• Νέο
  • Γλάρος χαρτί υγείας 2τεμ
  • Γλάρος χαρτί υγείας 2τεμ

Γλάρος χαρτί υγείας 2τεμ

51071
2112691100018
1,24 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΠΗΡΟΥΝΙ ΓΛΥΚΟΥ riviera (304)(14.5cm)

Το πιρούνι γλυκού Riviera είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για κάθε λάτρη των γλυκών. Με το μοντέρνο σχεδιασμό του και την ανθεκτική κατασκευή του, αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε σπίτι. Η άνετη λαβή του και η κομψή εμφάνισή του θα σας ενθουσιάσουν και θα δώσουν μια ξεχωριστή νότα σε κάθε σας γεύμα. Μην χάνετε χρόνο, αποκτήστε το πιρούνι γλυκού Riviera τώρα και απολαύστε τις αγαπημένες σας γλυκές λιχουδιές με στυλ!
Τιμή 0,67 €

Κορυφαία προϊόντα

Melissa κουσκουσέ 500gr

Το κουσκουσέ Melissa παράγεται από εκλεκτά ελληνικά σιτάρια αποκτώντας χρυσαφένιο χρώμα και αυθεντική γεύση.

Χρόνος βρασμού: 11-13 λεπτά.

Ελληνικά ζυμαρικά.

Από το εξαιρετικό σιμιγδάλι Melissa. Ιδανικό για σούπες και σαλάτες.

Τιμή 1,26 €

Kinder bueno 43gr

Το Kinder Bueno είναι το σοκολατένιο σνακ με την ανάλαφρη και λαχταριστή γεύση. Τραγανή κι ελαφριά γκοφρέτα με μία καρδιά από γάλα και φουντούκια. Κάθε μερίδα διατίθεται σε ξεχωριστό περιτύλιγμα. Απόλαυσε την ακαταμάχητη γεύση του Kinder Bueno με σοκολάτα γάλακτος. Τόσο μοναδικό που θα έκανες τα πάντα για να το αποκτήσεις!

Τιμή 0,76 €

Colgate οδοντόβουρτσα double action charcoal μέτρια 1τεμ

Η Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα μέτρια μαύρη με πράσινο είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και υγιή δόντια. Η εξαιρετική ποιότητα και η μοναδική τεχνολογία της Colgate θα σας χαρίσουν ένα αξεπέραστο αποτέλεσμα καθαριότητας και προστασίας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε τη δική σας Colgate double action charcoal οδοντόβουρτσα τώρα και απολαύστε ένα λαμπερό χαμόγελο κάθε μέρα!

Τιμή 0,58 €

Ομοσπονδία ρύζι μπονέτ 500gr

Το parboiled ρύζι της εταιρείας Ομοσπονδία είναι ρύζι που έχει βραστεί εν μέρει στο φλοιό. Τα τρία βασικά βήματα του parboiling είναι το μούλιασμα, ο ατμός και η ξήρανση. Αυτά τα βήματα διευκολύνουν την επεξεργασία του ρυζιού με το χέρι, ενισχύοντας ταυτόχρονα το θρεπτικό του προφίλ.

Τιμή 1,19 €

Fa αποσμητικό σώματος deo spray moments throwback 150ml

Το Fa deo spray 150ml moments throwback 0% είναι ένα από τα πιο αποτελεσματικά αποσμητικά στην αγορά. Με τη μοναδική του φόρμουλα, προσφέρει 24ωρη προστασία από την κακοσμία και εξασφαλίζει ένα αίσθημα φρεσκάδας όλη μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αίσθηση της αυτοπεποίθησης κάθε στιγμή!
Τιμή 2,15 €