό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στην Ινδία με κάθε δόση. Απολαύστε τη γευστική εμπειρία που προσφέρει το Ινδικό πάπρικα καπνιστό βάζο 35gr και ανακαλύψτε νέες απολαύσεις στην κουζίνα σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας με την πλούσια γεύ?
Τιμή 1,84 €

Αποστόλου πιπέρι κόκκινο τσίλι 500gr

Το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr είναι ο τέλειος τρόπος για να προσθέσετε μια πικάντικη νότα στις μαγειρικές σας δημιουργίες. Με τη φρεσκάδα και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Αποστόλου, αυτό το πιπέρι θα αναβαθμίσει κάθε πιάτο σας σε ένα απολαυστικό γευστικό ταξίδι. Απολαύστε την πικάντικη γεύση και ανακαλύψτε νέες δημιουργικές ιδέες για το μαγείρεμα σας με το κόκκινο τσίλι Αποστόλου 500gr.
Τιμή 5,83 €

Ματίνα πιπέρι τριμμένο βάζο 40gr

Το τριμμένο ματίνα πιπέρι της εταιρίας Ματίνα θα δώσει μια μοναδική γεύση και αρωματική νότα σε κάθε πιάτο σας. Με την αυθεντική γεύση και την υψηλή ποιότητα που προσφέρει, το ματίνα πιπέρι είναι η ιδανική επιλογή για κάθε μαγειρική δημιουργία σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον πιο αγνό και φρέσκο τρόπο!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Tesori άρωμα persian dream 100ml

Ανάμνηση που έρχεται από Περσικό κήπο. Το άρωμά του χαϊδεύει το δέρμα σας με ένα λουλουδάτο και κεχριμπαρένιο άγγιγμα ενώ αποπνέει ζεστασιά, λάμψη και ευεξία.

Οι αισθησιακές νότες από Γιασεμί και το γλυκό αρωματικό ρόδι αναμειγνύονται με το κόκκινο τσάι και τη ζεστασιά του κεχριμπαριού χαρίζοντας μια μαγευτική αίσθηση.

Τιμή 4,59 €

Finish καθαριστικό πλυντηρίου πιάτων gel κλασικό 30μεζ 600ml

Η Finish προσφέρει το ιδανικό gel πλυντηρίου πιάτων που θα σας εντυπωσιάσει. Με τη συνδυαση της ισχυρής φόρμουλας του Finish gel regular 30μεζ 600ml, τα πιάτα σας θα λάμψουν και θα είναι απόλυτα καθαρά. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα αποτελέσματα να μιλήσουν από μόνα τους.
Τιμή 4,98 €

Βιολάντα μπισκότα cookies full 45 με φυστικοβούτυρο 150gr

Απολαυστικό μπισκότο με στρογγυλή ακτινωτή λευκή επιφάνεια εξωτερικά και 45% γέμιση φυστικοβούτυρο.Με ανάμικτη γεύση και άρωμα κακάο και βανίλια, σε συνδυασμό με φουντούκι και τραγανή υφή εξωτερικά και κρεμώδης στο εσωτερικό του μπισκότου.

Τιμή 1,65 €

Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr

Τα Παπαδοπούλου μπισκότα βρώμης με πορτοκάλι χωρίς ζάχαρη 155gr είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό σνακ γεμάτο γεύση. Με φρέσκο πορτοκάλι και πλούσια βρώμη, αυτά τα μπισκότα προσφέρουν μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει από την πρώτη μπουκιά. Αφήστε τα Παπαδοπούλου μπισκότα να σας ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεύσεων και απολαύστε την απόλυτη απόλαυση, χωρίς την προσθήκη ζάχαρης.
Τιμή 2,16 €