• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt

Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 4lt

51108
5202399414870
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ

Η LOGO TAPE ΜΟΝΩΤΙΚΗ 19Χ20 ΜΠΛΕ είναι η ιδανική λύση για κάθε εργασία μονωτικής. Με την υψηλή ποιότητα και αξιοπιστία της, η LOGO TAPE θα σας εξασφαλίσει άριστα αποτελέσματα και ασφαλή εργασία. Μην αφήσετε τίποτα να σας εμποδίσει - επιλέξτε την LOGO TAPE για εξαιρετική απόδοση και αντοχή.
Τιμή 0,89 €

NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML είναι η ιδανική επιλογή για προστασία και ενυδάτωση του δέρματος σας. Η μοναδική της σύνθεση με Q10 και SPF15 προσφέρει προηγμένη προστασία ενάντια στις ακτίνες UV και βοηθά στην αντιμετώπιση των σημαδιών γήρανσης. Απολαύστε μια αίσθηση ενέργειας και φρεσκάδας κάθε φορά που την εφαρμόζετε. Αγοράστε τώρα την NIVEA ΚΡΕΜΑ Q10 ΜΕ SPF15 ENERGY 50ML και αποκτήστε λαμπερό και υγιές δέρμα που θα εντυπωσιάσει!
Τιμή 10,14 €

Ηλιοτροπιο δισκος ξηρων καρπων 520gr, mix

Φωτεινός, γευστικός, θρεπτικός δίσκος ξηρών καρπών 520gr που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο των γεύσεων! Απολαύστε τον σε κάθε στιγμή της ημέρας, μόνο ή με φρούτα και γιαούρτι. Αποτελεί ιδανική επιλογή για ένα υγιεινό και γευστικό σνακ, ενώ το μείγμα των διαφορετικών καρπών προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την γεύση και τα οφέλη του Ηλιοτροπίου δίσκου ξηρών καρπών 520gr!
Τιμή 9,55 €

Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5+1 δωρο

Το Αλλατινη choco bloom μπισκοτα γεμιστα 6x35gr σοκολατα 5 1 δωρο είναι ένα νόστιμο γλυκό που δεν μπορείτε να αντισταθείτε. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και των μπισκότων θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και απόλαυση. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε αυτό το νόστιμο γλυκό, με την προσφορά 5+1 δώρο από την εταιρία μας. Αγοράστε τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,81 €

VARNA MINI WAFERS PEANUT AND ORANGE 260GR

Τα Varna Mini Wafers Peanut and Orange 260gr θα σας μαγέψουν με τον απίθανο συνδυασμό γεύσεων φυστικιού και πορτοκαλιού. Ένα λαχταριστό επιδόρπιο που θα σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία χωρίς προηγούμενο. Απολαύστε το μόνοι σας ή μοιραστείτε το με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τα τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που ξεχωρίζουν.
Τιμή 1,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Realemon χυμός λεμονιού 500ml

Το REALEMON προσφέρει δροσερή γεύση λεμονιού εξαιρετικής ποιότητας. Χρησιμοποιήστε το REALEMON όπως τα φρεσκοστυμμένα λεμόνια στις σαλάτες,στις σάλτσες και τις μαρινάδες,στις σούπες,σε κρύα και ζεστά ροφήματα, στα ψητά, στο ψάρι και τα θαλασσινά, στο κρέας και το κοτόπουλο.

Τιμή 2,50 €

Cisne kox αρωματικό χώρου άλατα θαλάσσης 500ml

Ζήστε την αίσθηση της φρεσκάδας και της ηρεμίας στον χώρο σας με τα αρωματικά άλατα θαλάσσης Cisne kox 500ml. Αφεθείτε σε ένα ταξίδι αισθήσεων και ανανέωσης με το αρωματικό αυτό προϊόν που θα δώσει νέα ενέργεια στον χώρο σας. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία αρωματοθεραπείας!
Τιμή 8,83 €

Nava misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ

Τα Nava Misty τσέρκια για μπισκότα inox 15τεμ είναι απαραίτητα για κάθε λάτρη της ζαχαροπλαστικής. Με την εξαιρετική ποιότητα και την ανθεκτικότητά τους, αυτά τα τσέρκια θα σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τα πιο λαχταριστά μπισκότα. Μην χάσετε την ευκαιρία να απογειώσετε τις γλυκές δημιουργίες σας με αυτά τα εκπληκτικά τσέρκια από την Nava!
Τιμή 4,58 €

Cif boost λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων 450ml

* Προσφέρει έξτρα εκπληκτική λάμψη* Ενισχύει τη διαδικασία στεγνώματος* Έως και 3x λιγότερα στίγματα μετά το στέγνωμα της πλύσης* Με μπουκάλι από 100% ανακυκλωμένο και ανακυκλώσιμο πλαστικόΤο Λαμπρυντικό πλυντηρίου πιάτων Cif Shine & Dry Boost περιέχει ενεργά συστατικά για αστραφτερή λάμψη και εξαιρετική απόδοση στο στέγνωμα. Δρα στον κύκλο ξεβγάλματος, ώστε να απομακρύνει εντελώς τα υπολείμματα που μένουν μετά το στέγνωμα της πλύσης, ενώ ταυτόχρονα προσδίδει εκπληκτική λάμψη στα πιάτα και τα ποτήρια σας!

Τιμή 3,21 €