• Νέο
  • Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml
  • Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml

Kuhne κόκκινο λάχανο με μήλο 720ml

50941
40804088
5,30 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΔΟΧΕΙΟ ΙΝΟΧ GN1/3-10cm 13100

Αυτό το δοχείο ινοξ GN1/3-10cm 13100 είναι ο τέλειος τρόπος για να οργανώσετε την κουζίνα σας και να διατηρήσετε τα τρόφιμα σας φρέσκα και έτοιμα για χρήση. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του δοχείου εξασφαλίζει ότι θα αντέξει την καθημερινή χρήση και θα διατηρήσει την εμφάνισή του για πολλά χρόνια. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την οργάνωση που σας προσφέρει!
Τιμή 6,01 €

Purina adventuros σκυλοτροφη strips 90gr, ελαφι

Τα Purina Adventuros σκυλοτροφη strips 90γρ είναι η τέλεια λύση για τον αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με γεύση ελαφιού, αυτά τα λαχταριστά strips θα κάνουν τον σκύλο σας να αισθανθεί ευτυχισμένος και ικανοποιημένος. Απολαύστε την ποιότητα της Purina και δώστε στον σκύλο σας ένα υγιές και νόστιμο σνακ που θα λατρέψει.
Τιμή 1,85 €

Κορυφαία προϊόντα

Spark παχύρρευστη χλωρίνη πράσινη 1,25lt

Καθαριστικό παχύρρευστο υγρό χλωρίου της εταιρείας Spark, που συμβάλλει στην αφαίρεση δύσκολων λεκέδων, στην απολύμανση και στην λεύκανση επιφανειών του μπάνιου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζει ένα ευχάριστο άρωμα.

Να φυλάσσεται μακριά από παιδιά.

Πριν την χρήση, συμβουλευτείτε πάντα τις οδηγίες χρήσης του κατασκευαστή στο πίσω μέρος της συσκευασίας.

Τιμή 1,29 €

Vileda σφουγγαρακι tiptop 3+2 δωρο

Το Vileda σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο είναι η ιδανική λύση για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απόδοση καθαρισμού της Vileda, το σφουγγαράκι tiptop 3 2 δώρο θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και λαμπερό με ελάχιστη προσπάθεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εκπληκτικό προϊόν και να απολαύσετε έναν πιο εύκολο και γρήγορο τρόπο καθαρισμού!
Τιμή 1,06 €

ΙΟΝ σοκοφρέτα γάλακτος 38gr

Είναι 1975. Μία λαχταριστή ιδέα γεννιέται: Τραγανή, φρέσκια βάφλα σοκολάτας με πλούσια γέμιση κρέμας κακάο, βουτηγμένη σε πλούσια σοκολάτα ΙΟΝ. Είναι η Σοκοφρέτα! Η μοναδική βάφλα της, που παράγεται στη μονάδα της ΙΟΝ στην Άρτα, αλλά και η γνήσια σοκολάτα ΙΟΝ που την "αγκαλιάζει", την έχουν αναδείξει στη... μια και μοναδική σου γκοφρέτα!

Τιμή 0,56 €