• Νέο
  • Riva café καφές ελληνικός αλεσμένος 194gr
  • Riva café καφές ελληνικός αλεσμένος 194gr
  • Riva café καφές ελληνικός αλεσμένος 194gr
  • Riva café καφές ελληνικός αλεσμένος 194gr

Riva café καφές ελληνικός αλεσμένος 194gr

50973
5203159032266
2,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΚΥΚΝΟΣ ΣΑΛΤΣΑ ΝΤΟΜΑΤΑΣ 350gr. - (ΜΑΝΙΤΑΡΙΑ)

Η σάλτσα ντομάτας ΚΥΚΝΟΣ με μανιτάρια, 350gr, είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Με φρέσκα μανιτάρια και πλούσια γεύση ντομάτας, αυτή η σάλτσα θα κάνει τα πιάτα σας ακόμα πιο νόστιμα και γευστικά. Απολαύστε την με ζυμαρικά, ψωμί ή ως συνοδευτικό σε κρέας και ψάρια. Αγοράστε τώρα και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,48 €

Κορυφαία προϊόντα

Jannis παστέλι με σουσάμι 30gr

Υψηλή περιεκτικότητα σε φυτικές ίνες

Πηγή πρωτεΐνης

Χωρίς γλουτένη

Κατάλληλο για χορτοφάγους

Χαμηλή περιεκτικότητα σε αλάτι

Χωρίς λακτόζη

Χωρίς συντηρητικά

Τιμή 0,39 €

Lindt lindor σοκολατάκια 200gr

Τα Lindt Lindor σοκολατάκια 200gr είναι η τέλεια επιλογή για όσους αναζητούν μια απολαυστική εμπειρία γεύσης. Με τη μοναδική τους γεύση και την απαλή υφή, σίγουρα θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε την πολυτέλεια της Lindt με τα Lindor σοκολατάκια 200gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει ένα μοναδικό γαστρονομικό ταξίδι.
Τιμή 9,00 €

Panasonic bronze μπαταρίες αλκαλικές AAA 4τεμ

Αλκαλικές μπαταρίες AAA LR03 ιδανικές για χρήση σε ζυγαριές, ρολόγια και μικρές ηλεκτρονικές συσκευές. Διαθέτουν προστασία κατά των διαρροών, ενώ ταυτόχρονα διατηρούν την υψηλή απόδοσή τους καθ’ όλη την διάρκεια ζωής τους, εξασφαλίζοντας στις συσκευές σου την ενέργεια που χρειάζονται ανά πάσα στιγμή. 

Τιμή 1,29 €

Knorr σάλτσα ζυμαρικών καρμπονάρα 44gr

Οι Knorr αφυδατωμένες σάλτσες αποτελούν την ιδανική βάση για τη δημιουργία εύκολων και νόστιμων σαλτσών που συνοδεύουν τέλεια τα ζυμαρικά της αρεσκείας σας. Με πολύ λίγα υλικά και ελάχιστο χρόνο προετοιμασίας, έχετε έτοιμη μια δεμένη σάλτσα για τα μακαρόνια σας

Τιμή 2,19 €

Dove αποσμητικό σώματος roll-on powder 50ml

Το Dove roll-on powder 50ml είναι η ιδανική επιλογή για να νιώσετε φρεσκάδα και προστασία όλη μέρα. Η μοναδική φόρμουλα του σας εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία από την εφίδρωση και την οσμή, ενώ ταυτόχρονα αφήνει το δέρμα σας απαλό και αναζωογονημένο. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας που διαρκεί όλη μέρα.
Τιμή 2,03 €