• Νέο
  • SKIP WONDER ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. 37 ΜΕΖ. 1480ml ULTRA REFRESH
  • SKIP WONDER ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. 37 ΜΕΖ. 1480ml ULTRA REFRESH
  • SKIP WONDER ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. 37 ΜΕΖ. 1480ml ULTRA REFRESH
  • SKIP WONDER ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. 37 ΜΕΖ. 1480ml ULTRA REFRESH

SKIP WONDER ΥΓΡΟ ΠΛΥΝΤ. 37 ΜΕΖ. 1480ml ULTRA REFRESH

51227
8720181536946
8,46 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Αλατι επιτραπεζιο μεριδα stick 1gr 600τεμ

Ανανεώστε το γεύμα σας με το Αλατι επιτραπεζιο μεριδα stick 1gr 600τεμ. Η τέλεια ποσότητα αλατιού για κάθε γεύμα, σε πρακτική συσκευασία που το κάνει εύκολο να το έχετε πάντα μαζί σας. Απολαύστε τη γεύση και την ποιότητα που σας προσφέρει η εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απογειώστε τα γεύματά σας!
Τιμή 4,61 €

Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr,

Το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr είναι η ιδανική επιλογή για να φρεσκάρετε την κουζίνα σας με γεύσεις από τον κήπο σας. Με φρέσκα ροδάκινα που προέρχονται από πιστοποιημένες φάρμες, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αφήστε το Piltsis κομποστα ροδακινο 720gr να σας ενθουσιάσει και να δώσει νέα ζωή στις συνταγές σας!
Τιμή 3,26 €

SWIFFER ΑΝΤ/ΚΑ ΣΚΟΥΠΑ ΠΑΤΩΜΑ DRY X3 CAPTURE 30 ΠΑΝΑΚΙΑ

Η Swiffer παρουσιάζει τη νέα σκούπα πατώματος Dry X3 Capture 30 με 30 πανάκια αντικατάστασης. Με την εξαιρετική της τεχνολογία, αυτή η σκούπα αιχμαλωτίζει τη σκόνη και τη βρωμιά με απόλυτη αποτελεσματικότητα. Ελαφριά, εύκολη στη χρήση και μεγάλης διάρκειας ζωής, η Swiffer Dry X3 Capture 30 είναι η ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε καθαρά πατώματα χωρίς κόπο και με εξαιρετικά αποτελέσματα.
Τιμή 6,59 €

Nivea visage day κρεμα προσωπου 50ml μπλε

Η Nivea visage day κρέμα προσώπου 50ml μπλε είναι η ιδανική επιλογή για να δώσετε στο πρόσωπό σας τη φρεσκάδα και τη λάμψη που του αξίζει. Η μοναδική σύνθεσή της ενυδατώνει βαθιά την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προστατεύει από τις επιβλαβείς επιπτώσεις του περιβάλλοντος. Αφήνει το δέρμα σας απαλό, αναζωογονημένο και λαμπερό. Αποκτήστε την τώρα και αναδείξτε την ομορφιά σας με ένα μόνο άγγιγμα.
Τιμή 4,76 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 4x15τεμ

Τα παιδικά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών SEPTONA kids on the go εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη. Αποτελούν την ιδανική λύση για παιδικά χεράκια πάντα καθαρά. Απαραίτητα στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στην εκδρομή. Με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Τιμή 1,24 €

Kolynos οδοντόκρεμα super white 75ml

Η Kolynos οδοντόκρεμα super white 75ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερό χαμόγελο και υγιείς δόντια. Η εξαιρετική της φόρμουλα εξασφαλίζει άμεση λεύκανση και προστασία από την τερηδόνα. Αποκτήστε την τώρα και ανανεώστε την καθημερινή σας περιποίηση στοματικής υγιεινής.
Τιμή 1,25 €

Endless χαρτοπετσέτες extra καρώ μπλε 33x33cm 160 φύλλα

Ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για κάθε καθημερινή ανάγκη σας με τις Endless χαρτοπετσέτες extra 160τεμ 2 pack καρώ! Με απίστευτη απορροφητικότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι πετσέτες είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας δραστηριότητα. Μην χάνετε χρόνο και αποκτήστε τις τώρα για να απολαύσετε άνετα και άψογα αποτελέσματα σε κάθε χρήση! Αποκτήστε τις Endless χαρτοπετσέτες σήμερα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 1,57 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ κοκκινη

Ζebra. Αγοράστε τώρα και απολαύστε την υψηλή ποιότητα και το μοναδικό σχεδιασμό της κόκκινης πολυτελούς χαρτοπετσέτας 33x33cm 35 τεμαχίων από την Ζebra. Ιδανική για κάθε περίσταση, θα σας εντυπωσιάσει με την αντοχή και την απαλότητά της. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 0,73 €

Κοντέλης φωτιστικό οινόπνευμα 350ml

To φωτιστικό οινόπνευμα 93 βαθμών: πρόκειται για το γνωστό μπλε οινόπνευμα, κατάλληλο για καθαρισμό επιφανειών και απολύμανση.

Απομακρύνει τα λίπη και τη βρομιά στη στιγμή δίνοντας απόλυτη καθαριότητα και λάμψη σε εμαγιέ επιφάνειες όπως της ηλεκτρικής κουζίνας και πάγκους ιατρείων.

Με ένα κομμάτι βαμβάκι ή ένα μαλακό πανί με οινόπνευμα μπορείτε να τρίψετε τον πάγκο σας επιμένοντας περισσότερο στα δύσκολα σημεία.

Απολύτως κατάλληλο και για τα πλακάκια της κουζίνας και του μπάνιου.

Είναι αποτελεσματικό ακόμα και για τις πρίζες, τις τηλεφωνικές συσκευές και τις ανοξείδωτες επιφάνειες.

Προσοχή! Μακριά από παιδιά. Να μην έρχεται σε επαφή με τα μάτια, γεννητικά όργανα και βλενογόνους. Το δοχείο να διατηρείται ερμητικά κλειστό και σε καλά αεριζόμενο χώρο. Μακριά από θερμότητα, σπινθήρες, φλόγες και γενικά πηγές θερμότητας. Απαγορεύται το κάπνισμα.

Τιμή 1,01 €