• Νέο
  • RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1KGR ΛΕΥΚΟ 4Φ
  • RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1KGR ΛΕΥΚΟ 4Φ

RODON ΧΑΡΤΙ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 1KGR ΛΕΥΚΟ 4Φ

51223
5213000210637
3,08 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Μελισσα 500gr, τορτελινια 5 τυρια

Το μέλι Μελισσα 500gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας ενθουσιάσει με τη φρεσκάδα και τη γεύση του. Απολαύστε την αυθεντική γεύση του μελιού σε κάθε κουταλιά και ανακαλύψτε τα οφέλη του για την υγεία σας.

Οι τορτελίνια 5 τυριά της εταιρίας μας είναι η τέλεια επιλογή για ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα. Απολαύστε τον συνδυασμό των πέντε διαφορετικών τυριών σε μια μοναδική γεύση που θα σας καταπλήξει. Αφεθείτε στην απόλα?
Τιμή 4,52 €

Καπακι για σκευος μικροκυματων οβαλ 50τεμ prepac mh-021

Το Καπάκι για σκεύος μικροκυμάτων οβάλ 50τεμ prepac mh-021 είναι το απόλυτο απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε νοικοκυριό. Με την απίστευτη ποιότητα και αντοχή του, εξασφαλίζει την απόλυτη προστασία των φαγητών σας και εξασφαλίζει την εύκολη μεταφορά τους. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει από την απόκτηση αυτού του εκπληκτικού προϊόντος!
Τιμή 5,37 €

Κορυφαία προϊόντα

Barilla σάλτσα ζυμαρικών pesto siciliana 190gr

Η σάλτσα μαγειρικής "Pesto Siciliana" της Barilla είναι μια προϊόν σάλτσας που παράγεται από την εταιρεία Barilla, μία από τις γνωστότερες εταιρείες παραγωγής ζυμαρικών και συναφών προϊόντων τροφίμων. Η "Pesto Siciliana" είναι μια παραλλαγή της παραδοσιακής ιταλικής σάλτσας πέστο, με ειδικά υλικά που αντιπροσωπεύουν τη γεύση της Σικελίας.

Τιμή 2,75 €
Bonjour κρουασάν grand 250gr Bonjour κρουασάν grand 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Bonjour κρουασάν grand 250gr

Το "Bonjour κρουασάν grand 250γρ" φαίνεται να αναφέρεται σε ένα κρουασάν μάρκας Bonjour με συνολικό βάρος 250 γραμμάρια και πιθανώς με την προσθήκη του χαρακτηριστικού "grand".

Κανονική τιμή 1,65 € Τιμή 1,45 €
  • -0,20 €
  • -0,20 €

Fabuloso καθαριστικό πατώματος με θαλασσινή αύρα 1lt

Το Fabuloso απομακρύνει αποτελεσματικά τη βρωμιά και λεκέδες από λίπη. Η αρωματική σύνθεσή του χαρίζει αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί για 24ώρες! Για κουζίνα, μπάνιο, πάτωμα και όλες τις επιφάνειες που πλένονται.

Ανώτερη αποτελεσματικότητα σε σύγκριση με την προηγούμενη σύνθεση 97% βιοδιασπώμενη σύνθεση.

Ανακυκλώσιμο μπουκάλι και καπάκι.

Μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο πλαστικό.

Τιμή 1,76 €

Καγιά τρούφα χρωματιστή 140gr

Πολύχρωμη διακοσμητική τρούφα, της εταιρίας Καγιά, για να τελειοποιήσετε κάθε ζαχαροπλαστική σας δημιουργία, προσθέτοντας ιδιαίτερες διακοσμητικές πινελιές για ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Αποτελεί την πιο κλασική επιλογή διακόσμησης για τις τούρτες, τα muffins, τα cupcakes σας ή άλλα γλυκά και επιδόρπια με εγγυημένα επιτυχή αποτελέσματα.

Συσκευασία 140γρ

Τιμή 1,60 €

Madona γάντια γενικής χρήσης large

Τα Madona γάντια γενικής χρήσης large είναι η ιδανική επιλογή για κάθε χρήση. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και άνετη εφαρμογή, αυτά τα γάντια θα σας προστατεύουν σε κάθε καθημερινή εργασία. Αποκτήστε τα τώρα και αισθανθείτε ασφαλείς και άνετοι σε κάθε κατάσταση.
Τιμή 0,56 €