• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt

Tergo χλωρίνη παχύρρευστη με άρωμα φρεσκάδας 4lt

51107
5202399414870
4,74 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

WILD POWER ENERGY DRINK 500ml

Το WILD POWER ENERGY DRINK 500ml είναι η απόλυτη επιλογή για όσους αναζητούν δύναμη και ενέργεια σε κάθε στιγμή της μέρας. Με μοναδική γεύση και αναζωογονητικές ιδιότητες, αυτό το ποτό θα σας δώσει την απαραίτητη ώθηση που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε τις προκλήσεις της καθημερινότητας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη δύναμη που κρύβει μέσα του!
Τιμή 0,72 €

ΙΝΔΙΑ ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ 43gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Η Ινδία Μαύρο Σουσάμι 43gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του μαύρου σουσαμιού και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στις εξωτικές πλαγιές της Ινδίας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες, ή ως γαρνιτούρα σε φαγητά και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις γεύσεις σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προ?
Τιμή 1,47 €

ROSHEN ΚΑΡΑΜΕΛΕΣ ΖΕΛΕ 200gr. - (ΜΕ ΦΡΟΥΤΑ)

Ζελε καραμέλες με φρούτα ROSHEN 200gr. Απολαύστε μια γλυκιά απόλαυση γεμάτη φρουτώδη γεύση με τις καραμέλες ζελέ ROSHEN. Μια απόλυτα αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε την γεύση των φρούτων σε κάθε δάγκωμα. Αποκτήστε τώρα τις ROSHEN καραμέλες ζελέ και ανακαλύψτε τον κόσμο της γλυκιάς ηδονής!
Τιμή 1,19 €

Κορυφαία προϊόντα

LOGO STICK ΚΟΛΛΑ 10GR

Η κολλαγόνος LOGO STICK 10GR είναι η απόλυτη λύση για κάθε εργασία σας! Με την ισχυρή της σύνθεση και την εύκολη εφαρμογή, θα μπορείτε να κολλήσετε τα πάντα γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε τώρα τη LOGO STICK κολλαγόνος 10GR και αναβαθμίστε την καθημερινή σας δουλειά!
Τιμή 0,61 €

STR8 αποσμητικό σώματος spray rise 150ml

Το STR8 αποσμητικό deo spray rise 150ml δίνει φρεσκάδα και αυτοπεποίθηση όλη μέρα. Με άρωμα που κεντρίζει τα βλέμματα, αυτό το αποσμητικό είναι ο σύμμαχός σας για την απόλυτη επιτυχία. Αποκτήστε το τώρα και ξεχωρίστε!
Τιμή 2,29 €

Fresh coffee χάρτινα ποτήρια 12oz 50τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 354ml. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 50 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 354ml

Συσκευασία: 50τμχ

Τιμή 2,08 €

Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm

Η Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm είναι το ιδανικό αξεσουάρ για την καθημερινή σας ζωή. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο σχεδιασμό του, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα ροή των υγρών σας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας με το Nava misty πώμα ροής πλαστικό 9cm!
Τιμή 3,38 €