• Νέο
  • Tabasco σάλτσα habanero 60ml
  • Tabasco σάλτσα habanero 60ml
  • Tabasco σάλτσα habanero 60ml
  • Tabasco σάλτσα habanero 60ml

Tabasco σάλτσα habanero 60ml

51036
011210006508
5,89 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ευρηκα βρεφικο μαλακτικο 2lt

Το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt είναι η ιδανική επιλογή για να φροντίσετε τα ρούχα του μωρού σας. Με τη μοναδική του σύνθεση που προσφέρει απαλότητα και φρεσκάδα, τα ρούχα θα παραμείνουν απαλά και απορροφητικά. Η μακρά διάρκεια της μαλακτικής δράσης του θα σας ενθουσιάσει, ενώ η μεγάλη συσκευασία 2lt εξασφαλίζει οικονομία και βολικότητα. Αποκτήστε το Ευρηκα βρεφικό μαλακτικό 2lt σήμερα και αφήστε τα ρούχα του μωρού σας να αισθάνονται απα?
Τιμή 6,97 €

Κορυφαία προϊόντα

Amaretti classic γκοφρέτα με γέμιση κρέμα κακάο 125gr

Απολαύστε την απόλυτη εμπειρία γεύσης με τις Amaretti classic γκοφρέτες της εταιρίας Bingo. Η γέμιση κρέμας κακάο θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει και να απολαύσει κάθε μπουκιά από αυτό το νόστιμο γλυκό. Αποκτήστε τώρα τις Amaretti classic γκοφρέτες και ανακαλύψτε την απόλυτη ευχαρίστηση στο γεύμα σας.
Τιμή 1,60 €

Ομοσπονδία ανανάς φέτες σε σιρόπι 565gr

Φρέσκες φέτες ζουμερού ανανά, συσκευασμένες μέσα σε σιρόπι. Σερβίρετε τις κομπόστες φρούτων με παγωτό ή κρέμες για ένα απολαυστικό επιδόρπιο ή με γιαούρτι για ένα γευστικό πρωινό.

Τιμή 2,59 €
Illy καφές espresso σπυρί 250gr Illy καφές espresso σπυρί 250gr
Περιορισμένη προσφορά!

Illy καφές espresso σπυρί 250gr

Καφές espresso σε σπυρί συσκευασμένος υπό πίεση ώστε να παραμένουν αναλλοίωτα όλα τα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά του. Ο illy σε σπυρί απευθύνεται στους πιο "ψαγμένους", δηλαδή σε όσους αναζητούν να ικανοποιούν τις αισθήσεις τους αλέθοντας στον βαθμό που θέλουν τον αγαπημένο τους καφέ.

Κανονική τιμή 10,71 € Τιμή 9,48 €
  • -1,23 €
  • -1,23 €

Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση της Θρακιώτικης κουζίνας με το παραδοσιακό μας προϊόν, το "Θράκη παραδοσιακό στριφτάρι λαχανικών 500γρ". Αυτό το προϊόν συνδυάζει την ποιότητα των στριφταριών με τη φρεσκάδα των λαχανικών, δημιουργώντας ένα γευστικό και θρεπτικό γεύμα.

Τιμή 2,14 €