• Νέο
  • Riva cafe μέλι μερίδα mini 100x20gr
  • Riva cafe μέλι μερίδα mini 100x20gr

Riva cafe μέλι μερίδα mini 100x20gr

50958
2119194900015
19,61 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tulip καραμελα crystal 1kg menta

Η Tulip καραμέλα Crystal 1kg με γεύση μέντα είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την αναζωογονητική γεύση της μέντας και την κρυστάλλινη υφή της, αυτή η καραμέλα θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να απολαύσετε κάθε στιγμή. Αποκτήστε τη δική σας συσκευασία τώρα και απολαύστε τη μοναδική γεύση της Tulip καραμέλας Crystal με μέντα!
Τιμή 5,86 €

Practic καλλυμα προστασιας για την λεκανη τουαλετας

Η Practic καλλυμα προστασίας για την λεκάνη τουαλέτας είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά του, το Practic καλλυμα προστασίας θα προστατέψει την λεκάνη της τουαλέτας σας από γρατζουνιές και φθορές, διατηρώντας την πάντα καθαρή και λαμπερή. Αποκτήστε το Practic καλλυμα προστασίας σήμερα και απολαύστε μια άνετη και υγιεινή εμπειρία στην τουαλέτα σας!
Τιμή 1,53 €

Κορυφαία προϊόντα

Nescafe dolce gusto espresso intenso κάψουλες 16τεμ

Καφές με έντονο καβούρδισμα και ένταση 11. Ένας μαγευτικός συνδυασμός απο ποικιλίες Arabica και Robusta, που προέρχονται από Αιθιοπία, Κολομβία και Βιετνάμ, και χαρακτηρίζεται από νότες γλυκών αποξηραμένων φρούτων, με γλυκόριζα και πιπέρι.

Τιμή 7,09 €

Παπαδοπούλου cream crackers σίτου 140gr

Κάθε Cream Cracker φτιάχνεται με όλη την τέχνη και την αγάπη για δημιουργία της εταιρείας Παπαδαδοπούλου. Ζυμώνεται με φυσικό προζύμι, διπλώνοντας 1.296 φύλλα λεπτής ζύμης και ψήνονται προσεκτικά στο φούρνο. Ένα προϊόν που συνδυάζει την ανάλαφρη, τραγανή υφή με την υψηλή διατροφική αξία καθημερινά για εσάς.

Τιμή 1,60 €

Ομοσπονδία ketchup 385gr

Κέτσαπ της εταιρίας Ομοσπονδία, που θα δώσει έξτρα γεύση και νοστιμιά σε κάθε φαγητό. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως συνοδευτική σάλτσα σε κρεατικά και λαχανικά. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως συστατικό σε ντρέσινγκ.

Τιμή 2,31 €

Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml

Το Tesori συμπυκνωμένο μαλλακτικό muschio bianco 760ml είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν την τελειότητα στη φροντίδα των ρούχων τους. Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει μακράς διάρκειας φρεσκάδα και απαλότητα, ενώ παράλληλα προστατεύει τα υφάσματα από τη φθορά και τη φθορά. Αφήστε το Tesori να σας συνοδεύσει σε κάθε πλύσιμο και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φρεσκάδας και απαλότητας στα ρούχα σας.
Τιμή 2,98 €