• ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 270gr.
  • ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 270gr.

ΤΟ ΜΑΝΝΑ ΠΑΞΙΜΑΔΙΑ 270gr. - (ΜΕ ΧΑΡΟΥΠΙ) (-0,40€)

50200
5201882006943
2,69 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Roshen wafers sandwich τραγανη γκοφρετα 142gr, φουντουκι

Η Roshen wafers sandwich τραγανή γκοφρέτα 142gr με φουντούκι είναι ένα νόστιμο γλυκό που θα σας κάνει να ανατριχιάσετε από την απόλαυση. Η τραγανή υφή των γκοφρέτων συνδυάζεται με την πλούσια γεύση του φουντουκιού για μια μοναδική γευστική εμπειρία. Απολαύστε την μόνοι σας ή μοιραστείτε την με αγαπημένα πρόσωπα. Αγοράστε τώρα τα Roshen wafers sandwich και απολαύστε την γεύση που θα σας κερδίσει!
Τιμή 1,37 €

Tns μπωλ πλαστικο 2,5lt dc860

Ανανεωτικό μπωλ πλαστικό 2,5lt dc860 από την Tns. Ιδανικό για κάθε σας ανάγκη στην κουζίνα. Ανθεκτικό, εύκολο στον καθαρισμό και με μοντέρνο design που θα δώσει στυλ στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να το αποκτήσετε τώρα!
Τιμή 1,07 €

TNS ΘΕΡΜΟΣ 500ml - (4 ΧΡΩΜΑΤΑ) (03-950-3955)

Η ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns είναι ένα απαραίτητο αξεσουάρ για την καθημερινή ζωή σας. Με την χωρητικότητα των 500ml μπορείτε να διατηρήσετε τα ροφήματά σας ζεστά για πολλές ώρες. Διατίθεται σε 4 διαφορετικά χρώματα, ώστε να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει καλύτερα στο στυλ σας. Αποκτήστε τώρα το ΘΕΡΜΟΣ 500ml της Tns και απολαύστε τα ροφήματά σας ζεστά όλη μέρα!
Τιμή 9,19 €

Κορυφαία προϊόντα

Sensodyne οδοντόκρεμα repair & protect 75ml

H Sensodyne Repair & Protect είναι μία φθοριούχος οδοντόκρεμα καθημερινής χρήσης που προσφέρει ανακούφιση μεγάλης διάρκειας από την ευαισθησία, διατηρώντας υγιή δόντια και ούλα. Η προηγμένη τεχνολογία Novamin που διαθέτει, δημιουργεί ένα επανορθωτικό κάλυμμα πάνω από τις ευαίσθητες περιοχές των δοντιών σας, ανακουφίζοντας από τον πόνο της ευαισθησίας.

Με δύο φορές βούρτσισμα την ημέρα, η Sensodyne Repair & Protect παρέχει κλινικά αποδεδειγμένη ανακούφιση από τον έντονο και ενοχλητικό πόνο της ευαισθησίας.

Τιμή 5,34 €

Okf aloe vera sugar free με μάνγκο 500ml

Απολαύστε τη φρεσκάδα του αλόης και την εξωτική γεύση του μάνγκο σε κάθε γουλιά. Απολαύστε μια αναζωογονητική εμπειρία που θα σας κάνει να το θέλετε ξανά και ξανά. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε το!

Τιμή 1,21 €

Mr fist εντομοκτόνο spray για μύγες & κουνούπια 300ml

Το Mr Fist Spray είναι ένα εντομοκτόνο σπρέι που έχει σχεδιαστεί για να εξουδετερώνει ενοχλητικά έντομα στο σπίτι ή στον κήπο σας. Έχει υψηλή αποτελεσματικότητα και δρά γρήγορα ενάντια σε κουνούπια, μυγες, ακάρεα και άλλα ενοχλητικά έντομα. Η συσκευασία του είναι 300ml και είναι εύκολο στη χρήση. Να εφαρμόζετε με προσοχή και να ακολουθείτε τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία.

Τιμή 1,64 €

Sanitas γάντια γενικής χρήσης large

Γάντια γενικής χρήσης SANITAS κατάλληλα για οικιακή χρήση. Εφαρμόζουν τέλεια και δεν γλιστράνε, χαρίζοντάς σας έτσι άψογη αίσθηση αφής και απόλυτο έλεγχο των κινήσεών σας κατά τη χρήση.

Τιμή 1,15 €

Συμεωνίδης φουντούκια ψημένα 180gr

Φουντούκια ψημένα της εταιρείας Συμεωνίδης, τα οποία είναι ένα είδος ξηρού καρπού που ξεχωρίζουν για τη γλυκιά τους γεύση. Είναι πολύ πλούσια σε θρεπτικά συστατικά και έχουν υψηλή περιεκτικότητα σε πρωτεΐνες, ωφέλιμα λίπη, βιταμίνες και μέταλλα. Τα φουντούκια περιέχουν σημαντικές ποσότητες αντιοξειδωτικών. Τα αντιοξειδωτικά είναι ουσίες που προστατεύουν το σώμα μας από τις ελεύθερες ρίζες οι οποίες οδηγούν σε οξειδωτικό στρες και μπορεί να προκαλέσουν πρόωρη γήρανση, καρκίνο και καρδιακές παθήσεις. Η κατανάλωση φουντουκιών έχει αποδειχθεί ότι προστατεύει την καρδιά. Η υψηλή τους περιεκτικότητα σε βιταμίνη Ε, κάλιο, μαγνήσιο, διαιτητικές ίνες, αντιοξειδωτικά και μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, προσφέρει πολλά οφέλη στην υγεία. Τα φουντούκια μπορούν να ενσωματωθούν εύκολα στη διατροφή μας αυτούσια ως ένα υγιεινό σνακ ή ως συστατικό σε πολλά πιάτα.

Τιμή 3,95 €