• WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)
  • WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

WAVES ΣΑΚ. ΑΠΟΡ. 58X72 ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙ (20ΤΜΧ/ΡΟΛΟ)

50322
5201326224070
1,44 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Ποδια με τσεπη 60x84cm 8166 βαμβακι 100%

Οι ποδιές με τσέπη 60x84cm 8166 βαμβακερές 100% είναι ιδανικές για κάθε χρήση στην κουζίνα σας. Με υψηλή ποιότητα και ανθεκτικότητα, αυτές οι ποδιές θα κάνουν τη μαγειρική σας εμπειρία ακόμα πιο ευχάριστη. Αποκτήστε τώρα τις δικές σας και αναβαθμίστε την κουζίνα σας με στυλ και πρακτικότητα.
Τιμή 4,35 €

NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS

Η NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS είναι η ιδανική λύση για ενυδάτωση και αναζωογόνηση του δέρματος σας. Η φρέσκια μυρωδιά λεμονόχορτου θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο φρεσκάδα και ευεξία. Απολαύστε μια αίσθηση δροσιάς και ενέργειας κάθε φορά που χρησιμοποιείτε αυτή την κρέμα σώματος. Αφήστε το δέρμα σας απαλό, ενυδατωμένο και ευχάριστα αρωματισμένο με την NIVEA BODY LOTION 400ML LEMONGRASS.
Τιμή 5,88 €

Κορυφαία προϊόντα

Septona παιδικά αυτοκόλλητα επιθέματα 15τεμ

Ταχυεπίδεσμοι ειδικά σχεδιασμένοι για να αποτελούν την ιδανική λύση για την άμεση φροντίδα των μικροτραυματισμών των παιδιών.

  • Είναι ανθεκτικοί στο νερό, διαθέτουν ειδική γάζα που δεν κολλάει στην πληγή και κόλλα νέας τεχνολογίας που κολλάει ισχυρά χωρίς να προκαλεί ερεθισμό.
  • Προστατεύουν αποτελεσματικά την πληγή και έχουν τυπωμένο το αγαπημένο Septona ελεφαντάκι.
Τιμή 0,95 €

Steviafeel γλυκαντικό στέβια 500gr

Το Steviafeel είναι ένα γλυκαντικό που παρασκευάζεται από τη στέβια, μια φυτική πηγή γλυκαντικού που είναι πολύ γλυκιά αλλά χωρίς θερμίδες. Χρησιμοποιείται συχνά ως υποκατάστατο της ζάχαρης για την γλυκαίνει το φαγητό και το ποτό χωρίς να προσθέτει θερμίδες.

Τιμή 1,70 €

Aldoro τόνος σε λάδι 160gr

Ο τόνος σε φυτικό λάδι της Aldoro είναι ελαφρύς και γευστικός. Αποτελεί μια ολοκληρωμένη τροφή που εξασφαλίζει την πολύτιμη, ισορροπημένη ημερήσια πρόσληψη μετάλλων, πρωτεϊνών και βιταμινών, ενώ παράλληλα είναι ιδιαίτερα ελαφρύς και εύπεπτος χάρη στη χαμηλή περιεκτικότητά του σε λιπαρά.

Τιμή 1,63 €

Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr

Η Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr είναι ένα απόλυτα απολαυστικό προϊόν που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να αφεθείτε στη γεύση του. Με την πλούσια γεύση του τόφι καραμέλας και την κρεμώδη υφή του, αυτή η σοκολάτα θα σας ταξιδέψει σε έναν κόσμο γεμάτο γεύση και ηδονή. Μην αφήσετε την ευκαιρία να διαφύγει και αποκτήστε τη Milka σοκολάτα toffee caramel creme 100gr τώρα!
Τιμή 1,11 €

Τοπ ξύδι pro από λευκό κρασί χωρίς γλουτένη 2lt

Το Τοπ ξύδι pro είναι η τέλεια προσθήκη στην κουζίνα σας! Με τη φρεσκάδα του λευκού κρασιού και την απουσία γλουτένης, αυτό το ξύδι θα δώσει μια μοναδική γεύση σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε τις γεύσεις σας!
Τιμή 2,85 €