• HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.
  • HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.

HELEN'S CARE ΣΕΡΒ. ΕΛΑΦΡ. ΑΚΡΑΤΕΙΑΣ LADY MAXI 28TEM.

50274
3800500309149
4,67 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Σκευος στρογγυλο σαλατας pet 1000ml 50τεμ μαυρο ft-120

Ανανεώστε την τραπεζαρία σας με το σκεύος σαλάτας που προσφέρει στυλ και λειτουργικότητα. Με χωρητικότητα 1000ml και σχεδιασμό σε μαύρο χρώμα, το σκεύος αυτό είναι ιδανικό για κάθε τραπέζι. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία φαγητού σας!
Τιμή 4,80 €

Κορυφαία προϊόντα

Τσάντα β μπλε 35cm 1kg

Πλαστικές σακούλες με 2 ενσωματωμένες λαβές στο άνω μέρος της σακούλας, κατάλληλες για χρήση σε καταστήματα λιανικής πώλησης, όπως σε super markets, mini markets, φαρμακεία, μανάβικα, κρεοπωλεία, αλλά και για υπηρεσίες take away και delivery.

• Ποσότητα: 1 Κιλό

Τιμή 2,49 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €

Trata τονοσαλάτα με φακές 2x160gr

Ένα έτοιμο, ολοκληρωμένο γεύμα, πλούσιο σε πρωτεΐνη, με το αγαπημένο ελληνικό όσπριο, τις φακές, σε σαλάτα συντροφιά με την ξεχωριστή και ιδιαίτερη ταυτότητα του βραβευμένου Τόνου Καπνιστού TRATA που απογειώνει τη γεύση! Οι τονοσαλάτες TRATA παράγονται από τρυφερά φιλέτα εξέχουσας ποιότητας τόνου skipjack και άριστα λαχανικά. Λόγω του μικρότερου μεγέθους του έναντι άλλων τονοειδών, ο τόνος skipjack ανήκει στα ψάρια των οποίων η κατανάλωση συνιστάται από την Αμερικανική εταιρεία εγκυμοσύνης.

Τιμή 4,54 €

Ματίνα σόδα φαγητού 1kg

Η ματίνα σόδα φαγητού είναι ένα προϊόν που χρησιμοποιείται συνήθως στο μαγείρεμα και το ψήσιμο. Χρησιμοποιείται κυρίως ως αντισφαιρικό προϊόν για τη ζύμη, καθώς βοηθά στην αύξηση του όγκου της ζύμης και στην προσθήκη τραγανότητας. Επίσης, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τον καθαρισμό και την αφαίρεση οσμών από τα είδη ρούχων. Η ματίνα σόδα φαγητού συνήθως πωλείται σε συσκευασίες των 1kg.
Τιμή 2,71 €