• QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ
  • QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ

QLUX ΠΛΑΣΤΙΚΗ ΚΟΥΤΑΛΑ ΦΑΓΗΤΟΥ ΤΡΥΠΗΤΗ

50482
8693395003811
1,66 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg)

Απολαύστε την αγνή γεύση της θάλασσας με το ΧΑΡΤ/ΛΕΣ ΑΒΑΝΑ ΙΧΘΥΟΠΩΛΕΙΟΥ 1000gr. - (10kg). Φρέσκο, πλούσιο σε θρεπτικές ουσίες και πάντα προσεκτικά επιλεγμένο από το κατάστημά μας. Με μία ματιά, θα νιώσετε την απόλυτη ποιότητα και φρεσκάδα που προσφέρουμε. Αφήστε τον εαυτό σας να εξερευνήσει τη γεύση της θάλασσας και απολαύστε κάθε μέρος αυτού του εξαιρετικού προϊόντος. Αγοράστε τώρα και δώστε στον εαυτό σας την απόλυτη γευστική εμπειρία! Μόν
Τιμή 23,68 €
Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 10x28cm 10kg
Περιορισμένη προσφορά!

Χαρτ/λες βεζεταλ ατυπωτη καφε 10x28cm 10kg

Η χαρτολέβητα βεζετάλ αποτελεί την ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με διαστάσεις 10x28cm και βάρος 10kg, αυτή η ατύπωτη καφέ χαρτολέβητα θα καλύψει κάθε ανάγκη σας με αποτελεσματικότητα και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τόσο ποιοτικό προϊόν που θα σας διευκολύνει στην καθημερινότητά σας.
Κανονική τιμή 39,64 € Τιμή 38,30 €
  • -1,34 €
  • -1,34 €

Κορυφαία προϊόντα

Knorr snack pot asia κοτόπουλο 65gr

Το Knorr Snack Pot Asia Noodles Chicken είναι μια τέλεια λύση για ένα γρήγορο, απολαυστικό σνακ που θα σας ταξιδέψει!

Όταν ψάχνετε ένα γρήγορο και χορταστικό snack, ένα από τα Snack Pots της Knorr είναι η ιδανική λύση. Έτοιμο εύκολα και γρήγορα, χρειάζεστε μόνο ζεστό νερό και ένα πιρούνι για να απολαύσετε λαχταριστή μακαρονάδα μέσα σε μόνο 5'! Μπορείτε να το απολαύσετε στο σπίτι, το γραφείο, τη σχολή, το ταξίδι ή όπου και εάν βρίσκεστε.

Τιμή 1,40 €

Noxzema αποσμητικό σώματος spray protect & touch 150ml

To γυναικείο αντιιδρωτικό αποσμητικό spray Noxzema Total Protect, με κλινικά αποδεδειγμένη απαλότητα και τεχνολογία Double Protect, προστατεύει και περιποιείται την επιδερμίδα, προσφέρει ενισχυμένο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί και εξασφαλίζει αποτελεσματική 48ωρη προστασία από τον ιδρώτα και την κακοσμία. Είναι δερματολογικά ελεγμένο, φιλικό με την επιδερμίδα, έχει σύνθεση ενάντια στα λευκά σημάδια, άρωμα ειδικά σχεδιασμένο για τον γυναικείο ιδρώτα και δεν περιέχει οινόπνευμα. Εφαρμόστε ένα λεπτό στρώμα στην περιοχή της μασχάλης.

Τιμή 2,56 €

Septona υγρά μαντηλάκια αντιβακτηριδιακά kids on the go 4x15τεμ

Τα παιδικά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών SEPTONA kids on the go εξουδετερώνουν τα μικρόβια και τους ιούς της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, χάρη στη σύνθεσή τους με αιθυλική αλκοόλη. Αποτελούν την ιδανική λύση για παιδικά χεράκια πάντα καθαρά. Απαραίτητα στο σχολείο, στην παιδική χαρά, στην εκδρομή. Με υπέροχο φρουτένιο άρωμα.

Τιμή 1,24 €

Et plast καλάθι πολλαπλών χρήσεων ζεμπίλι 43lt

Ανακαλύψτε το απόλυτο αξεσουάρ για τις καθημερινές σας αγορές με το ET PLAST ECO ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΛ/ΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΖΕΜΠΙΛΙ 43lit - (ΜΑΥΡΟ). Με την εξαιρετική ποιότητα και την μοντέρνα σχεδίαση, αυτό το καλάθι δεν είναι απλά ένα κομψό αξεσουάρ, αλλά ένα απαραίτητο εργαλείο για τις καθημερινές σας ανάγκες. Μείνετε οργανωμένοι και στυλάτοι σε κάθε βήμα με το ET PLAST ECO ΚΑΛΑΘΙ ΠΟΛ/ΠΛΩΝ ΧΡΗΣΕΩΝ ΖΕΜΠΙΛΙ 43lit - (ΜΑΥΡΟ) από την εταιρία μας.
Τιμή 5,04 €

Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg

Η Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής με 58% κακάο 2x1kg είναι η τέλεια επιλογή για να δώσετε έναν μοναδικό, γευστικό τόνο στις δημιουργίες σας. Με την υψηλή ποσοστό κακάο, απογειώνει τη γεύση και την ποιότητα των γλυκών σας, ενώ προσφέρει απόλαυση σε κάθε δείγμα. Αποκτήστε τώρα την Ιον κουβερτούρα ζαχαροπλαστικής και ανακαλύψτε τη διαφορά στις δημιουργίες σας!
Τιμή 23,37 €