• MYPOPCORN ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΤΥΡΙ CHEDDAR - 45gr.
  • MYPOPCORN ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΤΥΡΙ CHEDDAR - 45gr.

MYPOPCORN ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΤΥΡΙ CHEDDAR - 45gr.

49884
5200115740210
0,99 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Γιωτης σιροπι 350gr, καραμελα

Το Γιωτης σιρόπι 350gr είναι η τέλεια επιλογή για να γλυκάνετε την καθημερινότητά σας. Με την πλούσια γεύση και την απαλή υφή του, δεν θα μπορείτε να αντισταθείτε σε αυτό το νόστιμο σιρόπι. Απολαύστε το σε παγωτό, γλυκά, γκοφρέτες και ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείτε. Αποκτήστε το Γιωτης σιρόπι τώρα και απολαύστε μια γλυκιά εμπειρία που θα σας συνοδεύει σε κάθε σας στιγμή.
Τιμή 2,87 €

ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm)

Το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera (307)(22.70cm) είναι ένα απαραίτητο εργαλείο για κάθε λάτρη του καλοψημένου κρέατος. Με το μήκος των 22.70cm και την ανθεκτική κατασκευή του, αυτό το μαχαίρι θα σας βοηθήσει να κόψετε το κρέας σας με άνεση και ακρίβεια. Η εκλεπτυσμένη σχεδίαση του riviera θα προσθέσει στυλ και κομψότητα στην τραπεζαρία σας. Αποκτήστε το ΜΑΧΑΙΡΙ STEAK riviera τώρα και απολαύστε τις απολαύσεις του κρέατος όπως ποτέ άλλοτε!
Τιμή 1,60 €

Κορυφαία προϊόντα

Rio mare τόνος με αρακά 2x160gr

Ο τόνος με αρακά σε κονσέρβα αναφέρεται σε ένα προϊόν που περιλαμβάνει τόνο και αρακά, τα οποία έχουν μαγειρευτεί και συντηρηθεί σε κονσέρβα.

Τιμή 5,44 €

Morfat σαντιγύ σε μεταλλικό κουτί 250gr

Η Morfat Creamy αποτελείται από άπαχο γάλα, φυτικά λιπαρά και δεν περιέχει πρόσθετα σάκχαρα & συντηρητικά.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί όπου και η κρέμα γάλακτος, εύκολα και γρήγορα, για την παρασκευή γλυκών αλλά και αλμυρών συνταγών.

Τιμή 2,36 €

Trolli pop ζελεδάκι μάτι 18,8gr

Δύσκολα θα τα καταφέρουμε να σας περιγράψουμε το πόσο νόστιμα και λαχταριστά είναι αυτά τα μάτια. Βλέποντας λοιπόν αυτούς τους βολβούς ματιών σίγουρα θα αποτραβηχτείτε, αλλά μη φοβάστε γιατί αυτά τα πρωτότυπα ζελέ φτιάχτηκαν για να σας διασκεδάσουν και να σας γλυκάνουν! Τριπλή απόλαυση που θα σας καταπλήξει. Εξωτερικό περίβλημα από ζελέ με γεύση φρούτων, λαχταριστό marshmallow από μέσα και στον πυρήνα υπέροχη ρευστή γέμιση βατόμουρου.

Ιδανικό για γενέθλια και πάρτι.

Τιμή 0,63 €

Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας

Το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας είναι το απόλυτο εργαλείο για κάθε σύγχρονο μάγειρα. Με την αξιοπιστία και την ποιότητα που προσφέρει η εταιρία Nava, αυτό το πολυεργαλείο θα σας βοηθήσει να ετοιμάσετε τις πιο νόστιμες συνταγές με άνεση και ευκολία. Μην αφήνετε την ευκαιρία να σας ξεφύγει - αποκτήστε το Nava misty ψαλίδι πολυεργαλείο κουζίνας τώρα και απογειώστε την κουζίνα σας!
Τιμή 2,14 €

Kit kat δημητριακά 330gr

Τα Kit Kat δημητριακά 330gr είναι η τέλεια επιλογή για ένα γρήγορο και νόστιμο γεύμα! Με τη μοναδική τους γεύση και την τραγανή υφή, θα σας κάνουν να τα λατρέψετε από την πρώτη μπουκιά. Απολαύστε τα ως ένα γευστικό πρωινό ή ως ένα γλυκό σνακ κατά τη διάρκεια της ημέρας. Μην χάσετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε αυτό το νόστιμο προϊόν της Kit Kat και να απολαύσετε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 3,66 €