• Νέο
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr
  • Provil σάλτσα σόγιας 870gr

Provil σάλτσα σόγιας 870gr

51034
5205257011563
8,02 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΛΙΠ ΓΙΑ ΤΡΑΠ/ΜΑΝΤΗΛΟ INOX (4τεμ.)

Αυτό το κλιπ για τραπεζομάντηλο από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ο απόλυτος σύμμαχος για κάθε τραπέζι. Με την κομψή του σχεδίαση και την ανθεκτικότητά του, είναι η ιδανική λύση για να κρατάτε τα μαντήλια τραπεζιού σας στη θέση τους, προστατεύοντάς τα από τον αέρα και την κίνηση. Αποκτήστε τώρα το δικό σας σετ κλιπ και ανανεώστε την κουζίνα σας με στυλ και λειτουργικότητα.
Τιμή 0,84 €

Σπιρτα ασφαλειας 10τεμ

Η σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την προστασία των αντικειμένων σας. Με την εξαιρετική ποιότητα και αντοχή που προσφέρει, μπορείτε να αισθανθείτε ασφάλεια και ηρεμία για τα πολύτιμα αντικείμενά σας. Μην αφήσετε τίποτα να απειλήσει την ασφάλειά σας, επιλέξτε τη σπιράλ ασφαλείας 10 τεμάχια για αξιόπιστη προστασία.
Τιμή 0,31 €

Κορυφαία προϊόντα

Gliss μάσκα μαλλιών hair treatment 7 sec color protector 200ml

Η μάσκα μαλλιών Gliss hair treatment 7 sec color protector 200ml της Schwarzkopf Gliss προσφέρει άμεση προστασία και ενυδάτωση στα μαλλιά σας. Η μοναδική της σύνθεση εξασφαλίζει βαθιά θρέψη και αναδόμηση, ενώ παράλληλα προστατεύει το χρώμα των μαλλιών σας για μεγαλύτερη διάρκεια. Κάντε τα μαλλιά σας να λάμψουν με υγεία και φρεσκάδα με αυτή την εκπληκτική μάσκα μαλλιών, που θα σας κάνει να αισθανθείτε πιο όμορφες και αυτοπεποιημένες.
Τιμή 5,80 €

Ινδία δαφνόφυλλα 25gr

Δάφνη της εταιρείας Ινδία σε συσκευασία 25 γραμμαρίων. Η δάφνη έχει πολύ έντονο άρωμα και ελαφρώς πικρή γεύση. Απαραίτητη σε όλους τους ζωμούς και τα κοκκινιστά, καθώς και σε όσπρια, ιδιαίτερα στα κουκιά. Ταιριάζει άψογα με το χταπόδι, αφού σπάει τη χαρακτηριστική μυρωδιά του. Είναι απαραίτητη σε στιφάδο, κοκκινιστό κιμά ή κρέας, κόκορα κρασάτο και σουπιά γιαχνί. Τέλος, συνδυάζεται πολύ ωραία με μπαχάρι και κανέλα.

Τιμή 0,92 €

Maggi noodles με μανιτάρια 59,2gr

Έτοιμο γεύμα της εταιρίας Maggi, για να απολαμβάνετε το αγαπημένο σας έδεσμα όποια στιγμή της ημέρας το επιθυμείτε! Θα σας λύσει τα χέρια ειδικά τις ημέρες που θέλετε κάτι γρήγορο, εύκολο και νόστιμο και παράλληλα θέλετε να απολαύσετε το φαγητό της αρεσκείας σας.

Τιμή 0,77 €

Knorr snack pot μπολονέζ 60gr

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Knorr Pasta Snack Pots είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε. Το Knorr Pasta Snack Pot Bolognese περιέχει μακαρόνια και μια μοναδική σάλτσα με κιμά και λαχανικά.

Τιμή 1,40 €

Βιολάντα μπισκότα βρώμης με γιαούρτι 180gr

Tα γεμιστά μπισκότα Βρόμης, συνδυάζουν την πλούσια γεύση και τις ευεργετικές ιδιότητες της Βρόμης, με γευστικές κρέμες υψηλής διατροφικής αξίας, με βάση το φιστικοβούτυρο, το ταχίνι, το γιαούρτι, το κακάο, δημιουργώντας έτσι ένα απολαυστικό και θρεπτικό σνακ που μπαίνει στην καθημερινότητά μας χωρίς ενοχές.

Τιμή 1,94 €