• ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.
  • ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr.

ΒΙΟΛΑΝΤΑ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΚΩΝ BREAKFAST 180gr. - (ΚΑΚΑΟ & ΜΑΥΡΗ ΣΟΚΟΛΑΤΑ)

49583
5200100947921
1,41 €
Αποστολή ή παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα
Ποσότητα
Παράδοση σε 2-3 εργάσιμες ημέρες / Παραλαβή από το κατάστημα την επόμενη εργάσιμη ημέρα κατόπιν παραγγελίας

Σχόλια προϊόντος

Παρόμοια προϊόντα

ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ)

Το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) είναι το απόλυτο απολαυστικό γεύμα που θα σας κάνει να ξεχάσετε τα πάντα και να το απολαύσετε με κάθε δείγμα. Η πλούσια γεύση του τορτελινιού σε συνδυασμό με την τέλεια υφή του θα σας καταπλήξει και θα σας κάνει να το επιλέγετε ξανά και ξανά. Αποκτήστε το ΜΑΚΒΕΛ 250gr. - (ΤΟΡΤΕΛΙΝΙ) τώρα και απολαύστε μια μοναδική γευστική εμπειρία!
Τιμή 2,27 €
Lavazza caps nespresso 10τεμ classico
Περιορισμένη προσφορά!

Lavazza caps nespresso 10τεμ classico

Απολαύστε τη γεύση του αγαπημένου σας espresso με τις Lavazza caps nespresso 10τεμ classico. Μια εκλεκτή επιλογή που θα σας ταξιδέψει στον κόσμο του καλού καφέ. Απολαύστε την πλούσια γεύση και το άρωμα που θα σας κερδίσει αμέσως. Αποκτήστε τώρα τις Lavazza caps nespresso 10τεμ classico και απολαύστε τον καφέ σας με στιλ!
Κανονική τιμή 4,00 € Τιμή 3,85 €
  • -0,15 €
  • -0,15 €

Κορυφαία προϊόντα

Renkli μωρομάντηλα παιδικό 72τεμ

Τα Renkli μωρομάντηλα παιδικά 72τεμ είναι ο ιδανικός σύντροφος για κάθε μωρό. Με μια μοναδική σύνθεση που προστατεύει το ευαίσθητο δέρμα του μωρού σας, τα μωρομάντηλα Renkli είναι η καλύτερη επιλογή για την καθημερινή φροντίδα του μωρού σας. Με 72 τεμάχια, δεν θα χρειαστεί να ανησυχείτε για την έλλειψη μωρομαντηλα. Αποκτήστε τα Renkli μωρομάντηλα σήμερα και προσφέρετε στο μωρό σας την προστασία και τη φροντίδα που αξίζει.
Τιμή 0,54 €

Τριαντάφυλλος πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr

Ζήστε μια μοναδική γευστική εμπειρία με το Τριαντάφυλλο πτι φουρ πέταλο με πραλίνα τρούφα 400gr! Αφήστε τις αισθήσεις σας να ταξιδέψουν σε έναν κόσμο γεμάτο γλυκές απολαύσεις και απολαύστε κάθε μπουκιά με την πλούσια γεύση του προϊόντος μας. Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την καθημερινότητά σας με γεύσεις που δεν ξεχνιούνται!

Τιμή 3,87 €
Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ
Περιορισμένη προσφορά!

Aroxol σκοροκτόνο σε gel με λεβάντα 3τεμ

Σκοροκτόνο το οποίο προστατεύει αποτελεσματικά από το σκόρο ενώ παράλληλα αρωματίζει διακριτικά το χώρο χάρη στο άρωμα λεβάντας που περιέχει. Έχει μορφή gel σε πλακέτες και το δραστικό συστατικό διαχέεται σταδιακά στο χώρο που θέλουμε να προφυλάξουμε. 

Κανονική τιμή 3,59 € Τιμή 3,05 €
  • -0,54 €
  • -0,54 €

Papoutsanis karavaki σαμπουαν 600ml τονωση & ενυδατωση αντλια

Το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml είναι η ιδανική επιλογή για την τόνωση και ενυδάτωση των μαλλιών σας. Με την ειδική αντλία της εταιρίας Παπουτσάνης, μπορείτε να απολαύσετε την ευκολία και την αποτελεσματικότητα στη χρήση του προϊόντος. Αφήστε τα μαλλιά σας λαμπερά και υγιή με το Papoutsanis karavaki σαμπουάν 600ml! Αποκτήστε το τώρα και απογειώστε την εμπειρία σας στο πλύσιμο των μαλλιών!
Τιμή 2,60 €