• SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY
  • SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY

SYOSS ΜΑΣΚΑ 500ML COLOR VIBRANCY

Μάσκα για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

36532
5201143752268
6,16 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Μάσκα για διατήρηση χρώματος της Syoss, κατάλληλη για βαμμένα μαλλιά. Διατηρεί και παρατείνει τη ζωντάνια του χρώματος στα μαλλιά, ενώ παράλληλα εμποδίζει το ξεθώριασμά τους.

Τρόπος εφαρμογής:
1. Πριν από τη μάσκα είναι απαραίτητο να έχετε λουστεί σχολαστικά. Όταν τα μαλλιά είναι καθαρά το προϊόν μπορεί να εισχωρήσει μέχρι το τελευταίο στρώμα της τρίχας. Φυσικά, είναι προτιμότερο να λούζεστε με χλιαρό προς ζεστό νερό, καθώς έτσι ανοίγουν εντελώς οι πόροι της τρίχας και η μάσκα απορροφάται στο 100%.
2. Στραγγίξετε τα μαλλιά σας ώστε να φύγει η περίσσια ποσότητα νερού.
3. Πάρτε μια ποσότητα περίπου δύο καρυδιών και απλώστε σε νωπά μαλλιά. Είναι προτιμότερο να εφαρμόζεται απο τη μέση έως τις άκρες των μαλλιών και να γίνεται ένα ελαφρύ μασάζ ώστε να απορροφηθεί καλά το προϊόν.
4. Αφήστε τη μάσκα όσο περισσότερο μπορείτε για να δράσει σε όλο το μήκος των μαλλιών σας. Ένας ιδανικός χρόνος είναι τα 5 λεπτά. Extra tip: Για ακόμα μεγαλύτερη και σωστή ενυδάτωση μαλλιών τυλίξτε τα μαλλιά σας με μία ζεστή πετσέτα. Όλες οι μάσκες και ιδιαίτερα οι ενυδατικές δρουν καλύτερα σε ζεστό περιβάλλον.
5. Ξεβγάλτε καλά. Προτείνεται το ξέβγαλμα να γίνεται με χλιαρό προς κρύο νερό ώστε να κλείσουν τα λέπια της τρίχας και να "κλειδώσουν" όλα τα θρεπτικά συστατικά. Ωστόσο υπάρχουν και κρέμες που μπορείτε να τις αφήσετε στα μαλλιά χωρίς ξέβγαλμα (leave on).

  • Τύπος Μαλλιών: Βαμμένα
  • Δράση: Διατήρηση Χρώματος

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Herbal essences μάσκα μαλλιών coconut milk 450ml

Η Herbal essences μάσκα μαλλιών coconut milk 450ml της εταιρίας Herbal essences είναι ένα προϊόν που θα αναζωογονήσει τα μαλλιά σας με τον εκλεπτυσμένο συνδυασμό του καρύδι καρύδας. Η μοναδική της φόρμουλα θα αφήσει τα μαλλιά σας λαμπερά, μεταξένια και ενυδατωμένα. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε τα οφέλη της σε κάθε χρήση!
Τιμή 6,55 €

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 shine 400ml

Η Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 shine 400ml της εταιρίας Gliss είναι το μυστικό για λαμπερά και υγιή μαλλιά. Με τη μοναδική της σύνθεση προσφέρει εντυπωσιακή λάμψη, ενυδάτωση, απαλότητα και επανόρθωση στα ταλαιπωρημένα μαλλιά. Αφήστε τη μάσκα Gliss να φροντίσει τα μαλλιά σας και θα αγαπήσετε τα αποτελέσματα.
Τιμή 5,79 €

Althaea μάσκα μαλλιών με αργανέλαιο 500ml

Μάσκα για επανόρθωση της Althaea, κατάλληλη για όλους τους τύπους μαλλιών. Αναδομεί τα ταλαιπωρημένα μαλλιά, προσφέροντας έντονη θρέψη χωρίς να τα επιβαρύνει περισσότερο.

Τιμή 2,19 €

Farcom HD μάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών silver 400ml

Mάσκα ανανέωσης χρώματος μαλλιών. Ζωντανεύει και φρεσκάρει προσωρινά το χρώμα των μαλλιών. Μπορεί να εφαρμοστεί τόσο σε φυσικά όσο και σε βαμμένα μαλλιά. Αποτελεί την τέλεια λύση για το μεσοδιάστημα που μεσολαβεί μεταξύ των βάφων.

Τιμή 6,45 €

Gliss μάσκα μαλλιών 4σε1 repair 400ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss Power 4 σε 1 Repair είναι μια πολυλειτουργική μάσκα που προσφέρει βαθιά επανόρθωση, θρέψη, ενυδάτωση και προστασία στα μαλλιά σας. Με τη συνεχή χρήση της, τα μαλλιά σας θα αποκτήσουν απαλότητα, λάμψη και ανανέωση. Η σύνθεσή της περιέχει ενεργά συστατικά που επιδιορθώνουν την ταλαιπωρημένη τρίχα από το εσωτερικό, ενώ παράλληλα προστατεύουν από τις εξωτερικές επιθέσεις. Η μάσκα είναι κατάλληλη για κάθε τύπο μαλλιών και έχει
Τιμή 5,43 €

Κορυφαία προϊόντα

The littlies μαρκαδόροι ζωγραφικής λεπτοί 24 χρώματα

Σετ χρωματιστών μαρκαδόρων ζωγραφικής από την The Littlies.

  • Με λεπτή μύτη πάχους 2mm
  • Μεγάλης διάρκειας και αντοχής
  • Μελάνι που έχει ως βάση το νερό
  • Δεν αφήνουν σημάδια αφού απομακρύνονται από το δέρμα με νερό και σαπούνι και από τα ρούχα με πλύσιμο στο πλυντήριο
  • Δεν είναι κατάλληλοι για παιδιά κάτω των τριών ετών
Τιμή 2,28 €
  • Με έκπτωση!

Freshly luncheon meat 200gr

Κρέας σε κονσέρβα για γευστικά σάντουιτς εύκολα και γρήγορα. Κόψτε το Λάντσεον Μητ σε φέτες και προσθέστε μουστάρδα, τομάτες και μαρούλι στο σάντουιτς σας ή κόψτε το κομματάκια και ετοιμάστε μία πικάντικη ομελέτα με πιπεριές και κρεμμύδια.

Τιμή 1,75 €

Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml

Το Κύκλωψ ποτήρι πολυγωνικό πλαστικό διαφανές 500ml είναι ο απόλυτος σύντροφος για κάθε σας περιπέτεια! Με το μοναδικό του design και την ανθεκτική του κατασκευή, θα σας συνοδεύει παντού χωρίς να σας απογοητεύσει. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε το στυλ και την πρακτικότητά σας σε κάθε σας δραστηριότητα!
Τιμή 0,96 €