• ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΕΞΤ.ΠΑΡΘΕΝΟ 4LT ΤΕΝ.
  • ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΕΞΤ.ΠΑΡΘΕΝΟ 4LT ΤΕΝ.

ΕΛΑΙΟΛΑΔΟ ΛΙΟΛΑΔΟ ΕΞΤ.ΠΑΡΘΕΝΟ 4LT ΤΕΝ.

50300
5200118271018
46,85 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΛΑΔΟΚΟΥΛΟΥΡΟ 170gr. - (ΧΑΡΟΥΠΙ) (007.034)

Απολαύστε την πλούσια γεύση του μαννά λαδοκούλουρου με χαρουπό, ένα προϊόν που θα σας κερδίσει με την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε το σαν ενδιάμεσο γεύμα ή σαν γλυκό σνακ κάθε στιγμή της ημέρας. Αφήστε το μοναδικό άρωμα και γεύση του να σας ταξιδέψει σε μια εμπειρία γεύσης που δεν θα ξεχάσετε. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την αυθεντική γεύση του!
Τιμή 3,22 €

Riso scotti bio ροφημα αμυγδαλου 1 lt χωρις ζαχαρη

Η Riso Scotti Bio ρόφημα αμυγδάλου 1lt χωρίς ζάχαρη είναι η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν ένα υγιεινό και νόστιμο προϊόν. Με βιολογικά συστατικά υψηλής ποιότητας, αυτό το ρόφημα αμυγδάλου προσφέρει μια μοναδική γευστική εμπειρία που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε το δροσερό ή ζεστό, σαν σνακ ή ως συνοδευτικό σε διάφορα γεύματα. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε κάθε γουλιά από αυτό το υγιεινό και γευστικό ρόφημα αμυγδάλου.
Τιμή 2,61 €

Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ

Το Maxi χαρτί κουζίνας 3φυλλο 350gr 2τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και αντοχή του, θα σας βοηθήσει να κάνετε τις καθημερινές σας εργασίες στην κουζίνα με άνεση και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να απολαύσετε τα οφέλη που προσφέρει!
Τιμή 2,38 €

Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron

Η Nivea hydra skin micellair 400ml hyaluron είναι η ιδανική επιλογή για να ανανεώσετε την επιδερμίδα σας και να αποκτήσετε λαμπερή εμφάνιση. Με τη μοναδική της σύνθεση που περιέχει υαλουρονικό οξύ, προσφέρει ενυδάτωση σε βάθος και αντιοξειδωτική προστασία. Αφαιρεί αποτελεσματικά το μακιγιάζ και τους ρύπους, αφήνοντας το δέρμα σας αναζωογονημένο και απαλό. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια αίσθηση φρεσκάδας κάθε μέρα!
Τιμή 4,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Premium coffee χάρτινα ποτήρια double wall 8oz 25τεμ

Χάρτινο ποτήρι μιας χρήσης κατάλληλο για όλους τους χώρους εστίασης, με χωρητικότητα 236ml. Διαθέτει διπλή επένδυση χαρτιού, με αποτέλεσμα να κρατάει το ρόφημα ζεστό χωρίς να μεταφέρεται η υψηλή θερμοκρασία στα χέρια. Διατίθενται σε μαύρο χρώμα και σε συσκευασία των 25 τεμαχίων.

Χωρητικότητα: 236ml

Συσκευασία: 25τμχ

Τιμή 1,58 €

Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr

Η Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε μια μοναδική γεύση στις μακαρονάδες σας. Με την αυθεντική συνταγή της εταιρίας Ματίνα, αυτό το προϊόν θα κάνει τις μακαρονάδες σας ακόμα πιο νόστιμες και ελκυστικές. Απολαύστε τον απολαυστικό συνδυασμό γεύσεων και αρωμάτων και αναβαθμίστε το μαγείρεμά σας με τη Ματίνα μιξ για μακαρονάδες βάζο 36gr!
Τιμή 1,92 €

Wet hankies υγρά αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια πορτοκάλι 4x15τεμ

Υγρά αντιβακτηριδιακά μαντήλια χεριών με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα. Με άρωμα πορτοκάλι. Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1 και Η3Ν2, ενώ προστατεύουν αποτελεσματικά από τα μικρόβια (βάσει των Ευρωπαϊκών Προτύπων ΕΝ1276, ΕΝ1500, ΕΝ1650, ΕΝ14476).

Είναι εγκεκριμένα από τον Ε.Ο.Φ.

Τα προϊόντα Wet Hankies ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Παράγονται με 100% πράσινη ενέργεια.

Τα χαρτοκιβώτια είναι 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Τιμή 1,09 €