• HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ
  • HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ

HAPPY HOUSE ΑΠΛΩΣΤΡΑ ΑΛΟΥΜΙΝΙΟΥ 18Μ

50380
5206971001977
17,72 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55+ 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN +SPF15

Η NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ 55 50ML ΜΕ ΕΛΑΙΟ ARGAN SPF15 προσφέρει προστασία και ενυδάτωση για την επιδερμίδα σας, ενώ παράλληλα προσφέρει προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Η σύνθεσή της με ελαιόλαδο argan προσφέρει θρέψη και λάμψη στην επιδερμίδα σας, κάνοντας την να δείχνει υγιής και λαμπερή. Αγοράστε τώρα την NIVEA ΚΡΕΜΑ ΗΜΕΡΑΣ και απολαύστε μια απαλή και ενυδατωμένη επιδερμίδα κάθε μέρα!
Τιμή 7,01 €

Piltsis παπρικα πικαντικη σαλστα 350gr

Η Piltsis πικάντικη σάλτσα 350gr είναι η ιδανική επιλογή για τους λάτρεις των πικάντικων γεύσεων. Με τη μοναδική της συνταγή και την πλούσια γεύση, δε θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτήν τη νόστιμη σάλτσα. Προσθέστε τη σε κάθε γεύμα για να του δώσετε μια ξεχωριστή νότα πικαντικής γεύσης. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε την!
Τιμή 3,55 €

ΜΠΛΟΚ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗΣ ΣΠΙΡΑΛ 23x33 40 ΦΥΛΛΩΝ - (PRINCESS)

Η μπλοκ ζωγραφικής σπιράλ 23x33 με 40 φύλλα της εταιρίας Princess είναι ο τέλειος σύντροφος για κάθε δημιουργική στιγμή σας. Με υψηλής ποιότητας χαρτί που είναι ιδανικό για τέχνη με μολύβια, μαρκαδόρους, ακουαρέλες και πολλά άλλα, αυτό το μπλοκ θα σας εμπνεύσει να δημιουργήσετε απίστευτα έργα τέχνης. Μην αφήσετε την ευκαιρία να αποδράσετε στον κόσμο της τέχνης να σας ξεφύγει - αγοράστε το τώρα και αφήστε τη δημιουργικότητά σας να ανθίσει!
Τιμή 2,42 €

Κορυφαία προϊόντα

Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr

Το Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr είναι ένα απολαυστικό γλυκό που θα σας κάνει να νιώσετε μια έκρηξη γεύσης στο στόμα σας. Η συνδυασμένη γεύση της σοκολάτας και της μαρμελάδας jaffa θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις. Μην αφήσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν να σας ξεφύγει. Αποκτήστε τα Milka μπισκότα choco jaffa με μους σοκολάτα 128gr της Milka τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 1,35 €

De cecco ζυμαρικά penne rigate no41 500gr

De Cecco. Απολαύστε την πλούσια γεύση και την τέλεια υφή των ζυμαρικών πένες ριγκάτε no41 από την De Cecco. Με ποιοτικά υλικά και προσεκτική επεξεργασία, αυτά τα ζυμαρικά θα σας κάνουν να αισθανθείτε σαν να βρίσκεστε σε μια γεύση από την Ιταλία. Απολαύστε την παράδοση και την ποιότητα της De Cecco με κάθε μπουκιά.
Τιμή 1,69 €

Tena lady σερβιέτες ακράτειας extra 20τεμ

Η σερβιέτα TENA Lady Super προσφέρει ασφαλή προστασία για μεσαία έως βαριά αδυναμία της ουροδόχου κύστης.

Ο πυρήνας Dry Fast Core εξασφαλίζει ότι απορροφούνται γρήγορα οι διαρροές, η οσμή και η υγρασία, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι.

Τιμή 6,24 €

Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml

Το Ajax καθαριστικό τζαμιών με αντλία floral fiesta 500ml είναι η ιδανική επιλογή για λαμπερά και καθαρά τζάμια. Η φρέσκια floral fiesta μυρωδιά θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο αρώματα και φρεσκάδα. Με τη βοήθεια της αντλίας, η εφαρμογή γίνεται εύκολα και γρήγορα, εξασφαλίζοντας άψογα αποτελέσματα. Αποκτήστε το Ajax καθαριστικό τζαμιών για να απολαύσετε καθαρά τζάμια με λαμπερή λάμψη και ευχάριστο άρωμα.
Τιμή 2,50 €