• ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)
  • ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)

ΚΟΥΤΑΛΙ ESPRESSO hotelia (208)

49750
5209800049522
0,39 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Miglior σκυλοτροφη κονσερβα 405gr βοδινο

Η Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό είναι η ιδανική επιλογή για τον τετράποδο φίλο σας. Με φρέσκο βοδινό κρέας και υψηλή ποιότητα συστατικών, προσφέρει μια θρεπτική γεύση που θα λατρέψει. Η εταιρία Morando Miglior είναι γνωστή για την ποιότητα και την αξιοπιστία των προϊόντων της, ενώ η κονσέρβα 405gr είναι η τέλεια μορφή για να προσφέρετε στον αγαπημένο σας σκύλο μια γευστική εμπειρία. Αποκτήστε τώρα τη Miglior σκυλοτροφή κονσέρβα 405gr βοδινό και
Τιμή 0,64 €

Practic σφουγγαριστρα microfiber 200gr, διαφορα χρωματα

Η Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr είναι το ιδανικό αξεσουάρ για τον καθαρισμό του σπιτιού σας. Με τη μοναδική της υφή και απορροφητικότητα, θα αφήσει τις επιφάνειες λαμπερές και απαλές. Αποκτήστε την Practic σφουγγαρίστρα microfiber 200gr τώρα και κάντε τον καθαρισμό του σπιτιού σας πιο εύκολο και γρήγορο!
Τιμή 2,78 €

Palmolive αφρος ξυρισματος 300ml πρασινο / μεντα

Το Palmolive αφρός ξυρίσματος 300ml πράσινο/μέντα είναι ο ιδανικός σύντροφος για ένα απαλό και αποτελεσματικό ξύρισμα. Η φρέσκια μυρωδιά της μέντας θα σας ανανεώσει και θα σας δώσει την απόλυτη αίσθηση φρεσκάδας κάθε φορά που το χρησιμοποιείτε. Αφήνει το δέρμα σας απαλό και μεταξένιο, ενώ παρέχει προστασία από τους ερεθισμούς. Αφήστε το Palmolive να σας συνοδεύσει καθημερινά στην περιποίηση σας και δώστε στον εαυτό σας την πολυτέλεια που αξίζετ
Τιμή 3,48 €

LIPTON ΤΣΑΙ ΠΥΡΑΜΙΔΑ (20x2gr.) - (ΛΕΜΟΝΙ - GINGER)

Απολαύστε τον τέλειο συνδυασμό γεύσεων λεμονιού και τζίντζερ σε κάθε φλιτζάνι τσάι! Η πυραμίδα τσαγιού LIPTON προσφέρει μια μοναδική εμπειρία γεύσης που θα σας ενθουσιάσει. Απολαύστε ένα ζεστό φλιτζάνι τσάι για να χαλαρώσετε και να απολαύσετε την εξαιρετική γεύση του! Αγοράστε το τώρα και απολαύστε μοναδικές στιγμές γεύσης και χαλάρωσης!
Τιμή 2,86 €

Κορυφαία προϊόντα

Αρωματικό ντουλάπας ρούχων με άρωμα ωκεανού

Αρωματικό ντουλάπας της εταιρείας HOMie, το οποίο θα δώσει όμορφο άρωμα στα ρούχα σας και θα αφαιρέσει κάθε ανεπιθύμητη μυρωδιά, όπως αυτή της υγρασίας. Για καλύτερο και ομοιόμορφο αποτέλεσμα για όλα σας τα ρούχα, αποφεύγετε να το στριμώχνετε ανάμεσα τους.

Τιμή 0,62 €

Oscar κουβερτούρα λευκή σε σταγόνες 100gr

Κουβερτούρα της εταιρείας Oscar, που θα δώσει στα γλυκά σας βελούδινη υφή και γεύση σοκολάτας. Λιώνει εύκολα σε μπεν μαρί ή στον φούρνο μικροκυμάτων και μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως υλικό μέσα στο μείγμα των γλυκών, ως γέμιση σε τάρτες ή ως επικάλυψη σε μπισκότα, κουλουράκια, κέικ και τούρτες.

Τιμή 1,69 €

Tesori άρωμα thai spa 100ml

Φρουτώδες και λουλουδένιο γυναικείο άρωμα.

Νότες κορυφής: γλυκό πορτοκάλι, νερόλι, τουμπερόζα

Μεσαίες νότες: ιβίσκος, μάνγκο, μπαχαρικά, τριαντάφυλλο

Νότες βάσης: βανίλια, ξυλώδη νότες, πατσούλι

Τιμή 4,59 €