• Νέο
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 20lt
  • Tergo χλωρίνη κλασική 12lt
  • Tergo χλωρίνη παχύρρευστη κλασική 20lt
  • Tergo χλωρίνη κλασική 12lt

Tergo χλωρίνη κλασική 12lt

51105
5202399414856
16,06 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Maitre Marcel μουστάρδα dijon αυθεντική 200ml

Η μουστάρδα Dijon 200gr. είναι η τέλεια προσθήκη για κάθε γεύμα σας. Με την αυθεντική γεύση της Γαλλίας, αυτή η μουστάρδα θα δώσει μια ξεχωριστή νότα σε κάθε πιάτο σας. Απολαύστε την σε σάντουιτς, σαλάτες, ή ακόμα και σε σάλτσες. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το αγαπημένο προϊόν και να αναβαθμίσετε τη γευστική εμπειρία σας!
Τιμή 4,44 €

Zebra χαρτοπετσετα πολυτ/λειας 33x33cm 35τεμ πορτοκαλι

Ζebra. Ανανεωμένη ποιότητα και στυλ για τον τρόπο ζωής σας. Αποκτήστε τώρα τις πολυτελείς χαρτοπετσέτες Zebra σε μέγεθος 33x33cm, σε μοναδικό πορτοκαλί χρώμα. Με 35 τεμάχια ανά πακέτο, είναι η ιδανική επιλογή για κάθε περίσταση. Απογειώστε την εμφάνισή σας και ξεχωρίστε με τις υψηλής ποιότητας πετσέτες Zebra.
Τιμή 0,73 €

Κορυφαία προϊόντα

Head & shoulders σαμπουάν 2σε1 φρεσκάδα λεμονιού 360ml

Το αντιπιτυριδικό σαμπουάν Citrus Fresh καθαρίζει αποτελεσματικά τα μαλλιά και το τριχωτό της κεφαλής με λιπαρότητα, για αίσθηση φρεσκάδας και υπέροχο άρωμα που διαρκεί. Η προηγμένη σύνθεση Derma&Pure καταπολεμά αποτελεσματικά τον κνησμό, τη λιπαρότητα και την ξηρότητα του τριχωτού της κεφαλής, για να σταματά την πιτυρίδα προτού καν εμφανιστεί. Το σαμπουάν Citrus είναι σχεδιασμένο για να σας χαρίζει όμορφα και απαλά μαλλιά, βαθιά ενυδατωμένα και έως και 100% χωρίς πιτυρίδα (ορατές νιφάδες, με συχνή χρήση).

Τιμή 3,53 €

Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml

Ανακαλύψτε την απαλότητα και τη φρεσκάδα με το Nivea gel ξυρίσματος sensitive 200ml. Η μοναδική του φόρμουλα περιποιείται απαλά το δέρμα σας, προσφέροντας ένα άνετο και αποτελεσματικό ξύρισμα. Αφήστε το Nivea gel να σας προσφέρει μια απόλυτα ευχάριστη εμπειρία ξυρίσματος και απολαύστε την απαλή επιδερμίδα που πάντα ονειρευόσασταν.
Τιμή 3,69 €

Noxzema αποσμητικό roll-on invisible her 50ml

To αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Invisible, χάρη στην τεχνολογία Anti-Marks, προστατεύει τα ρούχα από λευκά και κίτρινα σημάδια. Η ειδική του σύνθεση φροντίζει την επιδερμίδα και τα ρούχα σας,απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και προσφέρει 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Eίναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει υπέροχο θηλυκό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,33 €

Spark wc υγρό τουαλέτας με ενεργό χλώριο φρεσκάδα πεύκου 750ml

Καθαριστικό υγρό λεκάνης σε παχύρρευστη μορφή της εταιρείας Spark, το οποίο συμβάλλει στον καθαρισμό της από άλατα, πουρί, διάφορους ρύπους και δυσάρεστες οσμές. Η δράση του διαρκεί περισσότερο, χάρη στην παχύρρευστη σύνθεση του.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,43 €

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm

Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
Τιμή 1,07 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού