• ΙΝΔΙΑ ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ 43gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)  - 1
  • ΙΝΔΙΑ ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ 43gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)  - 1

ΙΝΔΙΑ ΜΑΥΡΟΣΟΥΣΑΜΟ 43gr. - (ΓΥΑΛΙΝΟ ΒΑΖΟ)

Η Ινδία Μαύρο Σουσάμι 43gr είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία. Με την πλούσια γεύση του μαύρου σουσαμιού και την απαλή υφή του, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε στις εξωτικές πλαγιές της Ινδίας. Απολαύστε το σε σάλτσες, σαλάτες, ή ως γαρνιτούρα σε φαγητά και δώστε μια νότα πολυτέλειας στις γεύσεις σας. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το μοναδικό προ?
40542
5201861380101
1,47 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΩΜΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΩΝ ΔΙΑΦΑΝΟ 1053 (11x3,1cm)

Το διαφανές πώμα μπουκαλιών διαστάσεων 11x3,1cm είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε λάτρη του κρασιού. Με το μοντέρνο και κομψό design του, αναβαθμίζει κάθε μπουκάλι κρασιού και το κάνει να ξεχωρίζει. Είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας υλικά, προσφέροντας μεγάλη αντοχή και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο πώμα μπουκαλιών που θα κλέψει τις εντυπώσεις κάθε φορά που θα το χρησιμοποιείτε!
Τιμή 0,87 €

Tns διακοσμητικο μπουκετο λουλουδια 4 χρωματα 0055-1b/7flw

Φωτογραφίες και λεπτομέρειες για το μπουκέτο λουλουδιών Tns 4 χρωμάτων 0055-1b/7flw. Ζωντανά χρώματα που ξεχωρίζουν, ιδανικά για να δώσουν ένα φρέσκο και φωτεινό αέρα στον χώρο σας. Αναβαθμίστε τη διακόσμησή σας με αυτό το όμορφο μπουκέτο λουλουδιών από την Tns.
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Pom pon eyes & face υγρά μαντηλάκια ντεμακιγιάζ με υαλουρονικό οξύ για όλες τις επιδερμίδες 2x20τεμ

Τα υγρά μαντήλια ντεμακιγιάζ Pom Pon, είναι ειδικά μελετημένα για όλους τους τύπους δέρματος. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, εμπλουτισμένη με Υαλουρονικό Οξύ, προσφέρουν στο δέρμα τριπλή δράση: 1. Αφαιρούν αποτελεσματικά το έντονο μακιγιάζ. 2. Περιποιούνται απαλά την ευαίσθητη περιοχή των ματιών. 3. Ενυδατώνουν την επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μοναδική ελαστικότητα και λάμψη.

Τιμή 2,98 €

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented 50ml

Η Neutrogena ενυδατική κρέμα χεριών scented σε συσκευασία των 50ml προσφέρει εντατική ενυδάτωση στα χέρια σας, ενώ ταυτόχρονα αφήνει ένα ευχάριστο άρωμα. Η μοναδική της φόρμουλα περιποιείται και προστατεύει το δέρμα, ενώ απορροφάται γρήγορα χωρίς να αφήνει λιπαρότητα. Ιδανική για καθημερινή χρήση και για να έχετε απαλά και ενυδατωμένα χέρια όλη μέρα.

Τιμή 2,73 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού