• Νέο
  • Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr
  • Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr

Herman Kuijper τηγανητό κρεμμύδι 400gr

51360
8718144571417
4,51 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Uniglass 91502 ποτηρι γυαλινο νερου 27,5cl 6τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο νερού Uniglass 91502, χωρητικότητας 27,5cl και σε συσκευασία 6 τεμαχίων, είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε σας στιγμή. Με το κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό του, θα αναβαθμίσει τον τρόπο με τον οποίο απολαμβάνετε το νερό σας και θα δώσει ένα αίσθημα πολυτέλειας και κομψότητας στον χώρο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την εμπειρία σας με το Uniglass 91502!
Τιμή 6,51 €

Nature valley τραγανες μπαρες βρωμης με μελι 5x42gr

Nature Valley. Αυτές οι τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr είναι ο ιδανικός συνδυασμός γεύσης και θρεπτικών συστατικών που θα σας κάνει να τις λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την αφράτη βρώμη, το γλυκό μέλι και την τραγανή υφή σε κάθε δόση και ανακαλύψτε την απόλαυση που προσφέρουν. Αποκτήστε τώρα τις Nature Valley τραγανές μπάρες βρώμης με μέλι 5x42gr και απολαύστε μια ξεχωριστή γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 3,41 €

Κορυφαία προϊόντα

Παπουτσάνης aromatics αφρόλουτρο cotton feel 2x650ml

Αφρόλουτρο με άρωμα cotton, εμπλουτισμένο με βιταμίνη Ε και αλόη.

Οι χρήστες που το έχουν αγοράσει το ξεχωρίζουν κυρίως γιατί αφήνει απαλό το δέρμα σου και έχει ωραίο άρωμα.

Τιμή 4,24 €

Estia αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών πλαστικός

Ο αποφλοιωτής/καθαριστής φρούτων & λαχανικών Estia είναι το ιδανικό εργαλείο για εύκολο καθάρισμα και αποφλοίωση των φρούτων και λαχανικών σας. Με τον πλαστικό σχεδιασμό της Estia, μπορείτε να απολαύσετε φρέσκα και καθαρά προϊόντα με ελάχιστη προσπάθεια. Αποκτήστε τον Estia αποφλοιωτή/καθαριστή σήμερα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα απλό αλλά απαραίτητο εργαλείο.
Τιμή 1,06 €

Maxi χαρτί κουζίνας για επαγγελματική συσκευή 6x800gr

Το Maxi χαρτί κουζίνας είναι η ιδανική επιλογή για επαγγελματική χρήση. Με βάρος 6x800gr, προσφέρει μεγάλη αντοχή και απορροφητικότητα. Κάντε την καθημερινή σας εργασία στην κουζίνα ευκολότερη με το Maxi χαρτί κουζίνας.
Τιμή 14,62 €

Κάλας αλάτι κλασικό 400gr

Το πρώτο σε προτίμηση επιτραπέζιο αλάτι στην Ελλάδα. Με την μέθοδο της ανακρυστάλλωσης την οποία πρώτη η ΚΑΛΑΣ εφαρμόζει με μοναδικό τρόπο, παράγεται απόλυτα καθαρό αλάτι που διατηρεί όλα τα υγιή φυσικά συστατικά του. Το ΚΑΛΑΣ «αλατίζει» καλύτερα.

Τιμή 1,08 €