• VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2X750ml WHITE MUSK
  • VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2X750ml WHITE MUSK

VIDAL ΑΦΡΟΛΟΥΤΡΟ 2X750ml WHITE MUSK

50096
8008970010007
4,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Πανιά μικροϊνών 3τεμ

Τα πανιά μικροϊνών 3τεμ είναι η ιδανική επιλογή για κάθε νοικοκυριό. Με την υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα τους, θα κάνουν τον καθαρισμό του σπιτιού σας γρήγορο και αποτελεσματικό. Επιπλέον, η ανθεκτική κατασκευή τους εξασφαλίζει μακροχρόνια χρήση, ενώ η μοντέρνα σχεδίασή τους θα δώσει μια αίσθηση πολυτέλειας στον χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε αυτό το εξαιρετικό προϊόν και να κάνετε την καθημερινή σας ζωή πιο ε
Τιμή 0,85 €

Luxplast σακουλα απορριματων ρολο με κορδονι 10τεμ- 54x75cm

Η Luxplast σακούλα απορριμάτων ρολό με κορδόνι 10τεμ- 54x75cm είναι ο τέλειος τρόπος για να διατηρήσετε το σπίτι σας καθαρό και οργανωμένο. Με την υψηλή ποιότητα και την ανθεκτικότητά της, αυτή η σακούλα απορριμάτων θα σας διευκολύνει στις καθημερινές σας δραστηριότητες. Αποκτήστε την τώρα και απολαύστε μια πιο οργανωμένη ζωή!
Τιμή 0,58 €

TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ - (XC-19A-TOOL) - (32-950-0836)

Η TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ είναι το απόλυτο αξεσουάρ για την αποθήκευση των λαστιχων σας. Με την εγκατάστασή της, μπορείτε να οργανώσετε το χώρο σας με έναν εύκολο και αποτελεσματικό τρόπο. Η ανθεκτική κατασκευή της εγγυάται μακροχρόνια χρήση, ενώ ο μοντέρνος σχεδιασμός της θα δώσει μια μοναδική νότα στον χώρο σας. Μην αφήνετε τα λάστιχα σας ακάλυπτα, αποκτήστε τώρα την TNS ΒΑΣΗ ΤΟΙΧΟΥ ΓΙΑ ΛΑΣΤΙΧΟΥ και αναβαθμίστε την οργάνωση σας!
Τιμή 1,90 €

Κορυφαία προϊόντα

Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml

Η Nava misty τσαγιέρα γυάλινη με ανοξείδωτο φίλτρο διάφανη 1100ml είναι ένα προϊόν που θα σας εντυπωσιάσει με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την υψηλή ποιότητα κατασκευής της. Με την Nava misty τσαγιέρα, μπορείτε να απολαύσετε το αγαπημένο σας τσάι με άνεση και στυλ. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο κομψό και πρακτικό προϊόν για το σπίτι σας. Αγοράστε τώρα τη Nava misty τσαγιέρα και απολαύστε το τσάι σας με έναν νέο τρόπο!
Τιμή 4,95 €

Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί

Ο Κύκλωψ λεμονοστίφτης μεγάλος διαφανής με καρφί είναι ο τέλειος σύντροφος για την κουζίνα σας. Με τον εντυπωσιακό του σχεδιασμό και την υψηλή ποιότητα κατασκευής, θα σας ενθουσιάσει από την πρώτη στιγμή. Ξεχάστε το χέρι-με-χέρι στύψιμο των λεμονιών και απολαύστε τον χυμό τους με άνεση και ευκολία. Αποκτήστε τον Κύκλωψ λεμονοστίφτη με καρφί τώρα και κάντε τη ζωή σας πιο γευστική και εύκολη!
Τιμή 2,52 €

Endless χαρτί κουζίνας economy 80m 760gr

Ένα ανθεκτικό στη χρήση και στο χρόνο χαρτί κουζίνας, που συνδυάζει οικονομία και πρακτικότητα. Δεν αφήνει χνούδια, με εξαιρετική απορροφητικότητα και απαλότητα για όλες τις δουλειές της κουζίνας και όχι μόνο.

Τιμή 2,51 €