• Νέο
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ RATTAN - (ΓΚΡΙ) (32-800-1946)
  • TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ RATTAN - (ΓΚΡΙ) (32-800-1946)

TNS ΠΛΑΣΤΙΚΟ ΣΚΑΜΠΟ RATTAN - (ΓΚΡΙ) (32-800-1946)

51198
5204558005134
3,22 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TNS ΠΟΤΗΡΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 30cl (3τεμ.) - (TT776)

Ανανεωτικό ποτήρι γυαλινού νερού 30cl, με κομψό και λειτουργικό σχεδιασμό που θα αναβαθμίσει την καθημερινή σας εμπειρία πίσω από το τραπέζι. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μεγάλη αντοχή και αισθητική αξία, ενώ η συσκευασία των τριών τεμαχίων το καθιστά ιδανικό για χρήση σε οικογενειακές συγκεντρώσεις και επαγγελματικά events. Απογειώστε την σερβιριστική εμπειρία σας με αυτό το μοντέρνο και πρακτικό ποτήρι γυαλιού νερού!
Τιμή 2,87 €

Piltsis ριζοτο με porcini 200gr

Απολαύστε την πλούσια γεύση του Piltsis ριζοτού με porcini 200gr από την εταιρία μας. Με εκλεκτά συστατικά και προσεκτικά επιλεγμένα μανιτάρια porcini, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει σε μια απόλυτα γευστική εμπειρία. Απολαύστε το ως κύριο πιάτο ή ως συνοδευτικό φαγητού και αφήστε τις αισθήσεις σας να απογειωθούν. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας κερδίσει αμέσως!
Τιμή 2,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ

Το Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ είναι το ιδανικό προϊόν για κάθε σας ανάγκη! Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και ανθεκτικότητα, αυτό το σωσάκι θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα προϊόντα στον τομέα του ηλεκτρονικού εμπορίου, αγοράστε το Σωσάκι με καπάκι 30ml 50τεμ τώρα!
Τιμή 0,84 €

Axe αποσμητικό σώματος spray black 150ml

To AΧΕ Αποσμητικό Black με εκπλεπτυσμένο άρωμα που συνδυάζει φρέσκιες νότες καρπουζιού, περγαμόντου και αχλαδιού με μεθυστικές και ζεστές ξυλώδεις νότες λάβδανου και κέδρου, έρχεται για να σας προκαλέσει με τον πιο ήρεμο τρόπο! To ακαταμάχητο άρωμα του κάνει αισθητή την παρουσία του χωρίς υπερβολές!

Τιμή 2,56 €

Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby 9x60τεμ είναι το τέλειο προϊόν για τη φροντίδα του μωρού σας. Με την απαλή αίσθηση της αλόης, αυτά τα μωρομάντηλα θα κάνουν τον καθαρισμό του μωρού σας εύκολο και αποτελεσματικό. Μην αφήνετε το μωρό σας να νιώθει άβολα, επιλέξτε τα Septona calm n care μωρομάντηλα αλόη baby για μια αίσθηση άνεσης και φρεσκάδας που διαρκεί.
Τιμή 7,81 €
  • Πακέτο

Axion υγρό καθαριστικό μπάνιου για άλατα 1lt

Το Axion υγρό για άλατα 1lt της εταιρίας Axion είναι η ιδανική λύση για να διατηρήσετε τα αλατοπίεστρα σας σε άριστη κατάσταση. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα του Axion, τα άλατά σας θα λειτουργούν απροβλημάτιστα και θα διαρκούν για πολύ καιρό. Μην αφήνετε τον κίνδυνο της διάβρωσης να καταστρέψει τα αγαπημένα σας άλατα, επιλέξτε το Axion και απολαύστε ανέμελα την απόλαυση των αλατοπίεστρων σας.

Τιμή 2,11 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €