• Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm Tns - 1
  • Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm Tns - 1
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm

Το Tns στραγγιστήρι ανοξείδωτο για μαχαιροπίρουνα ασημί 14x10,5cm είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ στην κουζίνα σας. Με την ποιότητα και την αντοχή που προσφέρει η εταιρία Tns, αυτό το στραγγιστήρι θα γίνει ο αγαπημένος σας σύμμαχος στην καθημερινή μαγειρική. Αποκτήστε το τώρα και κάντε τη ζωή σας στην κουζίνα πιο εύκολη και αποτελεσματική!
26199
5204558393781
1,07 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Η Tns προσφέρει ένα ανοξείδωτο στραγγιστήρι για μαχαιροπίρουνα σε ασημί χρώμα και διαστάσεις 14x10,5cm. Αυτός ο στραγγιστήρις κατασκευάζεται από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο το καθιστά ανθεκτικό και αντιδραστικό στη διάβρωση. Χρησιμοποιείται για να στραγγίσει και να απομακρύνει το υπόλειμμα νερού από τα μαχαιροπίρουνα μετά το πλύσιμο.

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Viosarp πιατοθήκη διώροφη νίκελ

Η διώροφη πιατοθήκη Viosarp νικελωμένης επιφάνειας είναι ο ιδανικός τρόπος για να οργανώσετε τα πιάτα σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένη από υψηλής ποιότητας υλικά, η πιατοθήκη Viosarp προσφέρει αντοχή και αντοχή στον χρόνο. Με το μοντέρνο νίκελ φινίρισμα της, θα προσθέσετε ένα αισθητικά ελκυστικό στοιχείο στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την Viosarp πιατοθήκη τώρα και αναβαθμίστε τον τρόπο που οργανώνετε τα πιάτα σας!
Τιμή 7,37 €

Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι

Η Κύκλωψ πιατοθήκη πλαστική νεροχύτη γκρι είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε τα πιάτα σας οργανωμένα και προστατευμένα. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια αίσθηση τάξης και κομψότητας στην κουζίνα σας!
Τιμή 2,50 €

Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm

Ο Yonca στεγνωτήρας νεροχύτη μεταλλικός 46x32x10cm είναι ο απόλυτος σύμμαχος στην κουζίνα σας! Με το μοναδικό του design και τις εξαιρετικές του δυνατότητες, θα κάνει τη ζωή σας ευκολότερη και πιο οργανωμένη. Αποχαιρετήστε το χάος και την ανασφάλεια και αποκτήστε τώρα τον Yonca στεγνωτήρα νεροχύτη για μια κουζίνα που θα ξεχωρίζει!
Τιμή 13,25 €

Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW

Η Colorato σαμπανιέρα πλαστική λευκή με 1 χερούλι 2,5lt CLIB-2,5LW είναι το απόλυτο αξεσουάρ για κάθε σπίτι. Με την κομψή της εμφάνιση και την πρακτικότητά της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην αγορά της. Η μεγάλη χωρητικότητά της 2,5lt σας επιτρέπει να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας ποτό με στυλ και άνεση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτή την υπέροχη σαμπανιέρα και να ξεχωρίσετε σε κάθε εκδήλωση!
Τιμή 5,90 €

Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική

Η Tns κουταλοθήκη συρταριού πλαστική είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση της κουζίνας σας. Με την πρακτική και λειτουργική σχεδίασή της, μπορείτε να διατηρήσετε τα κουτάλια και τις πιρούνες σας τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Από ποιοτικά υλικά κατασκευασμένη, η Tns κουταλοθήκη θα διαρκέσει για πολλά χρόνια, προσφέροντας λύση στο πρόβλημα της αποθήκευσης στην κουζίνα σας. Αποκτήστε την τώρα και δώστε μια νέα τάξη στον χώρο σας!
Τιμή 1,25 €

Κορυφαία προϊόντα

Anil χαρτί υγείας αρωματικό 3φυλλο 10τεμ

Χαρτί υγείας της εταιρίας Anil, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 3,51 €

Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr

Το Minos τσουρέκι πολίτικο 75gr της εταιρίας Minos είναι μια απολαυστική γεύση που θα σας ταξιδέψει στους δρόμους της Πόλης. Με την πλούσια γεύση του και τη μοναδική υφή του, το Minos τσουρέκι πολίτικο είναι ο τέλειος σύντροφος για τον καφέ σας ή το τσάι σας. Απολαύστε το και αφήστε το να σας ταξιδέψει σε μια γευστική εμπειρία που δεν θα ξεχάσετε!
Τιμή 0,94 €

AIM οδοντόκρεμα herbal 75ml

Η ΑΙΜ Family Protection Herbal περιέχει φθόριο, ασβέστιο και φυσικό εκχύλισμα μέντας, για δυνατά δόντια και φρεσκάδα που διαρκεί. Η σύνθεση της ΑΙΜ με Active Fluoride και ασβέστιο βοηθάει στην ενδυνάμωση των δοντιών επανορθώνοντας ακόμα και τις μικρές αόρατες ενδείξεις της τερηδόνας που προκαλούνται από τα κρυμμένα οξέα σακχάρων*, πριν μετατραπούν σε τερηδόνα.

*Οι φθοριούχες οδοντόκρεμες βοηθούν στην προστασία των δοντιών από τα οξέα που σχηματίζονται από σάκχαρα.

Τιμή 1,40 €

Knorr noodles asia κάρυ 70gr

Η Knorr Asia Noodles με κάρυ 70gr είναι το ιδανικό γεύμα για όσους αναζητούν γρήγορη και νόστιμη λύση. Με αυθεντική ασιατική γεύση και εύκολη παρασκευή, αυτό το προϊόν θα σας ταξιδέψει μακριά με κάθε μπουκιά. Απολαύστε τη γεύση της Ασίας στο σπίτι σας με τις Knorr Asia Noodles!
Τιμή 0,66 €