• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΣΠΑΤΟΥΛΑ ΤΡΥΠΗΤΗ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ

50485
8693395003835
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

VAK ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΤΣΙΓΑΡΟ STRAWBERRY BANANA 2ML (600 PUFFS) 20mg Nicotine

Ανανεωτική γεύση φράουλας και μπανάνας σε ένα φρουτώδες ηλεκτρονικό τσιγάρο VAK! Απολαύστε 600 τζούρες γεμάτες γεύση και απόλαυση, με 20mg νικοτίνη για έντονη ικανοποίηση. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την ατμιστική εμπειρία σας!
Τιμή 6,75 €

Olympus σακουλες με χερακια 20τεμ 54x60cm

Οι σακούλες Olympus με χεράκια 20 τεμαχίων διαστάσεων 54x60cm είναι ο ιδανικός τρόπος για να μεταφέρετε τα αγορασμένα προϊόντα σας με άνεση και ασφάλεια. Κατασκευασμένες από ανθεκτικό υλικό, οι σακούλες Olympus είναι ο σύμμαχός σας σε κάθε ψώνιο. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας σακούλες Olympus και απολαύστε την ευκολία και την πρακτικότητα σε κάθε σας αγορά!
Τιμή 1,11 €

LUCOZADE ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΠΟΤΟ 380ml - (ΠΟΡΤΟΚΑΛΙ)

Ανακαλύψτε την αναζωογονητική γεύση του LUCOZADE Ενεργειακού Ποτού σε μορφή 380ml με γεύση πορτοκαλιού. Αυτό το αναζωογονητικό ποτό θα σας δώσει την ενέργεια που χρειάζεστε για να αντιμετωπίσετε την καθημερινή ζωή σας με αισιοδοξία και δύναμη. Απολαύστε τη δροσιστική του γεύση και ανανεώστε τις δυνάμεις σας με το LUCOZADE Ενεργειακό Ποτό!
Τιμή 1,17 €

Κορυφαία προϊόντα

Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος

Ζήστε μια αναζωογονητική εμπειρία κάθε φορά που ντύνεστε με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος. Απολαύστε τον υδρομασάζ και την αναζωογόνηση που προσφέρει στο σώμα και στην ψυχή σας. Ανακαλύψτε την αίσθηση της πολυτέλειας και της ποιότητας με το Aqua splash τηλέφωνο ντουζ σίφνος, το απόλυτο αξεσουάρ για το μπάνιο σας.
Τιμή 3,80 €

Giovanni σκεύος αλουμινίου 23,8x10,1x6 6τεμ

Το σκεύος αλουμινίου Giovanni είναι η ιδανική επιλογή για την κουζίνα σας. Με διαστάσεις 23,8x10,1x6 και ποσότητα 6 τεμάχια, αυτό το προϊόν σας προσφέρει την απόλυτη λύση για τη μαγειρική σας. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο, το σκεύος Giovanni είναι ανθεκτικό και εύκολο στη χρήση. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα από τα καλύτερα σκεύη στην αγορά, αγοράστε το Giovanni σήμερα!
Τιμή 1,41 €

Magic σφουγγαρίστρα οικολογική λευκή & καρώ πράσινη 2τεμ

Σφουγγαρίστρα η οποία θα πρέπει να χρησιμοποιείται αφού έχει πρώτα προηγηθεί ένα καλό καθάρισμα στον χώρο, αλλιώς θα μεταφέρονται σκόνες και ακαθαρσίες. Αναμίξτε ένα διάλυμα καθαρισμού με νερό και στη συνέχεια ξεκινήστε το καθάρισμα. Η πρόσθετη υγρασία είναι απαραίτητη για να απομακρυνθούν τα αποξηραμένα υγρά από το δάπεδο. Για να αποφύγετε τον κίνδυνο ολίσθησης καλό θα ήταν να μη χρησιμοποιήσετε πάρα πολύ νερό. Η σφουγγαρίστρα θα πρέπει να πλένεται μετά από κάθε χρήση ώστε να είναι καθαρή για τον επόμενο καθαρισμό.

Τιμή 2,26 €

Noxzema roll-on pilot 50ml

To ανδρικό αντιιδρωτικό αποσμητικό rollon Noxzema Men Pilot, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Malodor Control απελευθερώνει άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί, εξασφαλίζει έλεγχο της εφίδρωσης και προσφέρει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία.

Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, διακριτικό αρρενωπό άρωμα και δεν περιέχει οινόπνευμα.

Τιμή 2,40 €

Nuvoletta υγρό πλυντηρίου ρούχων marsiglia 3lt

Υγρό απορρυπαντικό ρούχων Nuvoletta με σαπούνι Μασσαλίας. Έχει προσεγμένη σύνθεση με βασικό συστατικό το σαπούνι Μασσαλίας για απαλό καθαρισμό, ώστε να είναι κατάλληλο για πλύσιμο στο πλυντήριο ρούχων αλλά και στο χέρι. Κατάλληλο για χρωματιστά και ευαίσθητα ρούχα.

Τιμή 3,59 €