• TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr.
  • TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr.

TOTTIS FINE BAKERY ΚΡΟΥΑΣΑΝΑΚΙΑ 300gr. - (ΚΑΚΑΟ) (-0,30€)

49887
5201008417110
2,70 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΙΟΝ ΣΟΚΟΛΑΤΑ ΓΑΛΑΚΤΟΣ ΑΜΥΓΔΑΛΟΥ (20x30gr.) - (2204)

Η ιδανική επιλογή για όσους αναζητούν γευστική απόλαυση και θρεπτική αξία. Η σοκολάτα γάλακτος με αμύγδαλο της εταιρίας μας σας υπόσχεται μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας κερδίσει αμέσως. Με 20 τεμάχια των 30gr, μπορείτε να απολαύσετε τη σοκολάτα μας όπου και αν βρίσκεστε. Αποκτήστε την τώρα και αφήστε τη γεύση να μιλήσει από μόνη της!
Τιμή 17,69 €

ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 400gr. - (-0,40€)

Νέο προϊόν ΚΥΚΝΟΣ ΤΟΜΑΤΕΣ ΨΙΛΟΚΟΜΜΕΝΕΣ 400gr. Με μοναδική γεύση και πλούσιο άρωμα που θα σας καταπλήξει. Απολαύστε το σε σαλάτες, σάλτσες και πίτσες. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε τις νόστιμες γεύσεις που σας προσφέρει!
Τιμή 0,91 €

LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ NORMAL (26τεμ.) - (LONG)

Ανακαλύψτε την άνεση και την προστασία που προσφέρει το LIBRESSE ΣΕΡΒΙΕΤΑΚΙ NORMAL (26τεμ.) - (LONG). Με μήκος που εξασφαλίζει μέγιστη προστασία και άνεση, αυτό το προϊόν θα σας κάνει να αισθάνεστε ασφαλείς κάθε μέρα. Αποκτήστε το τώρα και απολαύστε μια νέα εμπειρία προστασίας και άνεσης!
Τιμή 1,43 €

Κορυφαία προϊόντα

Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr

Το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο 50gr της εταιρίας Καγιά μπαχαρικά είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας που θα αναβαθμίσει τις γεύσεις σας. Με μια μοναδική συνταγή που συνδυάζει διάφορα είδη πιπεριού, το Καγιά πιπέρι ανάμεικτο θα προσθέσει έναν εκρηκτικό χαρακτήρα σε κάθε πιάτο σας. Αποκτήστε το τώρα και ανακαλύψτε τη μαγεία των γεύσεων!
Τιμή 1,20 €

Alea ελιές πράσινες χαλκιδικής ροδέλα βάζο 180gr

Οι πιο φρέσκες και νόστιμες ελιές Χαλκιδικής, σε συνδυασμό με την απολαυστική ροδέλα, δημιουργούν ένα μοναδικό γευστικό παζλ. Απολαύστε τις Alea πράσινες ελιές σε βάζο 180gr και ανακαλύψτε την απόλυτη γευστική εμπειρία.
Τιμή 1,99 €

Farcom HD color set βαφή μαλλιών No9.1 60ml

Ζωηρό χρώμα και μεταξένια υφή για εντυπωσιακό αποτέλεσμα! Η βαφή μαλλιών Farcom HD color set No9.1 θα σας χαρίσει το απόλυτο αποτέλεσμα που επιθυμείτε. Ανανεώστε το χρώμα σας με επαγγελματικό τρόπο και αποκτήστε λαμπερά μαλλιά που θα κλέψουν την προσοχή σε κάθε σας εμφάνιση. Αποκτήστε την Farcom HD color set τώρα και δείξτε την πραγματική σας ομορφιά!
Τιμή 2,56 €

Gran Turismo Sport Hits Edition PS4 Game

Το παιχνίδι που έκανε διάσημους τους εξομοιωτές οδήγησης καταφθάνει για πρώτη φορά στο PlayStation 4 και σας ρίχνει στην πίστα για δράση υψηλών οκτανίων και την αδρεναλίνη στο κόκκινο. Πάρε μέρος σε αγώνες ή παρακολούθησε live τους καλύτερους του κόσμου καθώς αγωνίζονται για να δημιουργήσουν τη δική τους ομάδα, και να στεφθούν παγκόσμιοι πρωταθλητές.

Τιμή 24,99 €

Ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ

Η ποτηροθήκη 2 θέσεων με χερούλι διάτρητη 100τεμ είναι ο απαραίτητος σύντροφος για κάθε οικιακό ή επαγγελματικό χώρο. Με το μοντέρνο σχεδιασμό της και την ανθεκτική κατασκευή της, θα σας βοηθήσει να οργανώσετε τα ποτήρια σας με άνεση και στυλ. Αποκτήστε την τώρα και αναβαθμίστε τον χώρο σας με ένα αξεσουάρ που θα σας ενθουσιάσει!
Τιμή 7,08 €