• ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ SMALL 1kg.
  • ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ SMALL 1kg.

ΝΙΦΑΔΕΣ ΒΡΩΜΗΣ SMALL 1kg.

49898
5200702525527
2,40 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Φαιδων πλεξουδακια 350gr, κανελασ

Τα πλεξούδακια Φαίδων είναι η τέλεια λύση για να απολαύσετε μια νόστιμη γεύση κανέλας στο πρωινό σας. Με 350gr βάρος, αυτό το προϊόν θα σας καταπλήξει με την ποιότητά του και την απίστευτη γεύση του. Αποκτήστε τα τώρα και απολαύστε την απόλυτη γευστική εμπειρία με τα πλεξούδακια κανέλας Φαίδων!
Τιμή 2,99 €

Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st

Οι Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st είναι η ιδανική λύση για την οργάνωση των ρούχων σας με στυλ και λειτουργικότητα. Κατασκευασμένες από υψηλής ποιότητας υφασμάτινο υλικό, διαθέτουν ανθεκτικότητα και αισθητική που θα σας ενθουσιάσει. Με τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st, κρεμάστε τα ρούχα σας με ευκολία και στυλ, κρατώντας τα τακτοποιημένα και εύκολα προσβάσιμα. Αποκτήστε τώρα τις Tns κρεμαστρες υφασματινες 3τεμ fm-3st και ανανεώσ
Τιμή 1,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Ποτήρι πλαστικό frosty ψηλό 7x15cm

Ανανεώστε το στυλ σας με το πλαστικό frosty ποτήρι ψηλό 7x15cm! Ιδανικό για κάθε περίσταση, αυτό το ποτήρι θα σας κάνει να ξεχωρίσετε με το μοναδικό του design. Αποκτήστε το τώρα και αναβαθμίστε την εμπειρία σας στο ποτό σας!
Τιμή 0,79 €

Nescafe classic στιγμιαίος καφές ντεκαφεϊνέ 200gr

Φτιαγμένος από διαλεχτούς κόκκους καφέ, οι οποίοι καβουρδίζονται, αλέθονται και φιλτράρονται φυσικά, ο καφές NESCAFÉ® CLASSIC® ξυπνάει τις αισθήσεις σας, κρατώντας σας συντροφιά με τη γνωστή αγαπημένη του γεύση. Για την παρασκευή του καφέ NESCAFÉ® CLASSIC®, χρησιμοποιούνται αποκλειστικά επιλεγμένοι κόκκοι καφέ και νερό, ώστε να απολαμβάνετε την υπέροχη γεύση και το άρωμά του.

ΓΙΑ ΖΕΣΤΟ:

2 (5γρ) κουταλάκι του γλυκού NESCAFÉ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 1 κουταλάκι του γλυκού ζεστό νερό. Αν θέλουμε γάλα το προσθέτουμε στο τέλος.

ΓΙΑ ΚΡΥΟ:

2 κουταλάκια γλυκού καφέ, προεραιτικά ζάχαρη (για να φτιάξουμε μέτριο καφέ χρειαζόμαστε ποσότητα ζάχαρης ίδια με του καφέ), 30ml (5 κουταλιές της σούπας).

Τιμή 10,78 €

Tena lady σερβιέτες ακράτειας extra 20τεμ

Η σερβιέτα TENA Lady Super προσφέρει ασφαλή προστασία για μεσαία έως βαριά αδυναμία της ουροδόχου κύστης.

Ο πυρήνας Dry Fast Core εξασφαλίζει ότι απορροφούνται γρήγορα οι διαρροές, η οσμή και η υγρασία, ώστε να μπορείτε να αισθάνεστε σίγουροι.

Τιμή 6,24 €

El Greco τσάι πράσινο με λεμόνι & τσουκνίδα 20x1,3gr

Το πράσινο τσάι της εταιρείας El Greco είναι γνωστό για τις αντιοξειδωτικές του ιδιότητες οι οποίες συμβάλλουν στην καταπολέμηση των ελεύθερων ριζών οξυγόνου. Έχει λιγότερη καφεΐνη από ένα μαύρο τσάι και παρασκευάζεται από τα φύλλα ενός θάμνου που ονομάζεται Camellia sinensis. Θα πρέπει να αποθηκεύεται σε δροσερό, σκοτεινό μέρος, μακριά από το φως και άλλα είδη με έντονη μυρωδιά.

Τιμή 2,61 €