• Νέο
  • ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML
  • ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML

ΔΟΧΕΙΟ ΦΑΓΗΤΟΥ (ΤΑΠΕΡ) ΓΙΑ ΜΙΚΡΟΚΥΜΑΤΑ 3Χ1100ML

50925
5206492005935
1,76 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

TAFT ΛΑΚ SPRAY 250ML ULTIMATE No5+ ULTIMATE HOLD+CRYSTAL SHINE

Το TAFT ΛΑΚ SPRAY 250ML ULTIMATE No5 προσφέρει απόλυτο κράτημα και λάμψη, κάνοντας τα μαλλιά σας να δείχνουν εντυπωσιακά όλη μέρα. Με τη μοναδική του φόρμουλα, το προϊόν αυτό είναι ιδανικό για όσους αναζητούν την τέλεια εμφάνιση χωρίς να ανησυχούν για το styling τους. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε το look σας!
Τιμή 4,32 €

ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΑΦΑΝΟ 340ml (GC-37)

Το διαφανές ποτήρι 340ml (GC-37) είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε σας ποτό. Κομψό, λειτουργικό και μοντέρνο, αυτό το ποτήρι θα αναβαθμίσει την εμπειρία σας σε κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 340ml, είναι ιδανικό για κρασί, αναψυκτικά ή ακόμα και για ένα δροσιστικό κοκτέιλ. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε κάθε στιγμή με στυλ και κομψότητα.
Τιμή 2,23 €

ΠΟΤΗΡΙ ΧΑΡΤΙΝΟ COFFEE SPECIALITY (DOUBLE WALL) (16οz) - (25τεμ.)

Το Ποτήρι Χαρτίνο Coffee Speciality (Double Wall) (16oz) της εταιρίας είναι ο τέλειος σύντροφος για τον πρωινό σας καφέ. Με το διπλό τοίχωμα που προστατεύει τα χέρια σας από τη θερμότητα και την υγρασία, αυτό το ποτήρι δημιουργεί μια απολαυστική εμπειρία ποτού. Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε τον καφέ σας με στυλ και άνεση. Αγοράστε τώρα το Coffee Speciality ποτήρι και απολαύστε κάθε σταγόνα!
Τιμή 1,76 €

PRINGLES ΤΣΙΠΣ 165gr. - (SOUR CREAM & ONION)

Απολαύστε τη μοναδική γεύση των Pringles τσιπς Sour Cream & Onion! Με τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων από το στρώμα της κρέμας και τα κρεμμύδια, αυτά τα τσιπς θα σας κάνουν να ξεχάσετε τα πάντα και να τα απολαύσετε σε κάθε διάσταση. Με την μοναδική τους τραγανή υφή και την απίστευτη γεύση τους, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε ένα κομμάτι! Αγοράστε τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα Pringles τσιπς Sour Cream & Onion!
Τιμή 2,50 €

Κορυφαία προϊόντα

Tulip καραμέλες τσάρλεστον με τριαντάφυλλο 400gr

Οι καραμέλες Tulip τσάρλεστον με τριαντάφυλλο είναι γλυκά που περιέχουν το αρωματικό άνθος τριαντάφυλλου στη γεύση τους. Ο τριαντάφυλλος είναι γνωστός για το χαρακτηριστικό του λουλουδένιο άρωμα και τη γλυκιά γεύση του. Συνήθως, χρησιμοποιείται στην αρωματοποιία, στην παρασκευή αρωματικών προϊόντων, και σε διάφορες γαστρονομικές δημιουργίες.

Τιμή 2,80 €

Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr

Το Practic συρμάτινο γαλβανιζέ σφουγγαράκι 40gr είναι το ιδανικό εργαλείο για κάθε σας καθημερινή εργασία. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής του και την αποτελεσματικότητά του, το Practic σφουγγαράκι θα σας βοηθήσει να κάνετε τη δουλειά σας γρήγορα και αποτελεσματικά. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και την αξιοπιστία που παρέχει το Practic!
Τιμή 0,46 €

Noxzema roll-on memories 50ml

Το NOXZEMA ROLL ON 50ml MEMORIES είναι ένα εξαιρετικά αποτελεσματικό προϊόν που θα αναζωογονήσει την επιδερμίδα σας και θα σας χαρίσει μια μοναδική αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας. Με την απαλή του σύνθεση και την αποτελεσματική του δράση, το NOXZEMA ROLL ON 50ml MEMORIES είναι η ιδανική επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να διατηρήσει την επιδερμίδα της υγιή και λαμπερή. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την αίσθηση της πολυτέλειας και της
Τιμή 2,40 €

Every Day σερβιετάκια all cotton string 30τεμ

Σερβιετάκια ειδικά σχεδιασμένα για τέλεια εφαρμογή σε string εσώρουχα. Τα μόνα με 100% βαμβακερό κάλυμμα.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα συνιστά η Ένωση Μαιευτήρων Γυναικολόγων Ελλάδος.

Τιμή 1,60 €

Μυρτώ άχνη ζάχαρη 400gr

Η λευκή ζάχαρη της εταιρείας Μυρτώ σε σκόνη, είναι το γλυκό προϊόν που προκύπτει μετά από επεξεργασία, προκειμένου να αφαιρεθεί εντελώς η μελάσα και να μείνουν μόνο οι λευκοί καθαροί κρύσταλλοι. Ένα κουταλάκι του γλυκού (5 γραμμάρια) αποδίδει 16 θερμίδες.

Τιμή 0,87 €