• TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097) | MrPanda.gr
  • TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097) | MrPanda.gr
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΚΟΥΠΑ ΠΟΡΣΕΛΑΝΗΣ (8x10.3cm) - (2 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-4097)

50748
5204558004984
1,80 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Εξεταστικο ρολο non-woven 20gr, 58cm x 50m ροζ

Ανανεωτικό, ανθεκτικό και πρακτικό, το εξεταστικό ρολό non-woven 20gr σε ροζ χρώμα είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε εξέταση. Με μήκος 50 μέτρα και πλάτος 58 εκατοστά, προσφέρει άνεση και ευκολία στη χρήση. Απαραίτητο για κάθε εργασία, το ροζ χρώμα του προσθέτει μια διακριτική νότα θηλυκότητας. Μην αφήνετε τίποτα να σας εμποδίσει - επενδύστε στο εξεταστικό ρολό non-woven και κάντε τη διαφορά στις εξετάσεις σας!
Τιμή 4,26 €

ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G

Η ΕΛΜΑ ΜΑΣΤΙΧΑ ΚΑΝΕΛΑ 13G είναι ένα προϊόν που συνδυάζει τη φρεσκάδα της μαστίχας με τη ζεστασιά της κανέλας. Με μια μόνο γεύση, μπορείτε να ταξιδέψετε στους αρωματικούς δρόμους της Μεσογείου. Απολαύστε την σε κάθε στιγμή της ημέρας για ένα μοναδικό γευστικό ταξίδι.

Τιμή 0,81 €

LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) (ΑΝΤΛΙΑ)

Η αίσθηση της πολυτέλειας και της αίσθησης της ευεξίας σας περιβάλλει με το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ 250ml - (ΓΑΡΔΕΝΙΑ) (ΑΝΤΛΙΑ) από την εταιρία Lilia Black. Αφήστε την ελαφριά, μη λιπαρή φόρμουλα να απορροφηθεί από το δέρμα σας και να το αναζωογονήσει με ένα εξωτικό άρωμα γαρδένιας. Αφήστε το δέρμα σας λείο, ενυδατωμένο και απαλό, έτοιμο να εντυπωσιάσει. Αποκτήστε το LILIA BLACK ΓΑΛΑΚΤΩΜΑ ΣΩΜΑΤΟΣ τώρα και ανακαλύψτε την πολυτέλεια της περιποίησης τ?
Τιμή 3,16 €

Oral-B οδοντόβουρτσα lembut shiny clean σε διάφορα χρώματα 1τεμ

Η οδοντόβουρτσα ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN είναι το απόλυτο εργαλείο για την προστασία της στοματικής υγείας σας. Με μοναδική μαλακή υφή που αγγίζει απαλά τα δόντια σας, σας προσφέρει ένα λαμπερό και καθαρό χαμόγελο που θα κλέψει τις εντυπώσεις. Αποκτήστε την ORAL B LEMBUT SHINY CLEAN σήμερα και ανακαλύψτε τη διαφορά!

Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Altura σκουμπρί σε σάλτσα τομάτας 425gr

Φιλέτο σκουμπρί της εταιρείας Altura σε σάλτσα τομάτας.

Συστατικά: Σκουμπρί (Scomber Colias) φιλέτο 60%, σάλτσα τομάτας 40% (νερό, συμπυκνωμένος τοματοπολτός, φυτικό λάδι (ηλιέλαιο), αλάτι, ζάχαρη, άμυλο αραβοσίτου, τροποποιημένο άμυλο πατάτας, μπαχαρικά)

Τιμή 3,61 €

Bona Vita choco shells 375gr

Τα "Bona Vita choco shells 375γρ" φαίνεται να είναι ένα προϊόν δημηλίου δημητριακού που περιέχει καρπούς με σοκολάτα σε σχήμα κοχύλια. Τα choco shells είναι μικρά κοχύλια δημητριακών με επικάλυψη σοκολάτας.

Τιμή 2,42 €

Trident mini white δυόσμος 100τεμ

Αποκτήστε το αναζωογονητικό δυόσμο των Trident mini white σε πακέτο 100 τεμαχίων και απολαύστε μια μοναδική εμπειρία γεύσης. Ανακαλύψτε τη φρεσκάδα που προσφέρει ο δυόσμος και απογειώστε την αναπνοή σας με κάθε μασώμενο πλεονέκτημα. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε το Trident mini white και να αναβαθμίσετε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 6,24 €

Misko κοφτό μισό 500gr

Από τα πιο αγαπηµένα σχήµατα κοντών ζυµαρικών, διακρίνεται από την τρύπα στο εσωτερικό του και την πρώτη θέση στις προτιµήσεις σας! Το σχήµα του µοιάζει µε χάντρα κοµπολογιού και είναι μεγαλύτερο σε μήκος από το κοφτό μισό. Είναι ιδιαίτερα αγαπητό στα παιδιά. Χρησιµοποιείται κυρίως σε σούπες µε κρέας ή λαχανικά, σε γιουβέτσι, µε κόκκινες σάλτσες αλλά και σε νηστήσιµες συνταγές (π.χ. µε χταποδάκι). Οι συνταγές που σας προτείνουµε είναι µόνο η αρχή!

Τιμή 1,23 €

Viva χυμός με μήλο, πορτοκάλι & καρότο 1lt

Χυμός της εταιρείας Viva από πορτοκάλι / μήλο / καρότο. Προέρχεται από εκχύμωση φρέσκων φρούτων και έχει το χρώμα, το άρωμα και τη χαρακτηριστική γεύση των χυμών των φρούτων από τα οποία προέρχεται. 

Τιμή 1,54 €