• PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ D 2τεμ.
  • PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ D 2τεμ.

PHILIPS ΜΠΑΤΑΡΙΑ ΑΛΚΑΛΙΚΗ D 2τεμ. - (ΜΕ ΦΟΡΟ 0,08€)

50457
8712581550011
3,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

V master 2 παγιδες κολλας 2τεμ μεσαια ποντικια, κατσαριδες, μυρμηγκια

Οι V Master 2 παγίδες κόλλας 2τεμ μεσαία είναι η ιδανική λύση για την εξάλειψη κοντά σας στο σπίτι ή τον επαγγελματικό σας χώρο. Με την υψηλή ποιότητα και αποτελεσματικότητα τους, δεν θα αφήσουν κανένα επιβλαβές έντομο να ξεφύγει. Αποκτήστε τις τώρα και απολαύστε έναν καθαρό και υγιή χώρο χωρίς ενοχλητικά έντομα.
Τιμή 2,14 €

Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size

Η Tns ρόμπα γυναικεία μπλε one size είναι η τέλεια επιλογή για κάθε γυναίκα που θέλει να νιώσει άνετα και στυλάτα στο σπίτι της. Με την υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοναδικό μπλε χρώμα, αυτή η ρόμπα θα σας κάνει να νιώθετε ξεχωριστή κάθε στιγμή της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το μοναδικό κομμάτι της ντουλάπας σας και να ξεχωρίσετε με στυλ!
Τιμή 10,82 €

Κορυφαία προϊόντα

Luna office blister ξύστρα μεταλλική σε κουτί 2τεμ

Η Luna office blister ξύστρα μεταλλική σε κουτί 2τεμ είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε γραφείο. Με τη λειτουργικότητά της και την ανθεκτική κατασκευή της, είναι η ιδανική επιλογή για όλους όσους αναζητούν ποιότητα και αξιοπιστία. Αποκτήστε τώρα τη Luna office blister ξύστρα και απολαύστε άνετη και γρήγορη χρήση κάθε φορά που τη χρειάζεστε.
Τιμή 1,25 €

MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ

Ανανεωτικά παραφινης MOUFFLON 48 τεμ. Αποκτήστε τώρα το πιο αποτελεσματικό προϊόν προσανατολισμού για τα προβλήματα μυών και αρθρώσεων. Με την ισχυρή σύνθεσή του, το MOUFFLON ΠΡΟΣΑΝΑΜΜΑΤΑ ΠΑΡΑΦΙΝΗΣ 48τεμ εξαλείφει τους πόνους και τη φλεγμονή, προσφέροντας άμεση ανακούφιση. Μην αφήνετε τον πόνο να σας εμποδίζει, αποκτήστε το MOUFFLON σήμερα και απολαύστε τη ζωή σας χωρίς περιορισμούς.
Τιμή 0,89 €

Παυλίδης σοκολάτα υγείας κλασική 100gr

Η σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ξεκίνησε να παρασκευάζεται στην Αθήνα το 1861 και ήταν η πρώτη σοκολάτα που δημιουργήθηκε στην Ελλάδα. Η συνταγή και η συσκευασία αυτής της θρυλικής σοκολάτας παρέμειναν ίδιες από την ημέρα της δημιουργίας της, συνδυάζοντας έτσι την πιο έντονη σοκολατένια απόλαυση με την κλασική αξία της αυθεντικής σοκολάτας Υγείας Παυλίδη.

Τιμή 1,44 €