• Νέο

TNS ΓΙΟΓΙΟ ΠΑΙΔΙΚΟ - (32-800-1878)

51195
5204558463873
2,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κυκλωψ φαγητοδοχειο safe-t για τοστ 500ml

Το Κυκλωψ φαγητοδοχείο safe-t 500ml είναι ο ιδανικός τρόπος για να διατηρήσετε τα τοστ σας φρέσκα και νόστιμα. Με την ασφαλή του σφράγιση, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι το φαγητό σας θα παραμείνει ασφαλές και αναλλοίωτο μέχρι τη στιγμή που θα το απολαύσετε. Αποκτήστε το Κυκλωψ φαγητοδοχείο safe-t 500ml τώρα και απολαύστε το τέλειο τοστ σε κάθε σας μεσημεριανό διάλειμμα.
Τιμή 0,96 €

NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h

Το NIVEA ROLL ON 50ml WOMEN FOR BLACK & WHITE INVISIBLE ORIGINAL 48h είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρεί το δέρμα της φρέσκο και απαλό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Η μοναδική φόρμουλα του προϊόντος προσφέρει 48ωρη προστασία ενάντια στον ιδρώτα και το άσχημο άρωμα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα ρούχα από τις λεκέδες. Αποκτήστε το NIVEA ROLL ON τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας και προστασίας όλη μέρα!
Τιμή 2,37 €

Uniglass 91400 ποτηρι γυαλινο ουζου 19,5cl 12τεμ

Το ποτήρι γυαλίνο ούζου Uniglass 91400 19,5cl 12τεμ είναι ο τέλειος σύντροφος για τις απολαύσεις σας. Κομψός και λειτουργικός, αυτός ο σχεδιασμός θα κάνει την εμπειρία σας ακόμη πιο απολαυστική. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τη συλλογή σας με το πιο κομψό τρόπο. Μην χάσετε αυτή την ευκαιρία!
Τιμή 8,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ

Η Duck block χωρίς θήκη fresh patch marine 12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα προϊόν υψηλής ποιότητας και απόλυτα απαραίτητο στον καθημερινό καθαρισμό του σπιτιού τους. Με την εγγύηση της εταιρίας Duck, αυτό το προϊόν θα σας προσφέρει αποτελεσματική προστασία και αίσθηση φρεσκάδας σε κάθε χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα κορυφαία προϊόντα της αγοράς!
Τιμή 5,30 €

Misko μακαρόνια για παστίτσιο No2 500gr

Είναι χονδρά µακαρόνια µε τρύπα στο εσωτερικό τους. Χρησιµοποιούνται κυρίως για το παραδοσιακό παστίτσιο. Υπάρχουν και πιο µοντέρνες συνταγές, όπως σε τάρτα, µε σάλτσα αντί για σπαγγέτι, ακόµη και σαν σαλάτα.

Τιμή 1,23 €

Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt

Το Alaska box κουτί κατάψηξης τετράγωνο 1,2lt της εταιρίας Alaska είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την αποθήκευση και τη μεταφορά των τροφίμων σας. Με την ανθεκτική κατασκευή του και την ευρεία χωρητικότητά του, το Alaska box είναι η τέλεια λύση για κάθε σας ανάγκη. Αποκτήστε το τώρα και διατηρήστε τα τρόφιμά σας φρέσκα και ασφαλή!
Τιμή 1,11 €