• Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 330gr.
  • Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 330gr.

Ο ΜΠΑΞΕΣ ΚΑΛΑΜΠΟΚΙ ΚΟΝΣΕΡΒΑ 330gr. (ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΖΑΧΑΡΗΣ)

50142
5202453049802
1,05 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ 350ML

Αναβοσβήνει στο σκοτάδι, δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα στο χώρο σας. Απολαύστε τον χορό των φωτεινών σωμάτων και αφήστε τον εαυτό σας να ταξιδέψει σε έναν κόσμο φαντασίας. Αποκτήστε το ΟΙΝΟΠΝΕΥΜΑ ΦΩΤΙΣΤΙΚΟ 350ML τώρα και δώστε νέα ζωή στον χώρο σας!
Τιμή 1,02 €

TRATA ΤΟΝΟΣ 160gr. - (ΣΕ ΝΕΡΟ) (2+1 ΔΩΡΟ)

Ανανεωτικός τόνος Trata 160gr. με εξαιρετική ποιότητα και φυσική γεύση που θα σας αναζωογονήσει. Απολαύστε τον σε κάθε γουλιά και αισθανθείτε τη φρεσκάδα να διαπερνά το σώμα σας. Μην χάσετε αυτή την μοναδική προσφορά - αγοράστε 2 τεμάχια και λάβετε 1 ΔΩΡΟ! Ανακαλύψτε την απόλυτη εμπειρία αναζωογόνησης με τον τόνο Trata!
Τιμή 5,35 €

SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ (12φύλλα)

Η SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ είναι ένα απαραίτητο προϊόν για κάθε νοικοκυριό. Με τα 12 φύλλα της, προσφέρει υψηλή ποιότητα και αποτελεσματική προστασία ενάντια στα βακτήρια. Μην αφήνετε τα βακτήρια να εισβάλλουν στον χώρο σας, επιλέξτε SIDIRELA για μια καθαρή και υγιή περιβάλλον. Αποκτήστε τη SIDIRELA ΧΡΩΜΟΠΑΓΙΔΑ ΑΝΤΙΒΑΚΤΗΡΙΑΚΗ τώρα και δώστε στον εαυτό σας την ασφάλεια που χρειάζεται.
Τιμή 0,79 €

Κορυφαία προϊόντα

Αλμωπία ανάμικτο τουρσί από το χωριό 680gr

Ανακαλύψτε την αυθεντική γεύση του Αλμωπία ανάμικτου τουρσιού 680gr από το χωριό. Απολαύστε το μοναδικό αυτό προϊόν που θα σας ταξιδέψει στις γεύσεις της παράδοσης. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε την πλούσια γεύση του!
Τιμή 2,66 €

Viva χυμός με βύσσινο 250ml

Το φρουτοποτό Viva προσφέρει πλούσια γεύση βύσσινο χωρίς την προσθήκη συντηρητικών και μπορείτε να τον απολαύσεται δροσερό ή παγωμένο.

Τιμή 0,38 €

Olympus σακούλες απορριμμάτων recycled με κορδόνι 70x95cm 10τεμ

Σακούλες απορριμμάτων, γίγας, κατάλληλες τόσο για επαγγελματική, όσο και για οικιακή χρήση. Διαθέτουν κορδόνι, το οποίο βοηθά στην εύκολη μεταφορά και στο κλείσιμο.

Τιμή 1,42 €