• SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr.
  • SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr.

SERENATA ΓΚΟΦΡΕΤΑ (20τεμ. x 25gr. ) - (ΚΡΕΜΑ ΚΑΚΑΟ)

49715
5201008624433
5,81 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

Queen cat αμμος υγιεινης γατας 5kg

Η Queen Cat αμμος υγιεινης γατας 5kg είναι η ιδανική επιλογή για τη φροντίδα της γάτας σας. Με υψηλή ποιότητα και απορροφητικότητα, η αμμός υγιεινής Queen Cat θα διατηρήσει το περιβάλλον καθαρό και ευχάριστο για το κατοικίδιό σας. Αφήστε τη Queen Cat να φροντίσει την αγαπημένη σας γάτα και απολαύστε την ευεξία και την ευχαρίστησή της.
Τιμή 2,07 €

Κορυφαία προϊόντα

Omay αποσμητικό χώρου soft 260ml

Αποσμητικό σε μορφή spray το οποίο είναι κατάλληλο για να απομακρύνει τις οσμές και να χαρίσει μία πολύ ευχάριστη μυρωδιά. Ο ψεκασμός θα πρέπει να γίνεται από κάποια απόσταση και να μην έρχεται το προϊόν σε επαφή με τα μάτια.

Τιμή 1,53 €

Klinex hygiene υγρό καθαριστικό πατώματος λεμόνι 1lt

Το Klinex Hygiene Καθαριστικό Πατώματος Λεμόνι απολυμαίνει σε βάθος χωρίς χλώριο και αφήνει υπέροχο άρωμα φρεσκάδας που διαρκεί σε μικρές και μεγάλες επιφάνειες! Πιο συγκεκριμένα, η ειδική σύνθεσή του χωρίς χλώριο, εξουδετερώνει το 99,9% των βακτηρίων και τις αιτίες αλλεργιών και το καθιστά ιδανικό ακόμα και για καθημερινή χρήση. Με τα Klinex Hygiene Καθαριστικά Πατώματος, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι χαρίζετε υγιεινή καθαριότητα σε κάθε επιφάνεια και έτσι, να απολαμβάνετε το σπίτι σας κάθε στιγμή ξέγνοιαστα.

Τιμή 2,14 €

Bolsom υγρό πλυντηρίου για χρωματιστά & μαύρα ρούχα 3lt

Πληροφορίες για τον προϊόν μπορείτε να βρείτε από την παρασκευάστρια εταιρίας Holchem chemicals στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2394071169

Στοιχεία Προμηθευτή

Holchem chemicals Λητή Θεσσαλονίκης 572 00, 23940 71169, sales@holchem.eu, www.holchem.gr

Τιμή 5,75 €

Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400gr

Η "Agrifreda μαρμελάδα βερίκοκο 400γρ" φαίνεται να είναι ένα βαζάκι μαρμελάδας βερίκοκου με συνολικό βάρος 400 γραμμάρια. Η μαρμελάδα βερίκοκου είναι ένα γλυκό προϊόν που παρασκευάζεται από την βραστερή επεξεργασία των βερίκοκων μαζί με ζάχαρη, με σκοπό να διατηρηθεί η φυσική γεύση και αρώματα του φρούτου.

Τιμή 1,40 €

Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ

Δημιουργήστε μια ατμόσφαιρα γιορτής με τις όμορφες Πασχαλινές χαρτοπετσέτες 33x33cm decor 20τεμ! Με μοναδικά σχέδια και ζωηρά χρώματα, αυτές οι χαρτοπετσέτες θα δώσουν έναν λαμπερό αέρα στο τραπέζι σας. Ιδανικές για το πασχαλινό γεύμα σας ή για ένα πάρτι με φίλους και οικογένεια. Μην χάσετε την ευκαιρία να δημιουργήσετε μια αξέχαστη εμπειρία για τους αγαπημένους σας!
Τιμή 1,21 €