• TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)
  • TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)
Δείτε όλα τα προϊόντα τηςTns

TNS ΤΡΙΦΤΗΣ ΜΕ ΧΕΙΡΟΛΑΒΗ - (2 ΣΧΕΔΙΑ) (32-950-1321)

50244
5204558467123
3,17 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Χαρτινο κυπελο παγωτου 12oz kraft 50τεμ

Το χαρτίνο κύπελλο παγωτού 12oz kraft 50τεμ είναι η ιδανική επιλογή για να απολαύσετε το αγαπημένο σας παγωτό με στυλ και άνεση. Κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας χαρτί kraft, αυτό το κύπελλο είναι ανθεκτικό και βολικό για κάθε περίσταση. Με μια χωρητικότητα 12 ουγκών, μπορείτε να απολαύσετε το παγωτό σας με φίνο τρόπο. Αποκτήστε τώρα το χαρτίνο κύπελλο παγωτού και αναβαθμίστε την εμπειρία σας!
Τιμή 2,72 €

Luna συνδετηρες 33mm 100τεμ 646651

Οι συνδετήρες Luna 33mm 100τεμ 646651 είναι το ιδανικό αξεσουάρ για κάθε εργασία σας. Με υψηλή ποιότητα κατασκευής και αντοχή στη χρήση, αυτοί οι συνδετήρες θα σας βοηθήσουν να ολοκληρώσετε τις εργασίες σας με ακρίβεια και αξιοπιστία. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και λειτουργικότητα. Αποκτήστε τους σήμερα και θα εντυπωσιάσετε με την ποιότητα και την απόδοσή τους!
Τιμή 0,81 €

Κορυφαία προϊόντα

Svim σφήνα πόρτας σετ 2τεμ

Το σετ 2 τεμαχίων Svim σφήνα πόρτας είναι το απόλυτο αξεσουάρ για το σπίτι σας. Με την απλή του σχεδίαση και την αξιοπιστία της εταιρίας Svim, αυτό το σετ θα σας βοηθήσει να κρατήσετε τις πόρτες σας ασφαλείς και σταθερές. Μην αφήνετε τίποτα να εμποδίσει την αγορά σας αυτού του εξαιρετικού προϊόντος!
Τιμή 1,24 €

Septona calm n care μωρομάντηλα χαμομήλι baby 3x80τεμ

Τα απαλά μωρομάντιλα SEPTONA calm n care Chamomile είναι ιδανικά για την καθημερινή περιποίηση της ευαίσθητης βρεφικής επιδερμίδας, από την 1η μέρα. Η αγνή σύνθεσή τους με εκχύλισμα χαμομηλιού και βιταμίνη Ε, καθαρίζει απαλά το δερματάκι του μωρού σας, προσφέροντας ταυτόχρονα φυσική φροντίδα και φρεσκάδα. Φυσικό pH 5,5.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τιμή 3,16 €

Every Day σερβιετάκια all cotton large 30τεμ

Ανατομικά σχεδιασμένα σερβιετάκια 15% μεγαλύτερα σε μήκος και πλάτος, σε σχέση με τα σερβιετάκια EveryDay Normal, για καθημερινή προστασία, άνεση και σιγουριά. Τα πρώτα στην Ελλάδα με 100% βαμβακερό κάλυμμα. Με πυρήνα από ίνες φυτικής προέλευσης και πιστοποίηση FSC™ (Κωδικός αδείας FSC™ C118785). Διαθέτουν διεθνή πιστοποίηση Oeko-Tex® Standard 100, για απουσία βλαβερών ουσιών.

Δερματολογικά ελεγμένα.

Τα προϊόντα EveryDay ακολουθούν υπεύθυνες περιβαλλοντικές πρακτικές.

Xαρτοκιβώτια 100% ανακυκλώσιμα και περιέχουν κατά 100% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Σακούλες συσκευασίας 100% ανακυκλώσιμες και περιέχουν κατά 30% υλικά που προωθούν την κυκλική οικονομία.

Προϊόντα που δεν δοκιμάζονται σε ζώα.

Τιμή 2,21 €

Tns κουρτίνα μπάνιου μονόχρωμη 180x200cm

Κουρτίνα μπάνιου της εταιρείας TnS, η οποία αποτελεί ένα απαραίτητο αξεσουάρ για να διατηρήσετε στεγνό τον χώρο του μπάνιου σας, αλλά παράλληλα αποτελεί και ένα διακοσμητικό στοιχείο. Είναι κατάλληλη για τοποθέτηση είτε σε μπανιέρα, είτε σε ντουζιέρα. Κατασκευάζεται από πολυεστερικό ύφασμα, το οποίο είναι αδιαβροχοποιημένο, συγκρατώντας έτσι τα νερά. Έχει μεγαλύτερη αντίσταση στους μύκητες και τη μούχλα σε σχέση με μία πλαστική, ενώ παράλληλα προσθέτει υψηλή αισθητική στο μπάνιο σας. Ανά τακτά διαστήματα θα πρέπει να την καθαρίζετε, ώστε να απομακρύνονται τα υπολείμματα βρωμιάς, αλλά και να έχει πάντα όμορφη όψη. Μετά από κάθε μπάνιο σας θα πρέπει να την αφήνετε ανοιχτή για να στεγνώσει, ώστε να επιτυγχάνεται μέγιστη υγιεινή.

Τιμή 3,85 €