• NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr.
  • NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr.

NESTLE FIBER BARS FITNESS Χ. ΖΑΧΑΡΗ 20gr. - (ΜΕΛΙ) (4τεμ)

50450
5900020044129
2,58 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 4-10 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Papoutsanis σαπουνι 150gr, φραγκοσυκο

Αποκτήστε το Papoutsanis σαπούνι 150gr με φραγκόσυκο και αφήστε την επιδερμίδα σας απαλή και ενυδατωμένη. Η πλούσια σύνθεσή του θα σας χαρίσει μια αίσθηση φρεσκάδας και ευεξίας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πολυτέλεια ενός προϊόντος υψηλής ποιότητας.
Τιμή 0,97 €

VEET ΚΡΕΜΑ ΑΠΟΤΡΙΧΩΣΗΣ 100ml - (SILKY FRESH SENSITIVE SKIN)

Η Veet κρέμα αποτρίχωσης 100ml είναι η ιδανική επιλογή για εσάς που έχετε ευαίσθητο δέρμα. Η μοναδική φόρμουλα της προσφέρει μια μεταξένια αίσθηση αφαίρεσης των τριχών χωρίς ερεθισμούς, κάνοντας την αποτρίχωση μια ευχάριστη εμπειρία. Αποκτήστε απαλό, λείο δέρμα με τη Veet κρέμα αποτρίχωσης και αισθανθείτε πάντα φρέσκοι και αυτοπεποιθητοι.
Τιμή 2,24 €

Κορυφαία προϊόντα

Παυλίδης σοκολάτα υγείας 70% με αλατισμένα αμύγδαλα 100gr

Η αυθεντική, διαχρονική, ανεκτίμητη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη, που όλοι αγαπάμε, με 70% κακάο και κομμάτια αλατισμένου αμυγδάλου για ακόμα πιο έντονη απόλαυση! Μια ξεχωριστή σοκολατένια εμπειρία από τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη!

Τιμή 1,94 €

Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr

Η Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr είναι το τέλειο γλυκό για να απολαύσετε σε κάθε σας διάθεση. Η λεμονάδα ξυπνά τις αισθήσεις σας και σας ταξιδεύει σε έναν κόσμο γεύσεων και αρωμάτων. Απολαύστε την Bonora γκοφρέτα με κρέμα λεμονιού 180gr και αφήστε τον εαυτό σας να απολαύσει την μοναδική γεύση της!
Τιμή 1,19 €

Nektar ice tea λεμόνι με στέβια 1,5lt

Το αναζωογονητικό άρωμα λεμονιού σε συνδυασμό με την υπέροχη γεύση του τσαγιού θα σου δώσουν τη δροσιά και την ενέργεια που αναζητάς.

Ατελείωτη γεύση δροσιάς!

Τιμή 1,25 €

Oriental express νουντλς ποτ με κοτόπουλο & πράσινο κρεμμύδι 85gr

Αυθεντικά ασιατικά νουντλς vegan με γεύση κοτόπουλο και κρεμμύδι. Απολαύστε τα εύκολα και γρήγορα χάρη στη συσκευασία ποτ που περιέχει και πιρούνι. Έτοιμο σε 3΄λεπτά.

Τιμή 1,95 €

Piccolino μπέικιν πάουντερ 20gr

Για αφράτες και ΄περήφανες΄ δημιουργίες επιλέξτε το ΜΠΕΙΚΙΝ ΠΑΟΥΝΤΕΡ PICCOLINO. Δώστε τον όγκο που χρειάζεστε στις δημιουργίες σας με το συστατικό έκπληξη.

Τιμή 0,10 €