• Νέο
  • Cif κρέμα καθαρισμού με άρωμα λεμόνι 2lt
  • Cif κρέμα καθαρισμού με άρωμα λεμόνι 2lt
  • Cif κρέμα καθαρισμού με άρωμα λεμόνι 2lt
  • Cif κρέμα καθαρισμού με άρωμα λεμόνι 2lt

Cif κρέμα καθαρισμού με άρωμα λεμόνι 2lt

51123
7615400703999
10,54 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (STRAWBERRY)

Η NATURE TECH ALOE VERA SUGAR FREE PET 500ml - (STRAWBERRY) είναι ένα από τα καλύτερα προϊόντα που μπορείτε να βρείτε στην αγορά. Η φρέσκια γεύση της φράουλας σε συνδυασμό με τον αλόη βέρα θα σας καταπλήξει. Απολαύστε το χωρίς ζάχαρη και απολαύστε τη φυσική ενέργεια που προσφέρει. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης και ευεξίας.
Τιμή 1,07 €

LIPOSAN 4,8G CLASSIC (ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ)

Το LIPOSAN 4,8G CLASSIC είναι το απόλυτο must-have προϊόν για κάθε οικογένεια! Με τη μοναδική του σύνθεση, προσφέρει ενυδάτωση και προστασία στα χείλη σας, κρατώντας τα απαλά και ενυδατωμένα όλη μέρα. Η ευχάριστη μυρωδιά του θα σας κερδίσει αμέσως, ενώ η βολική συσκευασία του κάνει το LIPOSAN 4,8G CLASSIC ιδανικό για να το έχετε πάντα μαζί σας, όπου κι αν βρίσκεστε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το LIPOSAN 4,8G CLASSIC και να φροντίσετε τα χείλη σας με τον καλύτ?
Τιμή 2,22 €

Κορυφαία προϊόντα

Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ

Η Ριβαχρωμ βαφή ρούχων για μαύρα 10τεμ είναι η ιδανική λύση για να ανανεώσετε τη γκαρνταρόμπα σας με έναν ολοκληρωμένο τρόπο. Με εξαιρετική ποιότητα και εγγυημένα αποτελέσματα, αυτή η βαφή θα δώσει νέα ζωή στα αγαπημένα σας ρούχα, κάνοντάς τα να φαίνονται σαν καινούργια. Μην χάσετε την ευκαιρία να ανανεώσετε την γκαρνταρόμπα σας με τη Ριβαχρωμ βαφή ρούχων!
Τιμή 12,07 €
Pantene σαμπουάν smooth & sleek για φριζαρισμένα & θαμπά μαλλιά 360ml Pantene σαμπουάν smooth & sleek για φριζαρισμένα & θαμπά μαλλιά 360ml
Περιορισμένη προσφορά!

Pantene σαμπουάν smooth & sleek για φριζαρισμένα & θαμπά μαλλιά 360ml

Το σαμπουάν Pantene Pro-V Απαλά & Μεταξένια καθαρίζει απαλά τα μαλλιά, χαρίζοντας τους ενεργά συστατικά περιποίησης Pro-V. Προσφέρει μεταξένια απαλότητα και ελέγχει το φριζάρισμα των μαλλιών που έχουν την τάση να φριζάρουν ή να ξηραίνονται.

Κανονική τιμή 3,63 € Τιμή 3,53 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €

Ινδία μείγμα για μπάρμπεκιου 50gr

Το μοναδικό μείγμα μπάρμπεκιου από την Ινδία που θα αναβαθμίσει τη γευστική εμπειρία σας. Απολαύστε την αυθεντική γεύση της Ινδίας σε κάθε μπουκιά. Αποκτήστε το τώρα και εντυπωσιάστε τους φίλους και την οικογένειά σας στο επόμενο μπάρμπεκιου!
Τιμή 1,48 €

Soflan υγρό απορρυπαντικό ρούχων noir 900ml

Το υγρό απορρυπαντικό ρούχων της Soflan ιδανικό για σκούρα ρούχα, μαλακώνει τις ίνες των ρούχων και δεν αφήνει υπολείμματα. Χρησιμοποιείται για λιπαρούς λεκέδες, όπως λάδι, τρόφιμα. Μπορεί να εφαρμοστεί τοπικά, απευθείας πάνω σε λεκέδες πριν από την πλύση. Βρέχετε το ύφασμα, ρίχνετε ελάχιστη ποσότητα υγρού πάνω στο λεκέ, το αφήνετε μέχρι να μαλακώσει και μετά βάζετε το ρούχο στο πλυντήριο. Τοποθετείστε το στην ειδική θήκη ή κατευθείαν μέσα στον κάδο του πλυντηρίου σας. Διαρκεί για 15 πλύσεις με την δοσολογία να ορίζεται ως εξής, 1 μεζούρα, ή αλλιώς 1 καπάκι, για 4 με 5kg ρούχα, 1 1/2 καπάκι για 6 με 8kg ρούχα και 1/2 καπάκι είναι αρκετό για το πλύσιμο στο χέρι, σε κάθε πλύση.

Τιμή 3,06 €

Coffeeway vanilla caramel decaf καφές φίλτρου αλεσμένος 100% arabica 200gr

Απολαύστε τη γεύση του Coffeeway vanilla caramel decaf καφέ φίλτρου, ένας αρωματικός και απολαυστικός καφές από 100% arabica κόκκους. Με τη γλυκιά νότα της βανίλιας και της καραμέλας, αυτός ο καφές θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε τον κάθε πρωί ή κάθε στιγμή της ημέρας και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με μια φλυτζάνα απόλαυσης.
Τιμή 8,09 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού