• LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)
  • LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)

LISTERINE 500ml - (ADVANCED WHITE)

50063
3574661491790
3,84 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706

Η Tns γλαστρακι με πλαστικο λουλουδι πολυχρωμα eva5706 είναι το τέλειο προϊόν για να διακοσμήσετε τον χώρο σας με στυλ και χρώμα. Η υψηλή ποιότητα κατασκευής και το μοντέρνο design του θα κλέψουν τις εντυπώσεις και θα δώσουν έναν αέρα φρεσκάδας στο χώρο σας. Μην χάσετε την ευκαιρία να αποκτήσετε ένα τέτοιο υπέροχο προϊόν που θα αναβαθμίσει την αισθητική του χώρου σας!
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Χρυσή ρετσίνα Γιώργου Γεωργιάδη 500ml

Το λευκό κρασί της ετικέτας Αφοί Γεωργιάδη είναι ξηρό, έχει μέτρια οξύτητα και σώμα. Συνοδεύει ευχάριστα σαλάτες, ελαφριά πιάτα με πουλερικά και σάλτσες εσπεριδοειδών ή λαχανικών, ψάρια και θαλασσινά ψητά ή στο τηγάνι.

Τιμή 1,88 €

Γιώτης garni ζαχαροπλαστικής βανίλια 2x100gr

Έτοιμη αφράτη, πεντανόστιμη σαντιγί σε λίγα λεπτά, από αγνά υλικά υψηλής ποιότητας, μόνο με φυτικά λιπαρά. Σε γεύσεις βανίλιας και σοκολάτας, συνοδεύει μοναδικά φράουλες και φρουτοσαλάτες και γαρνίρει εντυπωσιακά τούρτες, παγωτά, τάρτες, γλυκίσματα, αλλά και ροφήματα, ζεστά και κρύα.

Τιμή 2,94 €

Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226

Ο Κύκλωψ κουβάς πλαστικός οβάλ με ρόδες Νο226 είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε σας καθήκον. Με την ανθεκτική του κατασκευή και τις βολικές ρόδες, σας παρέχει άνεση και ευκολία στις καθημερινές σας εργασίες. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε τον Κύκλωψ κουβά πλαστικό σήμερα και ανακαλύψτε την απόλυτη λύση για τις μετακινήσεις σας!
Τιμή 3,89 €

Ladas ελιές πράσινες pet 1kg

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες πράσινες ελιές που έχετε δοκιμάσει ποτέ! Απολαύστε τη μοναδική γεύση και την υψηλή ποιότητα των ελιών μας, που θα σας κάνουν να τις λατρέψετε αμέσως. Με τον μεγάλο όγκο της συσκευασίας μας, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη αποθεμάτων. Αποκτήστε τώρα τις ελιές μας και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 6,83 €

Κύκλωψ φαράσι κουμπωτό με λάστιχο

Φαράσι σε πράσινο χρώμα της εταιρείας Cyclops, κατάλληλο για την περισυλλογή των απορριμμάτων κατά το σκούπισμα. Είναι κατασκευασμένο από πλαστικό, ένα υλικό ιδιαίτερα ανθεκτικό και οικονομικό. Διαθέτει λάστιχο για να διευκολύνει τη συλλογή της σκόνης και των μικρών ρύπων καθώς και τη συγκράτησή τους μέσα σε αυτό.

Τιμή 0,80 €