• ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.
  • ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ 100gr. - (ΜΕ ΑΜΥΓΔΑΛΑ & ΒΥΣΣΙΝΟ)

50154
7622202041594
2,13 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ)

Ανακαλύψτε την αίσθηση απαλότητας με το NOXZEMA ΑΦΡΟΣ ΞΥΡΙΣΜΑΤΟΣ 300ml SENSITIVE (ΚΟΚΚΙΝΟΣ). Η μοναδική του σύνθεση προσφέρει εξαιρετική προστασία και ενυδάτωση στο δέρμα σας κατά τη διάρκεια του ξυρίσματος. Απολαύστε ένα άνετο και ευχάριστο ξύρισμα με το NOXZEMA SENSITIVE! Αποκτήστε το τώρα και αναδείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 3,21 €

Μπουκαλι νερου κυματιστο με inox καπακι 1lt ε2510

Ανανεωτικό, κομψό και πρακτικό, το μπουκάλι νερού κυματιστό με inox καπάκι 1lt ε2510 είναι ο τέλειος σύντροφος για τις καθημερινές σας δραστηριότητες. Με μοντέρνο design και υψηλή ποιότητα κατασκευής, αυτό το μπουκάλι θα σας συνοδεύει παντού, ενώ η χωρητικότητά του 1lt είναι ιδανική για να ικανοποιήσει τις ανάγκες σας σε υγρά κατά τη διάρκεια της ημέρας. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την άνεση και τη λειτουργικότητά του!
Τιμή 1,54 €

Κορυφαία προϊόντα

Χαρτι υγείας επαγγελμτικό 12x450gr

Ανακαλύψτε το νέο επαγγελματικό χαρτί υγείας 12x450gr από την εταιρία μας και απολαύστε υψηλής ποιότητας προϊόντα που θα καλύψουν κάθε σας ανάγκη. Με εξαιρετική απορροφητικότητα και αντοχή, αυτό το χαρτί υγείας θα σας προσφέρει την απαραίτητη άνεση και πρακτικότητα σε κάθε χρήση. Μην αφήνετε την ευκαιρία να αποδράσει, αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την καθημερινότητά σας!
Τιμή 16,79 €

Κύκλωψ σκούπα χαλιών με ξύστρα Νο107

Η σκούπα χαλιών Κύκλωψ Νο107 είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε νοικοκυρά που θέλει να διατηρεί το σπίτι της καθαρό και περιποιημένο. Με την ενσωματωμένη ξύστρα, μπορείτε εύκολα να αφαιρέσετε και τις πιο επίμονες λεκέδες από τα χαλιά σας, ενώ η ισχυρή ηλεκτρική σκούπα θα αφήσει τα χαλιά σας ανανεωμένα και λαμπερά. Μην αφήνετε την βρωμιά να κυριαρχεί στον χώρο σας, επενδύστε στην σκούπα Κύκλωψ Νο107 και απολαύστε έναν καθαρό και υγιεινό χ?
Τιμή 1,76 €

Boss active απωθητικό για ακάρεα spray 300ml

Το BOSS ACTIVE SPRAY ΑΠΩΘΗΤΙΚΟ ΓΙΑ ΑΚΑΡΕΑ 300ml είναι η ιδανική λύση για να προστατεύσετε το σπίτι σας από ακάρεα. Με την προηγμένη του φόρμουλα, εξασφαλίζει αποτελεσματική προστασία και ανακουφίζει αμέσως το περιβάλλον σας από αυτούς τους ενοχλητικούς εχθρούς. Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μια ήρεμη και απαλλαγμένη από ακάρεα περιβάλλον.
Τιμή 2,82 €

Παπουτσάνης natura κρεμοσάπουνο ανταλλακτικό με αμύγδαλο 750ml

Το κρεμοσάπουνο Natura Almond Cream με φυτικό εκχύλισμα αμυγδάλου προστατεύει τα χέρια από την ξηρότητα, χαρίζοντας μία μοναδική αίσθηση υγιεινής και καθαριότητας. Με PH φιλικό προς το δέρμα και κρεμώδη σύνθεση εμπλουτισμένη με εκχύλισμα από αμύγδαλο και πανθενόλη (προβιταμίνη Β5), ενυδατώνει και φροντίζει ακόμα και τα πιο ταλαιπωρημένα χέρια.

Κατάλληλο για όλη την οικογένεια.

Τιμή 1,77 €

Toshiba μπαταρίες CR2025 5τεμ

Οι μπαταρίες CR2025 της Toshiba είναι η ιδανική λύση για τις ανάγκες σας. Με υψηλή απόδοση και αξιοπιστία, αυτές οι μπαταρίες θα εξασφαλίσουν τη σωστή λειτουργία των ηλεκτρονικών σας συσκευών. Μη διστάσετε, αποκτήστε τις τώρα και είστε έτοιμοι για οποιαδήποτε κατάσταση ανάγκης. Αγοράστε τώρα τις μπαταρίες CR2025 της Toshiba και μην ανησυχείτε ξανά για την εξάντληση της μπαταρίας σας!
Τιμή 3,05 €