• TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033) | MrPanda.gr
  • TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΜΠΟΥΚΑΛΙ ΓΥΑΛΙΝΟ ΝΕΡΟΥ 1lit - (03-950-4033)

50754
5204558469233
1,59 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Κανατα με 4 ποτηρια su-185

Τα ποτήρια SU-185 της εταιρίας Κανατα είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας υλικά, τα ποτήρια αυτά είναι ανθεκτικά και λειτουργικά. Με μοντέρνο design και ευέλικτη χρήση, θα σας βοηθήσουν να απολαύσετε το αγαπημένο σας ρόφημα με στυλ. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινή σας εμπειρία πίνοντας!
Τιμή 2,78 €

Ο μπαξες πιπερακια τουρσι 314gr,

Απολαύστε την απόλυτη γεύση με τα μπαχαρικά πιπεράκια τουρσί 314gr. Μια μοναδική συνταγή που θα αναδείξει κάθε γεύση και θα δώσει ένα νέο πεντανόστιμο στοιχείο στα φαγητά σας. Αποκτήστε τα τώρα και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με ένα προϊόν που ξεχωρίζει!
Τιμή 1,72 €

WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm)

Το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ (30x5,5cm) είναι η ιδανική επιλογή για να μαγειρέψετε τα αγαπημένα σας φαγητά με άνεση και ευκολία. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής του εξασφαλίζει μακροχρόνια αντοχή και αξιοπιστία, ενώ η μοναδική τεχνολογία του επιτρέπει την ομοιόμορφη διανομή της θερμότητας για τέλεια αποτελέσματα στο μαγείρεμα. Αποκτήστε το WOODSTONE ΤΗΓΑΝΙ σήμερα και ανακαλύψτε την απόλαυση της εύκολης και γρήγορης μαγειρικής στο σπίτι σας!
Τιμή 19,87 €

Κορυφαία προϊόντα

Maxi χαρτί υγείας με άρωμα 3φυλλο 8x80gr

Χαρτί υγείας της εταιρίας Maxi, ρολό εξαιρετικά ανθεκτικό και απορροφητικό, 3 φύλλων με επιφάνεια που βελτιώνει την αίσθηση της αφής και την απορροφητικότητα του. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί με βάσεις και θήκες για ρολά τουαλέτας.

Τιμή 2,26 €

Bianchi καφές espresso fine aroma σε κόκκους 1kg

Το BIANCHI ESPRESSO 1kg - (P.L. FINE AROMA) (70A) είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να απολαύσετε έναν απολαυστικό καφέ στο σπίτι σας. Με την πλούσια γεύση και το άρωμα που προσφέρει, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε ένα καφενείο στην Ιταλία. Απολαύστε την ποιότητα και την απόλυτη εμπειρία καφέ με το BIANCHI ESPRESSO 1kg - (P.L. FINE AROMA) (70A).
Τιμή 19,41 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ

Τα Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι 3x12τεμ είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα του μωρού σας. Με το απαλό άρωμα του χαμομηλιού, προσφέρουν αίσθηση ηρεμίας και φρεσκάδας. Είναι ιδανικά για την καθημερινή χρήση και εξασφαλίζουν την απαραίτητη προστασία και φροντίδα. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την αίσθηση της απόλυτης φροντίδας για το μωρό σας.
Τιμή 1,23 €

Pedigree tasty minis μοσχάρι & τυρί 140gr

Η Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr είναι ένα γευστικό σνακ για το αγαπημένο σας τετράποδο φίλο. Με νόστιμη γεύση μοσχάρι και τυρί, αυτό το προϊόν θα κάνει το σκυλάκι σας να χορεύει από χαρά κάθε φορά που το δοκιμάζει. Προσφέρει υγιεινή διατροφή και είναι ιδανικό για μικρά σκυλιά. Αποκτήστε τώρα τη Pedigree tasty minis μοσχάρι τυρί 140gr και δώστε στον τετράποδο φίλο σας το καλύτερο!

Τιμή 2,07 €

Sanitas αλουμινόχαρτο 30m

To αλουμινόχαρτο Sanitas είναι ιδανικό για τη συντήρηση και μεταφορά των τροφίμων, ενώ παράλληλα προστατεύει το φαγητό κατά το μαγείρεμα ώστε να ψήνεται ομοιόμορφα. Από κράμα αλουμινίου υψηλής ποιότητας και αντοχής διαφυλάσσει τα τρόφιμα από το φως και τις οσμές και διαθέτει το κατάλληλο πάχος ώστε να μη σκίζεται.

Τιμή 4,01 €