• Νέο
  • Γλάρος χαρτοπετσέτες πολυτελείας κόκκινες 33x33cm 25τεμ
  • Γλάρος χαρτοπετσέτες πολυτελείας κόκκινες 33x33cm 25τεμ
  • Γλάρος χαρτοπετσέτες πολυτελείας κόκκινες 33x33cm 25τεμ
  • Γλάρος χαρτοπετσέτες πολυτελείας κόκκινες 33x33cm 25τεμ

Γλάρος χαρτοπετσέτες πολυτελείας κόκκινες 33x33cm 25τεμ

51092
5200107430129
0,92 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΗΜΑΝΣΗ ''NO SMOKING'' - (202-3)

Η πιο στυλάτη και πρωτότυπη πινακίδα "NO SMOKING" που έχετε δει ποτέ! Με μοντέρνο design και έντονα χρώματα, αυτή η πινακίδα θα κλέψει την προσοχή σας και θα κάνει κάθε χώρο πιο chic και stylish. Μην αφήσετε τους καπνιστές να χαλάσουν την αισθητική του χώρου σας - αποκτήστε τώρα την πινακίδα "NO SMOKING" και κάντε μια δήλωση μόδας και αισθητικής!
Τιμή 1,57 €

TRIDENT BUBBLEMINT 14gr

Η νέα φόρμουλα του TRIDENT BUBBLEMINT 14gr θα σας ενθουσιάσει με την αναζωογονητική γεύση του. Αφήστε το μοναδικό μίγμα από το φρέσκο μέντα και τη γλυκιά μαστίχα να σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο δροσιά και γεύση. Απολαύστε τη μακρά διάρκεια γεύσης και την αίσθηση φρεσκάδας που προσφέρει το TRIDENT BUBBLEMINT 14gr και ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία ζαχαρωτών.
Τιμή 0,97 €

MAGGI SEASONING ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ 110gr

Το MAGGI SEASONING ΣΕ ΚΟΚΚΟΥΣ 110gr είναι ένα προϊόν που θα αναβαθμίσει κάθε γεύμα σας με την πλούσια γεύση και το άρωμά του. Με τη μοναδική συνταγή της εταιρίας MAGGI, αυτός ο κορυφαίος κοκκώδης μπαχαρικός θα δώσει ένα νόστιμο τέλειο τελείωμα σε κάθε πιάτο σας. Απλά προσθέστε μερικά κοκκώδη σε κάθε μαγειρευτό φαγητό και απολαύστε τη μοναδική γεύση που προσφέρει το MAGGI SEASONING. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη διαφορά στη γεύση των πιάτων σας!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Arion food αλεύρι για όλες τις χρήσεις 1kg

Το αλεύρι Arion food είναι ιδανικό για όλες τις χρήσεις στη μαγειρική και ζαχαροπλαστική. Έχει βάρος 1kg και προσφέρει υψηλή ποιότητα και απόδοση στις συνταγές σας. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την παρασκευή ψωμιού, γλυκών, ζυμαρικών και άλλων λαχταριστών γευμάτων. Αποτελεί αξιόπιστη επιλογή για κάθε σπίτι και επαγγελματική κουζίνα.

Τιμή 0,94 €

Hellmann's μαγιονέζα top down 250ml

Η Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml είναι η τέλεια επιλογή για όλους όσους αναζητούν την απόλυτη γευστική απόλαυση στα πιάτα τους. Με τη μοναδική της συνταγή και την απαλή υφή της, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε στην απόλαυση που προσφέρει. Απογειώστε τις γεύσεις σας με την Hellmann's μαγιονέζα real top down 250ml και κάντε κάθε γεύμα μια μοναδική εμπειρία!
Τιμή 2,69 €

Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr

Το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη 35gr της εταιρίας Ohonos snacks είναι ένα προϊόν που θα σας καταπλήξει με τη νοστιμή γεύση του. Με την τέλεια συνδυαστική γεύση της ποπ κορν και την απουσία γλουτένης, αυτό το προϊόν είναι ιδανικό για όσους αναζητούν μια υγιεινή και γευστική επιλογή σνακ. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε το Jumbo pop-o-tops ποπ κορν classic χωρίς γλουτένη και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 0,56 €

Dove κρεμοσάπουνο go fresh cucumber 250ml

Το κρεμοσάπουνο Dove Go Fresh με αρωματικό αγγούρι έχει σχεδιαστεί για να προσφέρει αναζωογόνηση και ενυδάτωση στο δέρμα σας. Η μοναδική του φόρμουλα βοηθά στη διατήρηση της φυσικής υγρασίας του δέρματος, ενώ το αρωματικό άρωμα του αγγουριού αφήνει μια φρέσκια αίσθηση μετά το μπάνιο. Κατάλληλο για καθημερινή χρήση.

Τιμή 1,59 €