• ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.
  • ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W.

ΠΟΤΗΡΙΑ ΧΑΡΤΙΝΑ 12oz D.W. 25ΤΜΧ ΑΣΠΡΟ-ΚΑΦΕ

50625
5202054472078
1,93 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΣΑΚΟΥΛΑ ΤΥΧΕΡΗ (29x40) - (FROZEN 2) (563415)

Η σακούλα τύχης Frozen 2 είναι ένα μοναδικό προϊόν που θα σας φέρει την τύχη που χρειάζεστε στη ζωή σας. Με τις μαγικές εικόνες από τη δημοφιλή ταινία Frozen 2, αυτή η σακούλα θα σας φέρει χαμόγελα και τύχη κάθε φορά που τη χρησιμοποιείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό προϊόν και να φέρετε την τύχη στη ζωή σας!
Τιμή 4,61 €

Καδος πλαστικος με πενταλ 18lt γκρι 275-18l-3-bcol

Αναβαθμίστε την κουζίνα σας με τον καδο πλαστικό με πεντάλ 18lt σε γκρι χρώμα! Με μοντέρνο design και χωρητικότητα 18 λίτρων, αυτός ο κάδος είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε χώρο. Εξοπλισμένος με πεντάλ για εύκολο άνοιγμα, είναι άνετος και πρακτικός στη χρήση. Αποκτήστε τον σήμερα και κάντε την καθημερινότητά σας πιο εύκολη και οργανωμένη!
Τιμή 5,56 €

ΠΟΤΗΡΙ ΜΑΡΤΙΝΙ ΔΙΑΦΑΝΕΣ 280ml - (GC-31)

Ανανεωτικό, κομψό και λειτουργικό, το διαφανές ποτήρι μαρτίνι 280ml (GC-31) είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των κοκτέιλ. Με το μοντέρνο του design και την εκλεπτυσμένη υφή του, θα κλέψει τις εντυπώσεις σε κάθε σας εκδήλωση. Απολαύστε τα αγαπημένα σας ποτά με στυλ και διαχρονική κομψότητα. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στον κόσμο των κοκτέιλ!
Τιμή 3,78 €

Κορυφαία προϊόντα

Tns μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt

Το μπουκάλι γυάλινο νερού με λουλούδια 1lt της εταιρίας Tns είναι ένα προϊόν που θα σας μαγέψει με την φρεσκάδα και την απίστευτη γεύση του. Κάθε σταγόνα νερού σε αυτό το μπουκάλι είναι γεμάτη με την αγνότητα των λουλουδιών που θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο ονειρώξεων. Απολαύστε το και αφήστε τον εαυτό σας να χαλαρώσει με κάθε γουλιά.
Τιμή 1,11 €

Axion παχύρρευστο χλωροκαθαριστικό με άρωμα φρεσκάδας 4lt

ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ-ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ: 33ml σε 3L νερό.

Συμπυκνωμένη και παχύρευστη σύνθεση. Απολυμαίνει (χωρίς ΕΟΦ), λευκαίνει, καθαρίζει την μούχλα, μαυρίλες κλπ. Εξουδετερώνει μυρωδιές. 4% ενεργό χλώριο

Περιέχει υψηλό ποσοστό χλωρίου και είναι πιο παχύρευστη από άλλες χλωρίνες.

Τιμή 3,16 €

Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227

Ο Κύκλωψ στίφτης οβάλ No227 είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο κουζίνας που σας επιτρέπει να στύψετε φρέσκο χυμό από φρούτα όπως λεμόνια, πορτοκάλια, γκρέιπφρουτ και άλλα. Αυτός ο στίφτης είναι οβάλ στο σχήμα και είναι σχεδιασμένος για να εξάγετε όσο το δυνατόν περισσότερο χυμό με ελάχιστη προσπάθεια.

Τιμή 0,74 €
RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)
Περιορισμένη προσφορά!

RENKLY ΜΩΡΟΜΑΝΤΗΛΑ 72τεμ. + ΚΑΠΑΚΙ - (ULTRA SOFT ΖΟΟ PREMIUM)

Τα Renkly μωρομάντηλα είναι η ιδανική επιλογή για την περιποίηση του μωρού σας. Με την υπέροχα μαλακή υφή τους και το πρωτοποριακό καπάκι Ultra Soft ΖΟΟ Premium, προσφέρουν απαλή φροντίδα και προστασία για το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια σε κάθε συσκευασία, είναι η πρακτική και οικονομική λύση που χρειάζεστε. Αγοράστε τα τώρα και χαρίστε στο μωράκι σας την απαράμιλλη φροντίδα που του αξίζει!
Κανονική τιμή 0,76 € Τιμή 0,71 €
  • -0,05 €
  • -0,05 €

Swiffer kit με έτοιμη σκούπα, 8 πανάκια & 3 υγρά πανάκια

Πλέον υπάρχει η λύση σκουπίσματος και σφουγγαρίσματος πατωμάτων με ένα μόνο εργαλείο. Το Σύστημα Καθαρισμού Swiffer Sweeper περιλαμβάνει 8 στεγνά πανάκια που μαγνητίζουν και παγιδεύουν 3x περισσότερη βρωμιά, σκόνη και τρίχες από τις παραδοσιακές σκούπες.

Τιμή 15,09 €

Καλάθι αγορών

Το καλάθι είναι άδειο.

Λογαριασμός

Δεν έχεις λογαριασμό;
Δημιουργία λογαριασμού