• Νέο
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟ (ΝΟ1) 50ΤΕΜ
  • MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟ (ΝΟ1) 50ΤΕΜ

MYHEART ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΨΥΓΕΙΟΥ ΜΙΚΡΟ (ΝΟ1) 50ΤΕΜ

50911
5213006578489
0,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x22cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 12x22cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζέταλ ατύπωτη καφέ 12x22cm 10kg είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα σας βοηθήσει στην οργάνωση και την αποθήκευση των αντικειμένων σας. Με τις ιδανικές διαστάσεις και το βάρος των 10kg, αυτή η χαρτολέβητα είναι ο τέλειος σύμμαχος για κάθε επιχείρηση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινή σας ζωή!
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

Το μαννα δαγκωτο τραγανες μπουκιες 110gr, ελια & λιαστη τοματα

Απολαύστε τις τραγανές μπουκιές Μαννά, γεμάτες με φρέσκες ελιές και λιαστή ντομάτα. Ένα λαχταριστό σνακ που θα σας κάνει να το ξαναπάρετε ξανά και ξανά. Απολαύστε το!
Τιμή 1,95 €

Κορυφαία προϊόντα

Ζαναέ ντολμαδάκια γιαλαντζί 280gr

Ντολμαδάκια γιαλαντζί φτιαγμένα από τα καλύτερα υλικά με γεύση σα να ήταν σπιτικά.

Είναι ένα υγιεινό και μοναδικό σε γεύση γεύμα ή ορεκτικό που σερβίρεται ζεστό ή σε θερμοκρασία δωματίου με φέτες από λεμόνι ή και με γιαούρτι και συνδυάζεται εξαιρετικά με λευκό ξηρό κρασί ή ούζο.

Τιμή 2,19 €

Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml

Το Fest magic μπρίκι υγραερίου αλουμινίου αντικολλητικό μαύρο 700ml είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σας μαγειρική περιπέτεια. Με την πρωτοποριακή τεχνολογία αντικόλλησης, μπορείτε να μαγειρέψετε υγιεινά γεύματα χωρίς το άγχος του καθαρίσματος. Η μαύρη αλουμινένια κατασκευή προσδίδει στυλ και κομψότητα στην κουζίνα σας. Μην αφήνετε αυτή την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Fest magic μπρίκι τώρα και εντυπωσιάστε τους καλεσμένους σας μ
Τιμή 8,10 €

Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No15

Το Κύκλωψ πινέλο ζαχαροπλαστικής No15 είναι ένα πινέλο που χρησιμοποιείται στη ζαχαροπλαστική για τον διακοσμητικό φινίρισμα των γλυκών. Έχει μια λεπτή, στρογγυλεμένη άκρη που επιτρέπει την ακριβή εφαρμογή των διακοσμητικών στοιχείων όπως γλάσο, σοκολάτα ή ζαχαρόπαστα. Το Νο15 αναφέρεται στο μέγεθος του πινέλου, με το Νο15 να είναι μεσαίου μεγέθους και κατάλληλο για ποικίλες εφαρμογές.
Τιμή 0,46 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 3,05 €
Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml
Περιορισμένη προσφορά!

Endless υγρό πιάτων εξωτικό νησί 500ml

Ζήστε την εξωτική εμπειρία του Endless υγρού πιάτων εξωτικού νησιού 500ml. Αφήστε τα αισθήματα της φρεσκάδας και της καθαριότητας να σας μεταφέρουν σε ένα ταξίδι ονειρεμένο σε ένα εξωτικό νησί. Η μοναδική σύνθεση του Endless υγρού πιάτων θα κάνει το πλύσιμο των πιάτων σας μια ευχάριστη και απολαυστική εμπειρία. Αποκτήστε το τώρα και αφήστε τα πιάτα σας να λάμπουν με τον πιο αποτελεσματικό τρόπο.
Κανονική τιμή 1,05 € Τιμή 0,95 €
  • -0,10 €
  • -0,10 €